Bonsai Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 APSA napisał(a):12-16 (latem 12-18). Ciemno się zaczyna robić ok 15, a na zdjęciach zawsze wycodzi ciemniej niż w rzeczywistości. Hmmm... No to ja jestem w schronisku od 7 do 14 :) w soboty tylko... Bo w tygodniu mam szkołę, a schronisko jest czynne do 15 tylko. :( Quote
Mysia_ Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 A ja mam fotki :cool3: Stefuś: Adi (czarny) i Gapcio (brązowy): Adi :evil_lol: : Farsa w locie :lol: : Gapcio szuka skarbów :eviltong: : Dolbi: Chrapek: Kanis: Kazan: Azi (a kto zgadnie jaką zabawkę znalazł sobie Azi:razz: podpowiem, że ma to jakies 15 metrów długości:evil_lol: ): Quote
Patikujek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja też mam :D:D:D Pola ...z Lucą Kastel Szantja - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1687111#post1687111 CDN... Quote
Mysia_ Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Moich fotek też bedzie ciąg dalszy, ale to nie dzisiaj , bo już muszę spadać :roll: Aha założyłam dwa nowe wątki (Herosowi i Bajbo) na PWP , proszę mi ich pilnować, żeby nie spadały, bo są ważne :eviltong: Quote
Patikujek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 CD... Tuptuś(środek), Bafi(po lewej), Max(cały biały) Tuptuś Neli - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25120 Fanto Kika - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23425&highlight=Patikujek_Zabrze Sombra Darwin - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25145&highlight=Zb%F3j+darwin Misio - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30310&page=3 Cezar Quote
Mysia_ Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 No to ciąg dalszy moich foteczek :cool3: Kazan: Murzynek i Lola: Borgo (jak zwykle znalazł na spacerze jakieś jedzenie:evil_lol: ): Lola: Murzynek: Kapselek: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Mongołek: Borgo: Azi: Kazan: Pirat: Bajbo: Ambra: Quote
Pianka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ile fotek:multi: Quote
Mysia_ Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 A co :eviltong: Zabrze nadrabia zaległości :evil_lol: Quote
Pianka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No Ruda też musi nadrobić zaległości. Jade jutro do schronu do moich skarbów:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Ja też jutro jadę do schroniska :razz: (podobno ma być brzydka pogoda:roll: ) No to czekamy na fotki :cool3: Quote
Bonsai Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hmm.. teraz ja się będę upominać..... Pianka FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Mysia_Zabrze , fotki cudne, psiaki wspaniałe, ale wciąż nie mogę się nadziwić , że puszczacie je luzem. :PP Czy teren, na którym je spuszczacie, jest ogrodzony? Świetnie to wygląda... psiaki są taaaaaaaaaaaaaaaaakie szczęśliwe. :) ale słodko patrzy :) Quote
Pianka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Łajper http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28973 Tina http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35800 Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Foteczki :multi: Bonsai, teren nie jest ogrodzony, a szkoda :eviltong: Spacerek ma dość długą trasę, więc była by to pewnie bardzo droga inwestycja :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Mysia_Zabrze, Pianka zazdroszczę Wam odwagi spuszczania psów. :) Mój chłopak oszalałby na widok Alexa. Jak trafił do schroniska, powiedz coś więcej o nim? A mnie sie podoba Czarnulek, widać, że jest radosny. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Bonsai, czy mi się zdaje, czy nie tylko mój facet ma świra na punkcie haszczaków? :cool3: Dziewczyny świetne zdjęcia, ja mogę w takich tematach siedzieć wieki i patrzeć na te uśmiechnięte pyski :) Mam nadzieję, że i ja się doczekam momentu, gdy będę mogła tu wstawić parę spacerowych zdjęć tych bidaków ze schroniska :roll: Quote
Bonsai Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bonsai, czy mi się zdaje, czy nie tylko mój facet ma świra na punkcie haszczaków? :cool3: serio, Dragon lubi husky ? Dogadają się. :p Rrrr lubi husky i malamuty w szczególności. Quote
Pianka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 "Bonsai" napisał(a):Mysia_Zabrze, Pianka zazdroszczę Wam odwagi spuszczania psów. Ale jak widzisz na zdjęciach ja nie wszystkie psy spuszczam;) "Bonsai" napisał(a):Jak trafił do schroniska, powiedz coś więcej o nim? Jak trafił, nie pamiętam. Ale jest już długo w schronisku. On już był w schronisku we wakacje. Jest bardzo towarzyszki. Lubi skakać po ludziach, oczywiscie na przywitanie. Prawdopodobnie pojedzie do Niemiec, ale to nic pewnego;) Ale jak byłam w sobote to było jeszcze pare innych husky:-( Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wow, tak dużo husky w schroniskach? Wiadomo, nie są to łatwe psy - potrzebują ruchu i to nie tylko we własnym ogrodzie... Szkoda, że tyle ludzi kusi ich wygląd a nie wiedzą nic a nic o wymaganiach tej rasy.... :-( U nas jak jest jakiś husky to po prostu uciekinier - i właściciel szybko po niego przychodzi. P.S. Nie dziwię Ci się wcale , że husky nie chcesz puścić ze smyczy, pognałby przed siebie nie oglądając się na nic znając możliwości tych psów. :) 3 pozostałe pieski wydają się równie szalone. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 "Bonsai" napisał(a): serio, Dragon lubi husky ? Dogadają się. :p Rrrr lubi husky i malamuty w szczególności. To jego ukochana rasa i nie może ścierpieć, że ja husky nie chce, a weimara :evil_lol: Oj tak husky, to chyba chleb powszedni w każdym schronisku :shake: Naszczęście szybko idą do domków, bo zazwyczaj przychodzą po nie właściciele, którym zwiały na spacerze :roll: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To jego ukochana rasa i nie może ścierpieć, że ja husky nie chce, a weimara :evil_lol: No my już ustaliliśmy: na naszym 5hektarowym ogrodzie będziemy mieli 2 husky płci męskiej, suczkę wyżła weimarskiego i 2 bidy ze schroniska :D Quote
Pianka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No widzicie u nas jakoś nikt się takimi psami nie interesuje. Szczególnie, ze Alex ma charakterek. Jakbym go spuściła to napewno by mi zwiał:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ja też nie wszystkie psy puszczam ze smyczy ;) Ale zazwyczaj chodzi o bezpieczeństwo pozostałych psiaków, tzn. nie puszczam ze smyczy "terrorystów" , no i "erotomanów" kiedy na spacerku jest jakaś atrakcyjna sunia ;) :evil_lol: Aha , na smyczce jeszcze chodzi zawsze Uśka, która nie ucieka, ale czasem się zagapi, a ja nie mam nerwów cały czas jej poganiać :evil_lol: I jeszcze Labamba, bo jest dziwna :eviltong: A jesli chodzi o huskie to u nas w schronisku nie ma ani jednego i już dawno nie było, ale faktycznie często trafiają do schronisk :shake: Ja na spacerku puszczałam dwa huskie : Alana i Nera ( tyle, że Nero był mixem huskiego i akity inu :cool3: ), no i psiaki nie uciekały... No oprócz tego, ze Nero biegał jak szalony, ja przeszłam 5 metrów, a on już okrążył cały las i był spowrotem :lol: Pianka jutro się widzimy? ;) Quote
Recommended Posts