Naklejka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Aaa... brekuś Kaśkę obsikał, jak na kolanach siedział :lol: A mnie kropka wylizała po twarzy, hehe :) Quote
asikowska Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Brekuś nam wywinął numer:) Kasia i Aneta na moje pytanie czy można go puścić bez smyczy tak oczywiście to staruszek i nie ucieknie po czym Brekuś w nogi:) i nie mogłby go we dwie dogonić tak pędził przed siebie do schroniska:) chłopak musiał sobie pobiegać a nie pochodzić na smyczy:) kochany jest:) Quote
Bjuta Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Taki Brekuś, to wydaje się, że powinien w jeden dzień znaleźć dom, czyż nie? Pies do butonierki. Lecę dalej z moimi fotkami. Cieknie mi to jak krew z nosa. Brutus Quote
Bjuta Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Demir. Najpierw długo u nas mieszkał, potem pracował jako ochroniarz, a jak firma splajtowała, to do nas wrócił. Fajny jest! Bardzo delikatny, trochę nieśmiały i wstydliwy. Quote
Bjuta Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 I jeszcze krwiożercza Melinda :) Funia (mniejsza) i Ares Nort Hato Quote
Mysia_ Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 1 - Funia (ta mniejsza) i 2 - Ares :) 3 - Nort 4 - mój synuś Hato :loveu::loveu::evil_lol: 5 - Lemik 6 - Facet 7 - o ranyyyy.... po doopci mogłabym wnioskować, że to Batis, ale nie wiem :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Naklejka']Owczarek pikardyjski....8) :mdrmed: Faktycznie! Mysiu dopisałam na allegro tak: " [FONT=Verdana]Shetani miał gdzieś w niedalekich przodkach owczarka pikardyjskiego - stąd zapewne jego zamiłowanie[/FONT] [FONT=Verdana]do pilnowania stada i długich wędrówek. [/FONT] [FONT=Verdana]Szukamy dla niego domu aktywnego. [/FONT] [FONT=Verdana]Shetani nie będzie szczęśliwy leżąc non-stop przed telewizorem..."[/FONT] Quote
Beatkaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Bjuta']Faktycznie! Mysiu dopisałam na allegro tak: " [FONT=Verdana]Shetani miał gdzieś w niedalekich przodkach owczarka pikardyjskiego - stąd zapewne jego zamiłowanie[/FONT] [FONT=Verdana]do pilnowania stada i długich wędrówek. [/FONT] [FONT=Verdana]Szukamy dla niego domu aktywnego. [/FONT] [FONT=Verdana]Shetani nie będzie szczęśliwy leżąc non-stop przed telewizorem..."[/FONT] Super pomysł !!! Bjutko a wrzucisz na allegro Paury jej nowe zdjęcia? :) I Orionek też ma kilka nowych fot :) Quote
Bjuta Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Wrzuce, wrzucę. :) Na razie przekładam do albumików. Chyba Asikowska nie wkleiła tu jeszcze tego słodkiego zdjęcia. Całus Breka i Kropki Quote
Bjuta Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Musimy koniecznie ogłosić w Psitulu konkurs walentynkowy na najpiękniejszy psi buziaczek! :) A co to za jeden? Quote
Mysia_ Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 słodki buziak :loveu: a na fotce powyżej Kames :cool3: Quote
Bjuta Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 No to lecę z Kamesem (fotki Asikowskiej) :) to poprosiłam żeby dali jako główne na stronie psitulskiej: Brzuch Amry Quote
Bjuta Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale jak na plecach leży, to może powinno być odwrotnie? :roll: Quote
Bjuta Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Oj dzisiejszy urobek to będę chyba dwa tygodnie wgrywać! :) To chyba jest Jager Jager i Bahia Quote
Artemida Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 tak to jest jagar i bahia bo ja je prowadziłam dziś :D kurde trzeba częściej takie akcje przeprowadzać:D a ja dalej czekam na resztę zdjęć:D Quote
Recommended Posts