Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan był nad stawej jak przyszliśmy ale bardzo miły:D był ze swoją suczką i porozmawiał z nami chwilkę żadko zdażają się w tamtej okolicy mile nastawieni do nas i naszych psów ludzie:shake:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
oj co tak się wszyscy Gaborem zachwycają :mad: Przecież te wszystkie psiulki są śliczne :loveu:

Bo ja kocham szczoteczki. Jak zrobicie mu watek to dajcie mi linka:loveu:

Posted

Gosiu podziwiam Cie, ze po imprezie jestes w stanie isc jeszcze do schroniska ;) jestes niezniszczalna :evil_lol: bo rozumie, ze w piatek sie widzimy? :cool3: jak mi odbije to wpadne w sobote ;)

Posted

Fajna impreza się zapowiada :eviltong: Jasne, że jestem "niezniszczalna" i będę w sobotę w schronisku, jak dotąd 2-3 godziny snu po imprezie mi wystarczają, a potem odsypiam cały tydzień :evil_lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Fajna impreza się zapowiada :eviltong: Jasne, że jestem "niezniszczalna" i będę w sobotę w schronisku, jak dotąd 2-3 godziny snu po imprezie mi wystarczają, a potem odsypiam cały tydzień :evil_lol:

Dobra jestes :evil_lol: mnie chlopak w sobote zaprasza na obiad... a ja na to "E.. w sobote? chcesz zebym tak daleko jechala? jutro moge przyjechac" :evil_lol: u mnie w sumie jednen wielki cyrk... dwie laski z klasy Sandre zrobił w jajo i nie ida :angryy: chociaz mozna było sie tego spodziewać.. także towarzystwo samych panow mnie czeka... :roll: :lol:

Posted

Ufff wreszcie udalo mi sie przebrnac przez te 55 stronic :p Przeczytalam od deski do deski! Pieski sliczne! Najbardziej podobaly mi sie zdjecia gdzie bylo bardzo duzo psiakow - jak jakas wycieczka przedszkolakow :eviltong:
Zainteresowal mnie jeden watek- czy wreszcie udalo sie dowiedziec czy to jest ten sam pies w schronisku , ktory ponoc zostal adoptowany ( mowa o Shreku ) ???
Ja rowniez , gdy jeszcze mieszkalam w Polsce zbieralam pieniazki na ulicy na schronisko.Niestety nigdy nie pozwolo nam zadnego wyprowadzic na spacer , gdyz stwierdzono iz pozniej takie psy wyja - chca wyjsc ( nie da sie ich uspokoic i takie tam.....).Bylo to schronisku w Swinoujsciu.
Obecnie bylam 4 razy w tutejszym schronisku.Jednak sytuacja tam jest tragiczna pod wieloma wzgledami...nie bede sie na ten temat rozpisywac.Zamiast cieszyc sie z pomocy zawsze mnie smutek od srodka zjadal przez dluzszy czas po takiej wyzycie.......:angryy: :mad:
Obecnie rozmyslam nad inna strategia ;)

Posted

Dokładnie, ani razu nie zastaliśmy tamtych ludzi tzn. poprzednich właścicieli Maxa (Shreka).... Ważne piesio ma domek :)

Mam trochę fotek :cool3:

Chrapek:

Arguś:

Posted

Bardzo sie ciesze , ze Max ( Shrek ) znalazl domek :multi: Oby lepszy niz poprzedni ( no bo skoro go nie szukali to widocznie dobrej opieki tam nie mial ).
Czy jeszcze jakas psinka znalazla domek dzieki wstawianym tutaj zdjeciom ?