Mysia_ Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 No, no :cool3: Kolejna osoba dołączyła do tworzenia naszej cudownej galerii :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Foteczki :cool3: Reks: Lola: Murzynek: Kazan: Łapka: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Zapraszam do oglądania galerii :cool3: Quote
Pianka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 jeeee Łapka:loveu: Kolejna szczota, ma wątek? Quote
Mysia_ Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Jakiś czas temu założyłam Łapce wątek, ale teraz już wiem, że sunia nie nadaje się do adopcji... Ona jest szczęśliwa w schronisku i uważa je za swój domek.... :roll: q Quote
Pianka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Jakiś czas temu założyłam Łapce wątek, ale teraz już wiem, że sunia nie nadaje się do adopcji... Ona jest szczęśliwa w schronisku i uważa je za swój domek.... :roll: q To znaczy, ze jej nie szukacie domu? No skoro jej tam dobrze:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Łapka do naszego schroniska trafiła w wieku 8 mięsięcy, jest już z nami ponad dwa lata. Kiedy znudzi jej się siedzenie w schronisku to idzie do takiej pani , która mieszka na działkach (5 minut drogi od schroniska), ta pani chciałaby mieć Łapkę na własność, ale Łapcia woli wolność :evil_lol: Quote
zaba14 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pamiętam Łapcie zawsze jest przy furtce gdy ktoś przychodzi.. ;) ona jest szczęśliwa w schronisku... ma miejsce do biegania, swoją Pancie na działkach i wolontariuszy ktorzy tez wyglaszcza :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 A ja tylko skromnie przypominam, że w tej galerii jest mnóswo fajnych foteczek do obejżenia! :cool3: Quote
Patikujek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Galewria się rozkręca:D No to ja dorzucam wczorajsze śniegowe fotki(dzisiaj niestety już leje:( ) Szantja - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1687111#post1687111 Nowa(Mysiu niech juz zostanie to imię dobrze???) Nowa i Dido Kastel, (spuściłam go ostatnio a on jak szalony za p;atyczkami biegał i super się słuchał:)):loveu: A potem przyszła wielka zamieć:) Quote
Mysia_ Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Pati, ja totalnie zapomniałam (zresztą wczoraj nie miałam głowy do tego wszystkiego), ale tą sunię już jakiś czas temu nazwałam Barsa - i z takim imieniem poszła jej fotka do internetu :) Quote
Mysia_ Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 APSA , już sobie przypominam :p Co tam u Tufa słychać? :) Quote
Mysia_ Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Biedny :( Taki ładny psiak, a tak długo czeka na domek... :( Co się z tym światem dzieje.... Quote
Pianka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 "Mysia_Zabrze" napisał(a):a co tu taki pustki? :mad: No to bierz sie do roboty i rób fotki:p Quote
Mysia_ Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Fotki mogę robić, tylko potem gorzej z wrzuceniem ich tu :eviltong: Muszę wtedy chodzi na żebry do mojej siostry, żeby puściła mnie na swojego kompa, a wredziol jeden mi nie pozwala :mad: Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Macie dwa kompy? To wejdz na jej kompa jak jej nie ma w domu:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ale ona cały czas jest w domku :evil_lol: A zresztą zorientowała by się :eviltong: Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 No to co za niedobra siostra. Ale w sumie jak ja bym miała własny komp to tez bym nikomu nie pozwoliła na nim siedzieć:eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 mam teraz inny pomysł jakby tu wstawiać fotki, ale nie wiem czy wypali :evil_lol: Quote
Recommended Posts