Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Co ten Uszuś jeszcze robi w schronisku? Przecież to cud nad cuda! Lana też piękna. No wszystkie z grubsza biorąc piękne i kochane![/quote]

Uszuś jest piękny, ale bardzo, bardzo stary :roll: Raczej nie do mieszkania :roll:
Wydaje mi się, że już nie do adopcji, bo on w schronisku jest szczęśliwy, szczęśliwszy niż przez wszystkie lata kiedy niby miał dom i właścicieli....
Lana to suczka bardzo specyficzna... Potrzebująca doświadczonych właścicieli, ostatnio była bardzo chora - zapalenie - jelit, trzustki i wątroby :shake: Tydzień była na kroplówce i wielu lekach, a teraz jest na specjalnej diecie.

Posted

[quote name='rwpb']To czemu Uszusia nie wystawiliście wcześniej na dogo?[/quote]

Uszuś ma wątek na dogo od ponad roku czyli mniej więcej tak jak trafił do schroniska ;)

Posted

też nie widze wszystkich fotek.. Dzisiaj fotosik zgłupiał totalnie, ja już sobie podarowałam wrzucanie fotek na niego :eviltong:

To zdięcia ze wczoraj ze spacerów Manixsy i Marty prawda? :cool3:

Moja cudna Tiszta.... Jak zwykle przepiękna :loveu:

Morwi jak elegancko na fotach wyszedł :cool3:
i Tops ADHD :lol::loveu: