Mysia_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Naklejka']Wreszcie Finni ma jakieś zdjęcia! Taka śliczna z niej suczka, a wciąż bez domu.... mnóstwo ludzi nią się interesuje, jedni już niby byli na 100% zdecydowani, byli z nią godzinę na spacerze... Mieli przyjechać zaraz rano na drugi dzień - chcieli tylko wszystko dla niej kupić, no i do dzisiaj ich nie ma :-( Teraz jest kolejny domek nią zainteresowany, no zobaczymy :) [quote name='Bjuta']Jakim cudem ona wróciła z adopcji? facet wyjechał sobie do pracy zagranice i Finni nie uwzględnił w swoich planach na przyszłość... ania >;18140166 napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-jjGJn9ESOz0/TtvJt8m-WmI/AAAAAAAAZqM/TtZunmlnduA/s620/PC046652.jpg ale śliczny portrecik Finni! :) co to za historia z Laosem? :-o no niestety ma na sumieniu jedną suczką, której nie udało się uratować... Było to co prawda parę lat temu, sunia jeszcze żyła, ale obrażenia były zbyt poważne i nic już nie dało się zrobić :-( Przy doborze suczek do jego boksu trzeba być bardzo ostrożnym, a samiec już na pewno nie wchodzi w grę... Luca (Manixsa) spuszcza go ze smyczy, ale zawsze ma go w kagańcu - lepiej na zimne dmuchać... Quote
Bjuta Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dobrze, że nas ostrzegła. Arsona to by miał na jedno kłapnięcie. W sumie jakimś cudem go nie zjadł, chociaż Arson wskoczył mu obiema łapami na grzbiet. Do ludzi wydaje mi się naprawdę bardzo fajny. Byliśmy jeszcze z boksem Pippi, Riszo, Kerso i Undi. I Undiego i Kerso puściliśmy luzem. Undi bardzo się nas pilnował. Wydaje mi się, że to wspaniały pies. Zrównoważony, mądry, spokojny. Kerso by nam na pewno zwiał, ale on się trzyma Undika więc było bez problemu. Nie wiem jak byłoby z Pipi. Ona chyba też nie jest głupia? Do Riszo jakoś - nie mam przekonania... Quote
asikowska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dżuno miłość mojej siostry:) minęły dwa tygodnie a ciągle siedzi jej w głowie:) Quote
Bjuta Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jakie fajne fotki!!! A Dżuno jaki jest? Ja go zawsze miałam za trochę niebezpiecznego - nie wiem czy słusznie. Raz miał jakąś pyskówę z psem którego prowadziłam - ale już nawet nie pamiętam który to był. Quote
asikowska Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Gosia jest w nim zakochana i jak mówi że on ją wybrał i była to miłość od pierwszego wejrzenia, Dżuno się słucha, ładnie chodzi na smyczy i ma mnóstwo energii więc z pewnością nie jest typem psa kanapowca tylko obowiązkowo codziennie długi spacer albo bieganie:) mam cichą nadzieję jeżeli do przyszłego roku nikt go nie zechce że znajdzie dom w naszej rodzinie:> póki co młoda szuka mieszkania więc trzymajcie kciuki:> Quote
Bjuta Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Bardzo ładny jest! Coś ma z huskiego trochę. Quote
Bjuta Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jeszcze parę fot z bezsłonecznej niedzieli. W czerwonej chustce UNDI w Czarno-białej KERSO a tu z rudą PIPI Quote
ania > Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-UmB5M4Wd_GM/Tt-f8m6G4TI/AAAAAAAAZ8I/71AkBX8gzwM/s620/PC046898.jpg[/URL] ulala ale przystojniacy :razz: Quote
Beatkaa Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Fajnie,że boks Riszo miał spacerek :):):) Quote
Bjuta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 I Bafi dorobiła się nowych fotek (to zdjęcia Asikowsko, Twoje, prawda?) [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4lc8oETJb7c/Tt01A-BWuII/AAAAAAAAaD4/tKPM3WpTCdM/s600/przytulaki%252520sobota-29.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-jRiKRpSIxFk/Tt01Bv4WqdI/AAAAAAAAaD8/Mx0JuAlXehI/s600/przytulaki%252520sobota-30.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-J89oYPMiY68/Tt01ByR8AUI/AAAAAAAAaEA/o8NqsoCdaXI/s600/przytulaki%252520sobota-31.jpg[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] Quote
Artemida Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bjuta tak tak Asi :D Bafi to niesamowita przytulanka ..:loveu: Quote
Bjuta Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Tam jest jeszcze troszkę fot Asikowskiej, poprzeklejam potem do albumików. Teraz troszkę Neski i Fistaszka z dzisiaj i zdjęcie sprzed roku (no + jeden dzień) 12.12.2010: Quote
Bjuta Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zrobiłam ekstremalny spacerek (4 psy i ja jedna), który szybko okazał się kaszką z mleczkiem! Reiko trzyma się tak, że patrzyłam czy idzie tylko jak robiłam mu fotkę. Brutus odbiera, ale wraca na każde zawołanie! Hawana pilnuje się Brutusa jak świeżo poślubiona małżonka, więc tylko Ruto miałam na smyczy. Ruto wydawał mi się w sumie fajny, ale mnie próbował dziabnąć, jak mu chciałam podnieść tylną nogę, która mu się zaplątała w smycz. Natomiast nie ma nic przeciwko majstrowaniu mu przy obroży, więc lepiej jest go przytrzymać za obrożę, odpiąć smycz, odplątać i przypiąć na nowo. Dorobił się ładnej obróżki, więc będzie łatwo go brać. Polecam bardzo ten boks! (Ze względu na kochanego Reiko). Byliśmy półtorej godziny i naprawdę było miło! Hawana (b. ładna, ale na fotach tego nie widać) Quote
Recommended Posts