Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz dopiero mogłam porównać zdięcia :roll: Wygląda mi ta istotka na Maksia.... Tymbardziej, że Max miał skłonności do uciekiwania - nowym właścicielą uciekał, do naszego schroniska trafiał kilka razy... Dzisiaj sprawdzę czy Ci ludzie go mają... :roll:

Posted

Max został wydany pod koniec lutego, ludzie, którzy go wzieli są z Zabrza-Kończyc.... Ale nie mają telefonu :roll: Jak jutro będzie spokojniejszy dzień to ktoś z nas tam do nich pojedzie, chcieliśmy dzisiaj, ale był okropny dzień - interwencja za interwencją, przyjętych 6 psów i 5 kotów :shake:

Posted

Mysia się dobrze orientuje. On mógł uciec, ale gdyby bardzo za nim tęsknili to pewnie by go szukali, przynajmniej ja bym szukała. Jak mi się Foxi zgubiła w noc wigilijną to biegałam po okolicy i szukałam, jeszcze w nocy drukowałam ogłoszenia,rano dzwoniłam do schronu i na straż miejską...Nawet jak im pies uciekł to widać im na nim nie zależy.

Posted

Myślę, że jesli by im zależało na Maksie to by go szukali... :roll: Dzisiaj późnym popołudniem (dopiero wtedy będzie miał czas, pewnie już pojechał...) inspektor TOZ-u pojedzie do tych ludzi.... Zobaczymy :roll: