Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, ale brat mi sformatował komputer i nie mogę się doprosić o moje zdjęcia.... :mad::mad::mad: Mam nadzieję, że gdzieś są.... :shake:
A w tę sobotę znów nie zdążyłam wyjść na spacer, więc i na aparacie spacerowych zdjęć nia ma.
Jak coś będę miała, to dam, obiecuję.
Kurcze, Pianka, ja też chcę takie tereny wokół schroniska jak u Was! :)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Bonsai, zterroryzuj brata, a może mały szantaż? :cool3: :evil_lol: Zawsze pomaga :eviltong:

Brak mi argumentów. :P A starszy brat nieugięcie nie daje za wygraną. Porobię fotki w sobotę (w końcu musze wyjść na ten spacer!!!).

P.S. Mysia_Zabrze my też czekamy na Twoje foty!! :D
Pianka, dawaj kolejną serię zdjęć psiaków - takie cudne macie tam tereny, że aż się prosi aby robić tam zdjęcia maluchom! :)

Posted

"Bonsai" napisał(a):

Pianka, dawaj kolejną serię zdjęć psiaków - takie cudne macie tam tereny, że aż się prosi aby robić tam zdjęcia maluchom! :)

Jak narazie przez jakies 2 tygodnie nie będzie fotek.

Posted

Tak, w tę sobotę powiedziałam sobie, że zostawiam koleżanki w schronisku żeby sprzątały kotom a ja idę sobie na dłuuuuuuuuugaśny spacerek z Piegusem, Indis i moim chłopakiem. :] A on tez lubi robić foty, więc nie będziecie się mogły od nich opędzić.

Pianka, dlaczego nie będzie fot? Nie idziesz do schroniska, coś nie tak z aparatem czy po prostu chcesz dać nam szansę do wykazania się? :D