Mysia_ Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Zdięcie znalazłam na stronie 11, było robione przez Lucę :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 albo to zbieg okolicznosci, ale to te same psy.. łaty trzy z boku tak samo ulozone, uszy tez te same.. :roll: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 teraz dopiero mogłam porównać zdięcia :roll: Wygląda mi ta istotka na Maksia.... Tymbardziej, że Max miał skłonności do uciekiwania - nowym właścicielą uciekał, do naszego schroniska trafiał kilka razy... Dzisiaj sprawdzę czy Ci ludzie go mają... :roll: Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mi się zdaje że to te same psy:shake: Ale ja naprawdę niegdy z nim na spacerze nie byłam, może Luca mu kiedyś jakąs fotkę zrobiła:shake: Quote
Pianka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :crazyeye: Wyglądaja jak te same psy. Ale Eria mówiła, ze ten pies jest z jej okolic przywieziony. Shrek ma watek, zobaczcie. Quote
eria Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Kiedy Max był w waszym schronie ?? Skąd są ci ludzie którzy go mieli ?? Quote
Mysia_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Max został wydany pod koniec lutego, ludzie, którzy go wzieli są z Zabrza-Kończyc.... Ale nie mają telefonu :roll: Jak jutro będzie spokojniejszy dzień to ktoś z nas tam do nich pojedzie, chcieliśmy dzisiaj, ale był okropny dzień - interwencja za interwencją, przyjętych 6 psów i 5 kotów :shake: Quote
eria Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ten pies do nas trafił z Bielszowic z ulicy Zielonej. To jest blisko Kończyc !! Quote
Pianka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No to czekamy na jakies nowe wieści. Coraz bardziej jestem przekonana, ze to ten sam pies. Quote
Mysia_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Z tego co się orientuje to Bielszowice graniczą z Kończycami :roll: Mam nadzieje, że jutro uda mi się pojechać do tych ludzi... Quote
Pianka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A moze on poprostu uciekł tym ludziom. I może oni za nim bardzo tęsknią.. hmmmm........ Quote
eria Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mysia się dobrze orientuje. On mógł uciec, ale gdyby bardzo za nim tęsknili to pewnie by go szukali, przynajmniej ja bym szukała. Jak mi się Foxi zgubiła w noc wigilijną to biegałam po okolicy i szukałam, jeszcze w nocy drukowałam ogłoszenia,rano dzwoniłam do schronu i na straż miejską...Nawet jak im pies uciekł to widać im na nim nie zależy. Quote
Mysia_ Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Myślę, że jesli by im zależało na Maksie to by go szukali... :roll: Dzisiaj późnym popołudniem (dopiero wtedy będzie miał czas, pewnie już pojechał...) inspektor TOZ-u pojedzie do tych ludzi.... Zobaczymy :roll: Quote
Em-ka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Porównałam te dwa zdjecia - to na pewno ten sam piesio :roll: tylko na poprzednim zdjęciu młodszy........... Quote
Mysia_ Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 no to zobaczymy.... jutro zdam relacje :roll: Quote
Mysia_ Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Niestety wczoraj nikogo nie było w tym mieszkaniu.... :roll: W tym tygodniu spróbujemy jeszcze raz.... Quote
Pianka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Niestety wczoraj nikogo nie było w tym mieszkaniu.... :roll: W tym tygodniu spróbujemy jeszcze raz.... Szkoda. Ale czekamy dalej. Quote
Mysia_ Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 narazie jeszcze tam nie byliśmy, bo nie było czasu.... :shake: Fotki ze spacerków :loveu: : Ajaksio (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28368) : Aks: Bosek (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27638) : Chrapek (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28659) : Krówka :evil_lol: : Chrapek pozstanowił zapoznać się krasulą :cool3: : Rija: Stefuś: Quote
Mysia_ Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 tylko, że Krówka ma domek :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ojj jakie piękne roześmiene mordki psiaków :) Aż miło oglądać! :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts