Pianka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Puszek jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Nie ma ktoś jeszcze foteczek do pochwalenia się :razz: Quote
Bonsai Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Psiaki cudna, ale chyba już to mwóiłam w jakimś temacie. :D Fotki będą, ale jak czas będzie. :P Quote
Mysia_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Bonsai - fotki :mad: :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Bonsai - fotki :mad: :evil_lol: :oops2: [quote name='APSA']Bonsai, mówiłaś - w tym :) Czyli następna galeria, którą będę nękać swoimi postami. :D Quote
Mysia_ Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ty się tu nie wymiguj :mad: Fotki, ale już :evil_lol: Quote
Pianka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Własnie dawaj:mad: A tak wogóle nie umiem sie powstrzymac, ten pies wygląda jak prosiak, taka czarna świnia:evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzisiejszy spacer ;) Nero Koszi Max i boksio Quote
Mysia_ Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Śliczne piesusie :loveu: A ja dzisiaj byłam tylko na dwóch spacerkach (27 psów :cool3: ), bo musiał robić fotki wszystkim nowym psiakom, a trochę się ich nazbierało :shake: Fotki robiłam tylko na jednym spacerze, bo musiałam oszczędzać baterie, żeby tym nowym móc zrobić sesje zdięciową.... :roll: Niestety póki co nawet zdięć z tego jednego spacerku nie mogę wystawić i nie wiem kiedy będą :( Quote
Bonsai Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale słodki zajączek! :loveu: Ja byłam dziś na spacerku z Piegusem , a koleżanka z wyżełką Dorą. ;) wkleję zdjęcia pod warunkiem, że komp zmieni tempo z żółwiego na jakieś bardziej optymalne. Quote
zaba14 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Szkoda że nie wziełam Nera wraz z Koszi bo pewnie by się pobawiły (oba biegaja luzem) a wziełam grubaske Tinke ktora nie przepada za Koszi :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oto obiecane foty: Ania z Dorą (lub Dora z Anią, jak kto woli. :D ) I Pieg, ze mną [z tym że mnie prosze sobie wyobrazić... :D ] w czasie szaleńczego biegu po parku miejskim. :) I znów Piegus, tyle , że tutaj w chwili odpoczynku ( z tym, ze bardziej moim niż jego. ;) ) Quote
Pianka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 o Bonsai w końcu jakies zdjęcia dałaś:loveu: :loveu: Więcej!:multi: Quote
Bonsai Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Pianka']o Bonsai w końcu jakies zdjęcia dałaś:loveu: :loveu: Więcej!:multi: Na życzenie Pianki ciąg dalszy spacerka z tym, ze fotki będą tylko Piegusa - biegaliśmy po parku osobno ja z Piegiem i Ania z Dorą. I fotki gorszej jakości, bo nielatwo biec i robić fotki. :) Biegiem do szczęścia. :) Okiem Piegusa rozglądającego się za ... suczkami zapewne. :] Udajemy zamyślonego psa. :) Ola prosi o ładne pozowanie... Tylko żebyś jeszcze spojrzał w obiektyw... Z najdzieją, że Piegus odwróci głowę na dźwięk swojego imienia , wołam go. Efekt widoczny na zdjęciu. ;) Kilka sekund później fotograf leży na ziemi obdarzany mokrymi całusami. :p Quote
Pianka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ale on jest śliczny i taki fotogeniczny:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Nareszcie foteczki :multi: :multi: :multi: Quote
Pianka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wow ile fotek:-o Wszystkie pieski są sliczne:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Ale dziewczyny rozkręciły się z fotkami :cool3: A u mnie taka bieda :roll: Może jeszcze w tym tygodniu coś mi się uda wstawić z minionej soboty.... Quote
Patikujek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Je się postaram moje fotki wstawić później lub jutro jeśli dzisiaj nie dam rady:D Quote
Mysia_ Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Nie żebym upierdliwa była :roll: Patikujek, fotki! ale już :mad: :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 O której godzinie Wy tam jeździcie do schroniska, że na dworze tak ciemno jest? :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Bonsai teraz już szybko robi się ciemno :evil_lol: Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Mój typ, a niby nie lubię niskopodłogowców. :diabloti: rasowych bynajmniej :diabloti: Mysia jam tam zdjecie Puśki ? :evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bo ja sobie przyrzekłam , że nigdy więcej kurdupla , bo to takie nienormalne . Szczeka na okrągło i ogólnie upierdliwe jest :evil_lol: Ja Ramba nie wybierałam, w zasadzie to on wybrał mamę i siorkę. :roll: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 nathaniel, niestety płytka mi się straciła, może ją komuś pożyczyłam... No nie wiem :roll: W każdym bądź razie nie mam :-( Może jeszcze kiedyś ją odzyskam, wtedy napewno fotki Puśki będą.... Quote
Recommended Posts