Bonsai Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Teraz pytanie brzmi - które fotki z mojej milionowo-zdjęciowej galerii ? :D Quote
Pianka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 "Bonsai" napisał(a):Teraz pytanie brzmi - które fotki z mojej milionowo-zdjęciowej galerii ? :D To dawaj wszystkie po trochu:eviltong: Quote
Patikujek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wszystkie, wszystkie, wszystkie!!!! Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Bonsai, a gdzie Ty jesteś z tymi fotkami? :mad: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 no to sobie poczekamy.... :eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a co tu taka cisza? :mad: Mam nadzieje, że juz nie długo uda mi się wstawić moje fotki.... Quote
Pianka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Chyba na fotki Bonsai się nie doczekamy.... Atos Max Quote
Pianka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 zaba14 napisał(a):eee... Max wrocil do schroniska? No własnie eria miała ustalic czy to ten Max. On reguje na imie Max, no więc nie wiem... Quote
Bonsai Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wybaczcie, ale brat mi sformatował komputer i nie mogę się doprosić o moje zdjęcia.... :mad::mad::mad: Mam nadzieję, że gdzieś są.... :shake: A w tę sobotę znów nie zdążyłam wyjść na spacer, więc i na aparacie spacerowych zdjęć nia ma. Jak coś będę miała, to dam, obiecuję. Kurcze, Pianka, ja też chcę takie tereny wokół schroniska jak u Was! :) Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to czekamy cierpliwie na zdiecia Bonsai :evil_lol: O ile się nie straciły ;) Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ciekawe kiedy ja wreszcie wstawie moje fotki :evil_lol: Ale najprawdopodobniej w tym tygodniu :eviltong: Quote
Bonsai Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tak na szybko, letnie fotki... (wygrzebane na płycie, brat nadal nie chce powiedzieć co stało się z aktualnymi fotami :P ) Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Bonsai, zterroryzuj brata, a może mały szantaż? :cool3: :evil_lol: Zawsze pomaga :eviltong: Ale na fotkach zieloniutko :loveu: Ja chcę wiosnę.... Quote
Pianka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale cudnie, tak zielono:multi: I pieski takie szczesliwe:loveu: Quote
Bonsai Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Bonsai, zterroryzuj brata, a może mały szantaż? :cool3: :evil_lol: Zawsze pomaga :eviltong: Brak mi argumentów. :P A starszy brat nieugięcie nie daje za wygraną. Porobię fotki w sobotę (w końcu musze wyjść na ten spacer!!!). P.S. Mysia_Zabrze my też czekamy na Twoje foty!! :D Pianka, dawaj kolejną serię zdjęć psiaków - takie cudne macie tam tereny, że aż się prosi aby robić tam zdjęcia maluchom! :) Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 mam cichą nadzieje, że w weekend już wstawię swoje fotki :p Bonsai, nie dawaj za wygraną :eviltong: Quote
Pianka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 "Bonsai" napisał(a): Pianka, dawaj kolejną serię zdjęć psiaków - takie cudne macie tam tereny, że aż się prosi aby robić tam zdjęcia maluchom! :) Jak narazie przez jakies 2 tygodnie nie będzie fotek. Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 uuu... szkoda, że nie będzie fotek Pianki :( Ale damy radę ;) Bonsai coś wspominała o spacerkach w sobotę :cool3: Quote
Bonsai Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tak, w tę sobotę powiedziałam sobie, że zostawiam koleżanki w schronisku żeby sprzątały kotom a ja idę sobie na dłuuuuuuuuugaśny spacerek z Piegusem, Indis i moim chłopakiem. :] A on tez lubi robić foty, więc nie będziecie się mogły od nich opędzić. Pianka, dlaczego nie będzie fot? Nie idziesz do schroniska, coś nie tak z aparatem czy po prostu chcesz dać nam szansę do wykazania się? :D Quote
Recommended Posts