Asia_Klero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 gudzik ja chce jeszcze foteczki są rewelacyjne!!:loveu: Quote
gudzik Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Powodzenia dla Stiro!!!!! Ciesze sie ze nie zobacze go wiecej w schronisku:) Asia zdjecia bede wstawiac po kilka kazdego dnia, teraz nie mam dostepu do szybkiego netu i mecze sie z jakims dziadostwem woooooooolnym jak ślimak;( Jutro wstawie kolejne zdjecia, ale mam do obróbki jakies 50 zdjec z 400 (trzeba powymazywac smycze i takie tam), bo juz wstepnie je przejrzałam. Szkoda mi ze mam tylko kilka zdjec "latajacych psów" i mam nadzieje ze wiecie o którą parke mi chodzi;) Quote
Bjuta Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wspaniałe!!! Będziemy je raklamować jako nietoperze! Gudziku - jestem naprawdę b.b.b. szczęśliwa, że "cię mamy"!!! Quote
Beatkaa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zdjęcia cudowne,zakochałam się :loveu: Semik,Aspro ahh latające psiaki.Wspianiałe ujęcia !!! :multi: Quote
Beatkaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Bjuta']To już są loty synchroniczne![/QUOTE] Dokładnie :) Quote
Asia_Klero Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A ja jestem uparta i chce wiecej fotek bo duzo wspanialych bylo!:) Quote
Asia_Klero Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Gudzik chyba zastrajkowala z tymi fotkami:( Ja wkleje kilka takich ktore mam;) łapa Ami Quote
Beatkaa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jak zwykle śliczniutkie foteczki na tym wątku :loveu::loveu: Quote
gudzik Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Asia_Klero napisał(a):Gudzik chyba zastrajkowala z tymi fotkami:( Ja wkleje kilka takich ktore mam;) Absolutnie nie!!!! Nie ma mnie teraz w domu do końca tygodnia i dlatego nie wklejam zdjęć, ale w przyszłym tygodniu bede meic juz dostep do szybkeigo netu to powstawiam wszystkie. Quote
Asia_Klero Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 To w takim razie cieszę się że strajku brak!:) Quote
Bjuta Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Brutusa już dawno w tej galerii nie było! Ale szczęśliwy chłopak! Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No to czekając cierpliwie na super foty Godzika, wklejam urobek z dzisiejszego spaceru. Mikuś nie miał dotychczas za wielu zdjęć - więc Was troszkę nim ponudzę. tu z Kluchą Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Bliskie spotkanie z Ajlu (dobrze mówię?). Było miło na szczęście.... Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ależ się Mikuś cieszył z tego spaceru!!! te dwa są chyba jeszcze sprzed czesania. Bardzo grzecznie pozwolił się szczotkować! Quote
Recommended Posts