Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

APSA napisał(a):
12-16 (latem 12-18). Ciemno się zaczyna robić ok 15, a na zdjęciach zawsze wycodzi ciemniej niż w rzeczywistości.

Hmmm... No to ja jestem w schronisku od 7 do 14 :) w soboty tylko... Bo w tygodniu mam szkołę, a schronisko jest czynne do 15 tylko. :(

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam fotki :cool3:

Stefuś:

Adi (czarny) i Gapcio (brązowy):

Adi :evil_lol: :

Farsa w locie :lol: :

Gapcio szuka skarbów :eviltong: :

Dolbi:

Chrapek:

Kanis:

Kazan:

Azi (a kto zgadnie jaką zabawkę znalazł sobie Azi:razz: podpowiem, że ma to jakies 15 metrów długości:evil_lol: ):

Posted

Moich fotek też bedzie ciąg dalszy, ale to nie dzisiaj , bo już muszę spadać :roll:
Aha założyłam dwa nowe wątki (Herosowi i Bajbo) na PWP , proszę mi ich pilnować, żeby nie spadały, bo są ważne :eviltong:

Posted

Hmm.. teraz ja się będę upominać..... Pianka FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mysia_Zabrze , fotki cudne, psiaki wspaniałe, ale wciąż nie mogę się nadziwić , że puszczacie je luzem. :PP Czy teren, na którym je spuszczacie, jest ogrodzony? Świetnie to wygląda... psiaki są taaaaaaaaaaaaaaaaakie szczęśliwe. :)
ale słodko patrzy :)

Posted

Foteczki :multi:
Bonsai, teren nie jest ogrodzony, a szkoda :eviltong: Spacerek ma dość długą trasę, więc była by to pewnie bardzo droga inwestycja :evil_lol:

Posted

Mysia_Zabrze, Pianka zazdroszczę Wam odwagi spuszczania psów. :)

Mój chłopak oszalałby na widok Alexa. Jak trafił do schroniska, powiedz coś więcej o nim?
A mnie sie podoba Czarnulek, widać, że jest radosny. :)

Posted

Bonsai, czy mi się zdaje, czy nie tylko mój facet ma świra na punkcie haszczaków? :cool3:

Dziewczyny świetne zdjęcia, ja mogę w takich tematach siedzieć wieki i patrzeć na te uśmiechnięte pyski :)

Mam nadzieję, że i ja się doczekam momentu, gdy będę mogła tu wstawić parę spacerowych zdjęć tych bidaków ze schroniska :roll:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Bonsai, czy mi się zdaje, czy nie tylko mój facet ma świra na punkcie haszczaków? :cool3:

serio, Dragon lubi husky ? Dogadają się. :p
Rrrr lubi husky i malamuty w szczególności.

Posted

"Bonsai" napisał(a):
Mysia_Zabrze, Pianka zazdroszczę Wam odwagi spuszczania psów.

Ale jak widzisz na zdjęciach ja nie wszystkie psy spuszczam;)

"Bonsai" napisał(a):
Jak trafił do schroniska, powiedz coś więcej o nim?

Jak trafił, nie pamiętam. Ale jest już długo w schronisku. On już był w schronisku we wakacje. Jest bardzo towarzyszki. Lubi skakać po ludziach, oczywiscie na przywitanie. Prawdopodobnie pojedzie do Niemiec, ale to nic pewnego;)
Ale jak byłam w sobote to było jeszcze pare innych husky:-(

Posted

Wow, tak dużo husky w schroniskach? Wiadomo, nie są to łatwe psy - potrzebują ruchu i to nie tylko we własnym ogrodzie... Szkoda, że tyle ludzi kusi ich wygląd a nie wiedzą nic a nic o wymaganiach tej rasy.... :-(
U nas jak jest jakiś husky to po prostu uciekinier - i właściciel szybko po niego przychodzi.

P.S. Nie dziwię Ci się wcale , że husky nie chcesz puścić ze smyczy, pognałby przed siebie nie oglądając się na nic znając możliwości tych psów. :) 3 pozostałe pieski wydają się równie szalone. :)

Posted

"Bonsai" napisał(a):
serio, Dragon lubi husky ? Dogadają się. :p
Rrrr lubi husky i malamuty w szczególności.

To jego ukochana rasa i nie może ścierpieć, że ja husky nie chce, a weimara :evil_lol:

Oj tak husky, to chyba chleb powszedni w każdym schronisku :shake: Naszczęście szybko idą do domków, bo zazwyczaj przychodzą po nie właściciele, którym zwiały na spacerze :roll:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
To jego ukochana rasa i nie może ścierpieć, że ja husky nie chce, a weimara :evil_lol:

No my już ustaliliśmy: na naszym 5hektarowym ogrodzie będziemy mieli 2 husky płci męskiej, suczkę wyżła weimarskiego i 2 bidy ze schroniska :D

Posted

Ja też nie wszystkie psy puszczam ze smyczy ;) Ale zazwyczaj chodzi o bezpieczeństwo pozostałych psiaków, tzn. nie puszczam ze smyczy "terrorystów" , no i "erotomanów" kiedy na spacerku jest jakaś atrakcyjna sunia ;) :evil_lol: Aha , na smyczce jeszcze chodzi zawsze Uśka, która nie ucieka, ale czasem się zagapi, a ja nie mam nerwów cały czas jej poganiać :evil_lol: I jeszcze Labamba, bo jest dziwna :eviltong:
A jesli chodzi o huskie to u nas w schronisku nie ma ani jednego i już dawno nie było, ale faktycznie często trafiają do schronisk :shake: Ja na spacerku puszczałam dwa huskie : Alana i Nera ( tyle, że Nero był mixem huskiego i akity inu :cool3: ), no i psiaki nie uciekały... No oprócz tego, ze Nero biegał jak szalony, ja przeszłam 5 metrów, a on już okrążył cały las i był spowrotem :lol:
Pianka jutro się widzimy? ;)