Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczności :loveu::loveu::loveu:
Widziałam, że Witalowi sie spacerek znudził :evil_lol: Przyszeł pod furtkę spacerową - to go wpuściłam i poszedł prosto pod furtkę swojego wybiegu :evil_lol: Jakie te nasze psiaki są mądre :loveu:

Posted

I właśnie przez takie mądralińskie nie umiem pojąć ludzie którzy boją się spuścić własnego psa, którego często mają od szczeniaka bo on im ucieknie:shake:

wiem że są różne przypadkie, ale kiedy pies jest wykastrowany nieagresywny to ja nie wiem...chyba że nasze zabrzańskie psiaki są wyjątkowo zdolne:loveu:

Posted

Patikujek napisał(a):
I właśnie przez takie mądralińskie nie umiem pojąć ludzie którzy boją się spuścić własnego psa, którego często mają od szczeniaka bo on im ucieknie:shake:

wiem że są różne przypadkie, ale kiedy pies jest wykastrowany nieagresywny to ja nie wiem...chyba że nasze zabrzańskie psiaki są wyjątkowo zdolne:loveu:

wiesz, ja mojej Wiki luzem też bym nie puściła :cool1:

Posted

Z tym że wika potrafi być agresywna, a znam ludzi którzy mają łagodne psy, mają je od szczeniaka, całe życie chodzą z nimi na smyczy, a nawet na pustym ogromnym polu boją się je spuścić bo uciekną, nie wyobrażam sobie miec psa i nie nauczyc go wracania

Posted

No własnie, i to własnie z tego powodu jej nie puszczasz ale jakby była całkiem normalna to wtedy przypuszczam że jednak biegała by luzem czasem poza terenem ogródka??

Posted

Patikujek napisał(a):
No własnie, i to własnie z tego powodu jej nie puszczasz ale jakby była całkiem normalna to wtedy przypuszczam że jednak biegała by luzem czasem poza terenem ogródka??

no pewnie tak :evil_lol::diabloti:

Posted

bede w schronisku w niedziele i mam nadzieje ze pogoda dopisze,poniewaz chce zrobic pare spacerow o ktorych mysle juz od dluzszego czasu:roll:mam nadzieje,ze uda mi sie jakies fotki zrobic:razz: