Manixsa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wiecie kto.....:evil_lol: Kanis Cezar Cezar Kanis Quote
Bjuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jaki śmieszny pies! Bardzo długi i od połowy zupełnie inaczej umaszczony! http://images40.fotosik.pl/69/a548ac3ae8ee3678med.jpg Quote
Patikujek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Fajnie powychodziły :) Ach Demonek w pomarańczu:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 śliczności :loveu::loveu::loveu: Widziałam, że Witalowi sie spacerek znudził :evil_lol: Przyszeł pod furtkę spacerową - to go wpuściłam i poszedł prosto pod furtkę swojego wybiegu :evil_lol: Jakie te nasze psiaki są mądre :loveu: Quote
Patikujek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 I właśnie przez takie mądralińskie nie umiem pojąć ludzie którzy boją się spuścić własnego psa, którego często mają od szczeniaka bo on im ucieknie:shake: wiem że są różne przypadkie, ale kiedy pies jest wykastrowany nieagresywny to ja nie wiem...chyba że nasze zabrzańskie psiaki są wyjątkowo zdolne:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Patikujek napisał(a):I właśnie przez takie mądralińskie nie umiem pojąć ludzie którzy boją się spuścić własnego psa, którego często mają od szczeniaka bo on im ucieknie:shake: wiem że są różne przypadkie, ale kiedy pies jest wykastrowany nieagresywny to ja nie wiem...chyba że nasze zabrzańskie psiaki są wyjątkowo zdolne:loveu: wiesz, ja mojej Wiki luzem też bym nie puściła :cool1: Quote
Patikujek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Z tym że wika potrafi być agresywna, a znam ludzi którzy mają łagodne psy, mają je od szczeniaka, całe życie chodzą z nimi na smyczy, a nawet na pustym ogromnym polu boją się je spuścić bo uciekną, nie wyobrażam sobie miec psa i nie nauczyc go wracania Quote
Patikujek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No własnie, i to własnie z tego powodu jej nie puszczasz ale jakby była całkiem normalna to wtedy przypuszczam że jednak biegała by luzem czasem poza terenem ogródka?? Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Patikujek napisał(a):No własnie, i to własnie z tego powodu jej nie puszczasz ale jakby była całkiem normalna to wtedy przypuszczam że jednak biegała by luzem czasem poza terenem ogródka?? no pewnie tak :evil_lol::diabloti: Quote
Patikujek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Trochę fotek z dzisiaj, mało bo zapomniałam karty do aparatu i tylko jeden spacer się zmieścił Spacer Laosa(czarny) i Hasy Quote
Asia_Klero Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 bede w schronisku w niedziele i mam nadzieje ze pogoda dopisze,poniewaz chce zrobic pare spacerow o ktorych mysle juz od dluzszego czasu:roll:mam nadzieje,ze uda mi sie jakies fotki zrobic:razz: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 piękne psiurki :loveu: Ostatnio pogoda niestety nie dopisuje :mad: Quote
Recommended Posts