Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka, ale Ty nie cierpiwa jesteś :mad: Musiałam ze schroniska wrócić :eviltong: Aha, niektóre z tych fotek mogłam już tu kiedyś wkleić, bo nie pamiętam, które tu dawałam, a które nie, a nie chce mi się sprawdzac :oops:

Kazan:

Lola:

Heksunia:

Fiszka:

CDN. :loveu: :evil_lol:

Posted

Szkoda, że nie moze spuszczać psiaków ze smyczy, chociaż lepszy spacer na smyczy, niż żaden spacer - co praktykują niektóre schroniska :(

Pianka postarała sie o fotki :cool3: Na moje niestety poczekacie.... :roll:

Posted

"Dobermania" napisał(a):
Ojeeej, wy to je spuszczanie na tych spacerach - bomba! Nam nie wolno...

no w sumie nie można...... nawet trzeba brac kaganiec.....
Ale ja jak odejde gdzies dalej od schronu to spuszczam. Bez sensu jest trzymac psa na smyczy, który mi nie ucieknie, a ma tą jedyną szanse się wybiegać;)

Posted

A Pianka łamie przepisy :eviltong: :evil_lol: U nas naszczęście może psiaki spuszczać ze smyczy, chociaż czasem się czuje, że jakiegoś psa lepiej nie puszczać ;) Kiedyś chodziłam na spacery z takimi dwoma dużymi psiakami (ktore już mają domki) - Maxem i Leksą, Max był agresywny wobec ludzi , a Leksa wobec wszystkich psów, chodzili na spacery bez smyczy, ale zawsze w kagańcach :roll:

Posted

Ja większość psów spuszczam chyba że są agresywne i wobec ludzi i wobec psów ale takiego chyba jeszcze nie miałam za to mam kilka psiaków jak ja to mówię autystycznych których nie można ze smyczy spuścić bo nagle gdzies zaczną iść nie nie będą reagować wtedy na nic.
Jednak dzisiaj byłam z samymi grzecznymi psiakami:loveu:

Kastel(już w schr4onisku po spacerku)

Szantja - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1687111#post1687111

Cocer(Korado) - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2303189#post2303189

FILMIK (niestety bokiem)

Posted

Co fakt to fakt : przepisy są po to, żeby je łamać :evil_lol:

Patikujek, jak Ci się udało wyciągnąć Korado od moich psycholków z "1"? mnie to chyba by ztaranowały, że zabieram innego psa niż oni :lol:

No i na tych fotkach dzisiejszych miały być grzeczne psy, a tu... :eviltong:

Posted

Ale cudne zdjęcia. :loveu:

Co do spuszczania psów na spacerach... Tylko niewiele z nich odważyłam się spuścić. Więkości za pstro w głowie. ;) W dodatku my takich fajnych, opustoszałych, terenów w pobliżu nie mamy. Tylko park miejski.

Posted

Nam na szczęście psiaki nie uciekaja, chociaż jest kilka takich stworzeń co notorycznie nikną w krzachach przy schronisku i wracają po godzinie :eviltong: Ale jako, że jestem cierpliwym i dobry człowiek to im wybaczam :evil_lol:

Posted

Moje ulubione schronisko, dziewczyny jesteście niepowtarzalne, psiaki Was uwielbiają, dogomania wspiera jak może, pokażcie sie światu na górę do domków futrzaki.