Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

No to super :) mama stwierdziła, że jest śmieszny i nawet ładny ( to ogromny komplement, jej mało psów się podoba :P) Więc chyba muszę zabrać go na spacer następnym razem :evil_lol:
Z tym instynktem stadnym ma podobnie jak Jetsan, chyba by się dogadali... Pozostaje jeszcze sprawdzenie go na koty... jeśli w ogóle adopcja wypali :P
Google przekierowuje na allegro Shetaniego :D ( właściwie to jak odmienia się jego imię? :lol:)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale by było super!!! Razem wyglądaliby fantastycznie!
Wydaje mi się, że można nie odmieniać? Ale ja już tak dawno kończyłam polonistykę...

Ania> mu na pewno zrobiła super foty! Więc jeszcze będzie dokładka! :loveu:

Posted

Manga zrobiła mi wielką przyjemność! Poznała mnie. Co prawda nie chciała się dać zapiąć na obrożę, ale jakoś zniosła zapięcie smyczy - ugryzła mnie, ale leciuteńko - tylko żebym wiedziała, że ma mnie na oku! A potem na spacerze - jak się wyluzowała, to pozwoliła wreszcie założyć obróżkę - więc będzie już o niebo łatwiej! Na spacerze napierała na mnie całym ciałem domagając się pieszczot!!! Miziałam ją - cały czas czekając aż wbije mi zębiska w ciało - ale nic się takiego nie stało. Jakby trafiła do kogoś cierpliwego - to byłby z niej super pies!!

Tu jeszcze na smyczy

a tu już w obróżce!

Posted

Z ciekawostek... w Polsce nie ma, albo jest tylko klika osobników rasy owczarek pikardyjski.... więc skąd wziął się Shetani? :lol:
tata nic nie wie o naszym pomyśle, myślałam że mama z nim rozmawiała.. hmmm... pewnie znowu mi robi nadzieję.... :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
Wiesz, dwie kobitki, zawsze jednego faceta przekonają. Jest tyle sposobów...

no masz rację mnie kiedyś też dwie koleżanki przekonały:diabloti: ale..........to było dawno i nieprawda:evil_lol:

Posted

tymuś napisał(a):
no masz rację mnie kiedyś też dwie koleżanki przekonały:diabloti: ale..........to było dawno i nieprawda:evil_lol:

haha :)
Ja myślałam, że tata wie :lol: Na Jetsana też się nie zgadzał, nie miał wyjścia, ktoś musiał nas zawieźć do hodowli :evil_lol:

Posted

U nas sprawa jest wyjątkowo prosta. Tata potrafi ugotować wodę (czasami, bo częściej pali czajnik). A na wodzie się długo nie pojedzie...

Najka

z cyklu - buszujący w zbożu

Posted (edited)

Toja; Toka

a tu odwrotnie - z lewej Toka, z prawej Toja

i tu też Toka, Toja

Ten kostuś - to sporo już musiał przeżyć... Od razu wyniuchał, że mam ciasteczka w torbie i kradł je zawodowo! Wszystkie kosteczki można mu było policzyć :shake:

8

Edited by Bjuta
Posted (edited)

Bobas miał z nami ciężko... Najpierw bał się przejść przez rzeczkę, potem go ze dwa razy potraktowałam butem (lekko mam nadzieję), chciałam mu też założyć obróżkę, żeby się przyzwyczajał, ale się wyrwał, a potem przy drugim spacerku - został w schronie i się na niego nie załapał. Wyprowadzanie szpitalika mnie przerosło. Ania> dawała radę! :) Policzyła przedszkolaki, co jakiś czas robiła kontrolne zbiórki - a ja się kompletnie pogubiłam...

Szczeniorek znalazł już dom

Chyba z przodu Toja a z tyłu Toka :roll:

i tu też :roll:

Edited by Bjuta
Posted (edited)

Trolek

11. To fajne do ludzi (umyło mi buzię z każdej strony z profesjonalnym masażem!) a do psiaków pyskuje

Prisa

Edited by Bjuta