Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakiś czas temu założyłam Łapce wątek, ale teraz już wiem, że sunia nie nadaje się do adopcji... Ona jest szczęśliwa w schronisku i uważa je za swój domek.... :roll: q

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Jakiś czas temu założyłam Łapce wątek, ale teraz już wiem, że sunia nie nadaje się do adopcji... Ona jest szczęśliwa w schronisku i uważa je za swój domek.... :roll: q

To znaczy, ze jej nie szukacie domu?
No skoro jej tam dobrze:evil_lol:

Posted

Łapka do naszego schroniska trafiła w wieku 8 mięsięcy, jest już z nami ponad dwa lata. Kiedy znudzi jej się siedzenie w schronisku to idzie do takiej pani , która mieszka na działkach (5 minut drogi od schroniska), ta pani chciałaby mieć Łapkę na własność, ale Łapcia woli wolność :evil_lol:

Posted

Pamiętam Łapcie zawsze jest przy furtce gdy ktoś przychodzi.. ;) ona jest szczęśliwa w schronisku... ma miejsce do biegania, swoją Pancie na działkach i wolontariuszy ktorzy tez wyglaszcza :loveu:

Posted

Pati, ja totalnie zapomniałam (zresztą wczoraj nie miałam głowy do tego wszystkiego), ale tą sunię już jakiś czas temu nazwałam Barsa - i z takim imieniem poszła jej fotka do internetu :)

Posted

Fotki mogę robić, tylko potem gorzej z wrzuceniem ich tu :eviltong: Muszę wtedy chodzi na żebry do mojej siostry, żeby puściła mnie na swojego kompa, a wredziol jeden mi nie pozwala :mad: