kamilka91 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Telcia ślicznotka. W jakim jest wieku? ;) Quote
Mysia_ Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 kamilka91 napisał(a):Telcia ślicznotka. W jakim jest wieku? ;) młodziutka - tak koło 1,5 roczku ;) Quote
Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Otto Otto a za nim Czester Łapcia Mysiu ja wrzucam po prostu na stronę http://imageshack.us/ i tam od razu je zmniejszam [trochę jednak to trwa].:) Quote
Mysia_ Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 ja do imageshack w ogóle nie miałam cierpliwości :eviltong: za długo mi trwało :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ibis :loveu: Ibis z Krzysiem:loveu: Krzyś:loveu: Otto:loveu: Quote
Beatkaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wiza:loveu: Wiza z Czesterkiem:loveu: Czester:loveu: THE END :) Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Rozkoszne są te foty!!! :) :) A Maxiu ma najpiękniejszy uśmiech w psitulu! Lecę z dzisiejszymi. Wyprowadziłam tylko 6 piesków. Neska - wróciła do schroniska po 6 latach od adopcji - nie umieli powiedzieć dlaczego ją oddają... Bardzo fajna sunia! :) Mieszka z Fistaszkiem (to ten jasny) Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ile razy przechodziliśmy koło stawu - zawsze się wcisnął między wędkarzy (nie byli zachwyceni) Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Panna Melinda. Moja nowa miłość schroniskowa. Cudne, delikatne suczysko! Takie kontaktowe i wesołe!!! :) :) :) Ma tylko taki dziwny obyczaj, że jak widzi jakiegoś psiaka, to się jakby "gotuje do ataku" - a potem wystrzeliwuje do zabawy. Psiaki są ciut zdezorientowane (ja na początku też byłam). Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 spotkała Andę i umyła jej uszko :lol: chudzinka z niej jeszcze... Quote
Recommended Posts