Mysia_ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='rwpb']U mnie jest dwa razy po cztery fotki. I dwa Uszusie :loveu:[/quote] a powinno być po 5 :roll: wrrrr.... Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A teraz jest 2 razy po 5 fotek i trzy Uszusie :lol: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 bo już się naszczęście zrobiło :lol::loveu: Quote
Bjuta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Co ten Uszuś jeszcze robi w schronisku? Przecież to cud nad cuda! Lana też piękna. No wszystkie z grubsza biorąc piękne i kochane! Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Bjuta']Co ten Uszuś jeszcze robi w schronisku? Przecież to cud nad cuda! Lana też piękna. No wszystkie z grubsza biorąc piękne i kochane![/quote] Uszuś jest piękny, ale bardzo, bardzo stary :roll: Raczej nie do mieszkania :roll: Wydaje mi się, że już nie do adopcji, bo on w schronisku jest szczęśliwy, szczęśliwszy niż przez wszystkie lata kiedy niby miał dom i właścicieli.... Lana to suczka bardzo specyficzna... Potrzebująca doświadczonych właścicieli, ostatnio była bardzo chora - zapalenie - jelit, trzustki i wątroby :shake: Tydzień była na kroplówce i wielu lekach, a teraz jest na specjalnej diecie. Quote
rwpb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To czemu Uszusia nie wystawiliście wcześniej na dogo? Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='rwpb']To czemu Uszusia nie wystawiliście wcześniej na dogo?[/quote] Uszuś ma wątek na dogo od ponad roku czyli mniej więcej tak jak trafił do schroniska ;) Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 prosze ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-uszus-umiera-z-tesknoty-w-schronisku-101421/ Quote
eria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://images32.fotosik.pl/449/2bb5f4b6c1d742bdmed.jpg co to za dziewczynka ???? :-( ma wątek ? Quote
Asia_Klero Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To Fanta.A oto jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-letnia-sunia-collie-znaleziona-w-lesie-potrzebna-specjalna-dieta-zabrze-129452/ Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy wy widzicie 5 zdjęć na post bo góra po 2:angryy: Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 też nie widze wszystkich fotek.. Dzisiaj fotosik zgłupiał totalnie, ja już sobie podarowałam wrzucanie fotek na niego :eviltong: To zdięcia ze wczoraj ze spacerów Manixsy i Marty prawda? :cool3: Moja cudna Tiszta.... Jak zwykle przepiękna :loveu: Morwi jak elegancko na fotach wyszedł :cool3: i Tops ADHD :lol::loveu: Quote
rwpb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 U mnie jest po 5, tylko w pierwszym poście na tej stronie jest 4. Jaki Cezarek podobny do Uszusia :loveu: Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Teraz juz tez widze wszystkie fotosik wariował Quote
Recommended Posts