Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudne psiaki :loveu:

Asiu, ta sunia zdięć to przecież Fezi :cool3::loveu: Ona jest przekochana i bardzo zwariowana, ale lepiej jej ze smyczy nie puszczajcie. Najprawdopodobniej na początku kwietnia pojedzie do domku do Niemiec ;)

Posted

Tak myslalam:evil_lol:Pytalam Sary czy to czasem nie Fezi ale mi sie kojarzylo ze jej nie bylo w schronisku dlatego myslalam,ze to jakas susia podobna do niej:loveu:zal nam jej bylo bo taka biedna siedziala w boksie to wzielysmy ja na spacerek:loveu:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Tak myslalam:evil_lol:Pytalam Sary czy to czasem nie Fezi ale mi sie kojarzylo ze jej nie bylo w schronisku dlatego myslalam,ze to jakas susia podobna do niej:loveu:zal nam jej bylo bo taka biedna siedziala w boksie to wzielysmy ja na spacerek:loveu:

w schronisku była już wczesniej, ale potem zwiała tam na działkę od swojej Pani, ale od jakiś 3-4 tygodni jest w schronisku, niestety w boksie, bo zapewne jakby była przy biurze znów by zwiała :roll:

Posted

Fantastyczne zdjęcie Tesli!
A czy Sara ma gdzieś swój opis? Już ma tyle dobrych zdjęć, że wygląda na dobrą kandydatkę do grubaśnego allegro...

Posted

Sara to starsza sunia,ktora chyba nie bardzo jest do adopcji...schronisko to jej dom...kocha biegac...kocha szczekac...kocha pola..w kazdej chwili moze wyjsc i mimo swojego wieku biegac caly dzien...ona w schronisku ma sie tak jak miec by chciala-chyba nie potrzebuje niczego wiecej do szczescia..:roll: