Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Z dzisiaj...bo tutaj głownie psiaki za kratami są,a ze spacerów b.malutko :(:(

Ze spacerów chyba jeszcze kilka jest, ale wymagają przeglądnięcia. Potem już nie wytrzymywałam na słońcu i robiłam zdjęcia boksom :)
Jeszcze mam zdjęcia z poprzednich wyjazdów ale chyba głównie z Rudy.

Posted

agumka napisał(a):
Ze spacerów chyba jeszcze kilka jest, ale wymagają przeglądnięcia. Potem już nie wytrzymywałam na słońcu i robiłam zdjęcia boksom :)
Jeszcze mam zdjęcia z poprzednich wyjazdów ale chyba głównie z Rudy.

OK,tylko w sumie potrzebujemy zdjęcia psiaków na spacerach - taki jest cel tej akcji,aby pokazać ich całe piękno i ucieszony pycholek na trawce,w jeziorku,po prostu poza boksem.

A to w sumie w jakich schroniskach się udzielasz ?:)

Posted

Beatkaa napisał(a):
OK,tylko w sumie potrzebujemy zdjęcia psiaków na spacerach - taki jest cel tej akcji,aby pokazać ich całe piękno i ucieszony pycholek na trawce,w jeziorku,po prostu poza boksem.

A to w sumie w jakich schroniskach się udzielasz ?:)

Wiem wiem, niestety nad jeziorko nie udało nam się dziś zawędrować. Byliśmy raz z Hadarem, Miją i innymi i okazało się że jacyś ludzie leżą tam na kocach, troche sie kąpią i nie chcieli towarzystwa psów... Zobacze jeszcze jakie mam, bo robiłam większość zdjęć jedną ręką i nie każde są db jakości :(

w Zabrzu i w Rudzie :) co tydzien na zmianę :)

Posted

agumka napisał(a):
Wiem wiem, niestety nad jeziorko nie udało nam się dziś zawędrować. Byliśmy raz z Hadarem, Miją i innymi i okazało się że jacyś ludzie leżą tam na kocach, troche sie kąpią i nie chcieli towarzystwa psów... Zobacze jeszcze jakie mam, bo robiłam większość zdjęć jedną ręką i nie każde są db jakości :(

w Zabrzu i w Rudzie :) co tydzien na zmianę :)

O kurczę,to się jakoś nie spotkałyśmy nigdy wczesniej :evil_lol:

OK,to zobacz co masz...bo wiesz czasem lepiej wziąć mniej psiaków na spacer i zrobić duuużo zdjęć i później jest z czego wybierać ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
O kurczę,to się jakoś nie spotkałyśmy nigdy wczesniej :evil_lol:

OK,to zobacz co masz...bo wiesz czasem lepiej wziąć mniej psiaków na spacer i zrobić duuużo zdjęć i później jest z czego wybierać ;)

ja jestem tylko w niedziele w schronisku :)
Wiem, ale to nie tylko ja biore ;)