Patikujek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No to po ciężkich zmaganiach z dogo dobrnęłam ze zdjęciami do kolejnego spaceru: Bajra(owczarek niemiecki) i Mat (czarnuch) Quote
Mysia_ Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 zabawa w śniegu na całego :lol::loveu: Quote
zaba14 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dziewczyny skad jest ten pies? http://images44.fotosik.pl/63/0b053b728c7fd7cf.jpg wyglada mi bardzo ale to bardzo znajomo, czy on jest z Zaborza, w sumie moze byc i z Rudy Sląskiej jak i z Biskupic .. pies wyglada mi na owczarka od właściciela knajpy na Zaborzu, nie wierzyłabym aby psa oddał, wyrzucił czy co kolwiek innego... dajcie znać skąd ten psiak... on ma kojcowego owczarka, z ktorym regularnie wychodzi na spacery na łąki, pies jesy wybiegany i szczęśliwy... a sami wiecie jakie sa nasze zaborzanskie łąki... dojdzie sie nimi spokojnie do was na dzielnice... jakby cos się zgadzało z tego co piszę, to znalazłam namiary w necie mam nadzieje ze dobre Wiejski Bar Ewa Skurska <DIV class=wo_l_wstep>ul. ks. Korczoka 33, Zabrze tel. Quote
Pianka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale dużo foteczek:loveu: http://images44.fotosik.pl/63/0b053b728c7fd7cf.jpg fajna, ktoś na watku schroniska Rudy Śląskiej pisał o domku dla ONka prawdziwego, napiszcie do tej osoby:razz: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='zaba14']dziewczyny skad jest ten pies? http://images44.fotosik.pl/63/0b053b728c7fd7cf.jpg wyglada mi bardzo ale to bardzo znajomo, czy on jest z Zaborza, w sumie moze byc i z Rudy Sląskiej jak i z Biskupic .. pies wyglada mi na owczarka od właściciela knajpy na Zaborzu, nie wierzyłabym aby psa oddał, wyrzucił czy co kolwiek innego... dajcie znać skąd ten psiak... on ma kojcowego owczarka, z ktorym regularnie wychodzi na spacery na łąki, pies jesy wybiegany i szczęśliwy... a sami wiecie jakie sa nasze zaborzanskie łąki... dojdzie sie nimi spokojnie do was na dzielnice... jakby cos się zgadzało z tego co piszę, to znalazłam namiary w necie mam nadzieje ze dobre Wiejski Bar Ewa Skurska <DIV class=wo_l_wstep>ul. ks. Korczoka 33, Zabrze tel. Wiesz co Bajra trafiła z Centrum Zabrza, ale na 100% nie ma więcej jak 1 rok :roll: Quote
zaba14 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dobra nie doczytałam że to suczka :lol: Quote
rwpb Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 O, ile foteczek :multi: A czemu piesy w kagańcach? Quote
Mysia_ Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 rwpb napisał(a):O, ile foteczek :multi: A czemu piesy w kagańcach? te które nie przepadają za innymi psami, w razie gdyby jakieś na spacerze spotkać ;) Quote
Patikujek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wreszcie dogo działa normalnie - i dzięki ci panie za to Co do kagańców to wolę często (szczególnie kiedy kaganiec psu nie przeszkadza)założyć psu niepewnemu kaganiec i pościć go żeby się wybiegał niż żeby szedł bez kagańca ale na smyczy koło nogi:) Dobra to kontynuacja spaceru Bajry i Mata Quote
Manixsa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 jeszcze Redos Redos Troche sie pomieszało Quote
Recommended Posts