Bjuta Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Troszkę Namiego, bo już mój TZ się niecierpliwi i muszę go nawiedzić. A zresztą to chyba nie Nami, tylko jakaś wydra zabrzańska? ale sobie popływałem... :) Quote
Artemida Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 rzeczywiście jakaś wydra :D on chyba z całego tego wybiegu wszedł najgłębiej do wody:D Quote
Beatkaa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nami wszystkich zaskoczył tym jak zaczął sobie pływać :loveu: Jest niesamowity:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A to ja prowadziłam dzisiaj olbrzymka Namiego! :loveu::loveu::loveu: :):):) Tak spokojnie szliśmy noga za nogą i nigdzie nie przewróciliśmy się!!! :):) Ale teraz czas dla małej, miłej WIZY.:loveu::loveu::loveu: Milutka Wizunia czeka na spacer: Bardzo się śmieje i cieszy się tak ładnie: Wygląda na to, że pasjami lubimy spacerki! :) No to idziemy - ładnie i grzecznie!:) A teraz troszkę siedzimy na zielonej trawce: Quote
asikowska Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 takie chwile sa po prostu bezcenne:) Nami i Piorun ( chyba:)) Quote
asikowska Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 to był cudowny dzień teraz sobie mogę myśleć o tej wodzie i tęsknić:) Quote
asikowska Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 wpatrzona w Kasię jak w obrazek:) na trzy cztery wszyscy do wody Quote
Bjuta Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wydaje mi się że mieliśmy po równo radochy i my i psy! :loveu::loveu::loveu: Cudne fotki! :lol: Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='asikowska']zgadzam się w 100%:) Tak w 1000%! :):):) Spacerek! Spacerek! Kampuś już gotowy! Niech żyje słońce i zielona trawka! Wow!:) Jak super! :) Zielono mi! Szczęśliwy pies. :) Widok bezcenny: Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 NAMI dalby komuś POTĘŻNE i ABSOLUTNE SZCZĘŚCIE::loveu::loveu::loveu: Bałam się, ale pląsaliśmy wśród zieleni z tym nader łagodnym olbrzymkiem, "siłą spokoju": A jak pływał to miałam duszę na ramieniu, że NAMI nie wróci. Wrócił duży, śliczny, mokry: To niesamowite – pierwszy raz w życiu spotkałam takiego ogromnego, absolutnie rewelacyjnego onka: A wiecie co się jeszcze okazało? Ostatnio na spacer wyprowadzał NAMIEGO przedszkolak: Quote
Bjuta Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Wlaściwie, to trzeba by Namiemu zalożyć wątek i ruszyć z ogloszeniami. Mysiu, ile on może mieć lat? Quote
Beatkaa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Bjuta napisał(a):Wydaje mi się że mieliśmy po równo radochy i my i psy! :loveu::loveu::loveu: Cudne fotki! :lol: I ja też się zgadzam z Wami !!! :loveu::loveu:To był niezapomniany dzień ale myślę,że przed nami jeszcze dużo takich dni.Zdjęcia są rewelacyjne,tyle w nich radości i szczęścia :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 z dyszkę już na pewno :-( tak porównując go z Moją Wiką co ma prawie 11 to są chyba gdzieś w podobnym wieku, ale on może być z rok czy 2 lata starszy? Quote
Bjuta Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Cholerka, to jak na ONka to faktycznie dużo... Mysiu, zastanawialyśmy się, czy nie daloby rady w takie gorące dni zaczynać spacerów przed 9 - czy to jest realne? Quote
Mysia_ Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Bjutko, jak ja jestem w weekend to staram się być zazwyczaj wcześniej, ale po to, żeby wyjść z tymi psiaki z prysznica, gabinetu czy szpitalika, bo potem jak jest zamieszanie to niestety mam z tym problem (Ludwiś dostaje szału jak mu się pełno psów i ludzi kręci :eviltong:)... Z pawilonem jest o tyle problem, że o tej godzinie dopiero psiaki z pawilonu kończą jeść... Quote
Bjuta Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A no tak... Nie pomyślałam o tym. Holter - mega przystojniak! :) Quote
Artemida Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 kurcze ale radocha :D takie duże spacery są świetne jest wesoło i psiki szaleją ze szczęścia :D Quote
Bjuta Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Holter też się długo nie zastanawiał czy dać nura! :) Quote
Recommended Posts