Mysia_ Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 cudne psiaki :loveu: Asiu, ta sunia zdięć to przecież Fezi :cool3::loveu: Ona jest przekochana i bardzo zwariowana, ale lepiej jej ze smyczy nie puszczajcie. Najprawdopodobniej na początku kwietnia pojedzie do domku do Niemiec ;) Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Tak myslalam:evil_lol:Pytalam Sary czy to czasem nie Fezi ale mi sie kojarzylo ze jej nie bylo w schronisku dlatego myslalam,ze to jakas susia podobna do niej:loveu:zal nam jej bylo bo taka biedna siedziala w boksie to wzielysmy ja na spacerek:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Asia_Klero napisał(a):Tak myslalam:evil_lol:Pytalam Sary czy to czasem nie Fezi ale mi sie kojarzylo ze jej nie bylo w schronisku dlatego myslalam,ze to jakas susia podobna do niej:loveu:zal nam jej bylo bo taka biedna siedziala w boksie to wzielysmy ja na spacerek:loveu: w schronisku była już wczesniej, ale potem zwiała tam na działkę od swojej Pani, ale od jakiś 3-4 tygodni jest w schronisku, niestety w boksie, bo zapewne jakby była przy biurze znów by zwiała :roll: Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Sarcia Szibka Pinia ściga Bobka Tesla Quote
Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Fantastyczne zdjęcie Tesli! A czy Sara ma gdzieś swój opis? Już ma tyle dobrych zdjęć, że wygląda na dobrą kandydatkę do grubaśnego allegro... Quote
Asia_Klero Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sara to starsza sunia,ktora chyba nie bardzo jest do adopcji...schronisko to jej dom...kocha biegac...kocha szczekac...kocha pola..w kazdej chwili moze wyjsc i mimo swojego wieku biegac caly dzien...ona w schronisku ma sie tak jak miec by chciala-chyba nie potrzebuje niczego wiecej do szczescia..:roll: Quote
Mysia_ Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dokładnie, Sarka jest nieadopcyjna ;) Quote
Recommended Posts