Patikujek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Flori Dolar - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24301&highlight=Patikujek_Zabrze Dolar i Metro - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1746293#post1746293 i Misiek Fax Szarot - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1833610#post1833610 Szarot a po lewej Mika Pimpek Pimpek i Sara Gabor - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2236126#post2236126 Quote
Patikujek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pan był nad stawej jak przyszliśmy ale bardzo miły:D był ze swoją suczką i porozmawiał z nami chwilkę żadko zdażają się w tamtej okolicy mile nastawieni do nas i naszych psów ludzie:shake: Quote
zaba14 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gabor jest śliczny :) przypomina mi psa z dziecinstwa ktory chodził za mną krok w krok... Quote
Mysia_ Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ile ślicznych foteczek! :p :p :p Muszę też się poprawić z tymi fotkami.... ale aparat z którego korzystam zaczyna mnie wkurzać.... Quote
Mysia_ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 no niestety szwankuje... raz się włączy raz nie... raz zrobić zdięcie raz nie :mad: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 oj co tak się wszyscy Gaborem zachwycają :mad: Przecież te wszystkie psiulki są śliczne :loveu: Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):oj co tak się wszyscy Gaborem zachwycają :mad: Przecież te wszystkie psiulki są śliczne :loveu: Bo ja kocham szczoteczki. Jak zrobicie mu watek to dajcie mi linka:loveu: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Pati już założyła Gaborowi wątek :cool3: Ale Gabor to wredziol, nie ma co się nim zachwycać ;) :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 mam nadzieje, że uda mi się w sobotę i niedziele jakieś fotki porobić, bo dawno tu moich spacerków nie było :roll: Quote
zaba14 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Gosiu podziwiam Cie, ze po imprezie jestes w stanie isc jeszcze do schroniska ;) jestes niezniszczalna :evil_lol: bo rozumie, ze w piatek sie widzimy? :cool3: jak mi odbije to wpadne w sobote ;) Quote
Mysia_ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Fajna impreza się zapowiada :eviltong: Jasne, że jestem "niezniszczalna" i będę w sobotę w schronisku, jak dotąd 2-3 godziny snu po imprezie mi wystarczają, a potem odsypiam cały tydzień :evil_lol: Quote
zaba14 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Fajna impreza się zapowiada :eviltong: Jasne, że jestem "niezniszczalna" i będę w sobotę w schronisku, jak dotąd 2-3 godziny snu po imprezie mi wystarczają, a potem odsypiam cały tydzień :evil_lol: Dobra jestes :evil_lol: mnie chlopak w sobote zaprasza na obiad... a ja na to "E.. w sobote? chcesz zebym tak daleko jechala? jutro moge przyjechac" :evil_lol: u mnie w sumie jednen wielki cyrk... dwie laski z klasy Sandre zrobił w jajo i nie ida :angryy: chociaz mozna było sie tego spodziewać.. także towarzystwo samych panow mnie czeka... :roll: :lol: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 spoko, spoko dotrzymam Ci towarzystwa w razie co :cool3: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ee.. nie przejmuje sie o towarzystwo :evil_lol: Quote
Kasia_82 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ufff wreszcie udalo mi sie przebrnac przez te 55 stronic :p Przeczytalam od deski do deski! Pieski sliczne! Najbardziej podobaly mi sie zdjecia gdzie bylo bardzo duzo psiakow - jak jakas wycieczka przedszkolakow :eviltong: Zainteresowal mnie jeden watek- czy wreszcie udalo sie dowiedziec czy to jest ten sam pies w schronisku , ktory ponoc zostal adoptowany ( mowa o Shreku ) ??? Ja rowniez , gdy jeszcze mieszkalam w Polsce zbieralam pieniazki na ulicy na schronisko.Niestety nigdy nie pozwolo nam zadnego wyprowadzic na spacer , gdyz stwierdzono iz pozniej takie psy wyja - chca wyjsc ( nie da sie ich uspokoic i takie tam.....).Bylo to schronisku w Swinoujsciu. Obecnie bylam 4 razy w tutejszym schronisku.Jednak sytuacja tam jest tragiczna pod wieloma wzgledami...nie bede sie na ten temat rozpisywac.Zamiast cieszyc sie z pomocy zawsze mnie smutek od srodka zjadal przez dluzszy czas po takiej wyzycie.......:angryy: :mad: Obecnie rozmyslam nad inna strategia ;) Quote
Pianka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Z tego co wiem to poprzednich właścicieli Shreka nie szło zastac. Ale to jest bankowo ten sam pies. Zresztą teraz ma dom i to jest ważne:multi: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Dokładnie, ani razu nie zastaliśmy tamtych ludzi tzn. poprzednich właścicieli Maxa (Shreka).... Ważne piesio ma domek :) Mam trochę fotek :cool3: Chrapek: Arguś: Quote
Patikujek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Myszko zdjęcia fajne mi się dzsisiaj nie chciało robić:shake: tylko pododawaj linki do Argusia i Chrapka w końcu one mają swoje watki:D Quote
Kasia_82 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Bardzo sie ciesze , ze Max ( Shrek ) znalazl domek :multi: Oby lepszy niz poprzedni ( no bo skoro go nie szukali to widocznie dobrej opieki tam nie mial ). Czy jeszcze jakas psinka znalazla domek dzieki wstawianym tutaj zdjeciom ? Quote
Pianka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Tego Argusia ty chyba trzeba wykąpac, bo ma taka jakąś sierść nie ładną. Quote
Recommended Posts