Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny skad jest ten pies?
http://images44.fotosik.pl/63/0b053b728c7fd7cf.jpg
wyglada mi bardzo ale to bardzo znajomo, czy on jest z Zaborza, w sumie moze byc i z Rudy Sląskiej jak i z Biskupic .. pies wyglada mi na owczarka od właściciela knajpy na Zaborzu, nie wierzyłabym aby psa oddał, wyrzucił czy co kolwiek innego... dajcie znać skąd ten psiak...
on ma kojcowego owczarka, z ktorym regularnie wychodzi na spacery na łąki, pies jesy wybiegany i szczęśliwy... a sami wiecie jakie sa nasze zaborzanskie łąki... dojdzie sie nimi spokojnie do was na dzielnice...

jakby cos się zgadzało z tego co piszę, to znalazłam namiary w necie mam nadzieje ze dobre
Wiejski Bar Ewa Skurska
<DIV class=wo_l_wstep>ul. ks. Korczoka 33, Zabrze
tel.

Posted

[quote name='zaba14']dziewczyny skad jest ten pies?
http://images44.fotosik.pl/63/0b053b728c7fd7cf.jpg
wyglada mi bardzo ale to bardzo znajomo, czy on jest z Zaborza, w sumie moze byc i z Rudy Sląskiej jak i z Biskupic .. pies wyglada mi na owczarka od właściciela knajpy na Zaborzu, nie wierzyłabym aby psa oddał, wyrzucił czy co kolwiek innego... dajcie znać skąd ten psiak...
on ma kojcowego owczarka, z ktorym regularnie wychodzi na spacery na łąki, pies jesy wybiegany i szczęśliwy... a sami wiecie jakie sa nasze zaborzanskie łąki... dojdzie sie nimi spokojnie do was na dzielnice...

jakby cos się zgadzało z tego co piszę, to znalazłam namiary w necie mam nadzieje ze dobre
Wiejski Bar Ewa Skurska
<DIV class=wo_l_wstep>ul. ks. Korczoka 33, Zabrze
tel.

Wiesz co Bajra trafiła z Centrum Zabrza, ale na 100% nie ma więcej jak 1 rok :roll:

Posted

Wreszcie dogo działa normalnie - i dzięki ci panie za to

Co do kagańców to wolę często (szczególnie kiedy kaganiec psu nie przeszkadza)założyć psu niepewnemu kaganiec i pościć go żeby się wybiegał niż żeby szedł bez kagańca ale na smyczy koło nogi:)

Dobra to kontynuacja spaceru Bajry i Mata