Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek napisał(a):
Dzisiaj wieczorkiem bądź późnym wieczorkiem wstawię fotki z dzisiejszych spacerów (nie ma ich dużo bo karty pamięci do aparatu nie wzięłam ale są):lol:

super Pati, czekamy :razz:

Posted

Tak też jedna z tych strasznie nieodpowiedzialnych wolontariuszek wkleja zdjęcia swoich zagrożonych podopiecznych:cool3:

Metro i ja

Luca rozdaje smakołyki:cool3::evil_lol:

Posted

jakie zadowolone pycholki :loveu:

Patikujek napisał(a):
A jak ma ta amstafka na imię co jest u Satyra??

nie ma jeszcze imienia, bo jest króciutko i akurat trafiła jakoś, jak ostatnią porcję zdieć wysyłałam, więc ona bedzie w kolejnej :lol:
Ogólnie sunia ma charakterek:mad::evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
Charakterek ma, ale dla ludzi jest kochana
tylko ma cieczkę akurat, trzeba ją w najbliższym czasie wysterylizować

niestety, ale człowiekowi też nie pozwoli sobie na wszystko :roll: jest bardzo wylewna w uczuciach i przesympatyczna, ale są sytuacje, w których pokazuje rogi ;)

jesteś pewna? jakies trzy dni temu nie miała na 100% , zresztą Satyr by chyba ogłupiał, a nie widziałam, zeby był jakoś bardzo pobudzony.... Jescze sterlizowana być nie może.

Posted

Patikujek napisał(a):
Wiesz no miała wszystko to napuchnięte i do tego trochę krwawe, (że tak to określę) ale rzeczywiście Satyr coś nie reagował na to

wiesz co Satyr ma totalnego bzika na punkcie suczek, a jakby jeszcze cieczke miała to aż sobie nie umię wyobrazić co by się tam działo... Ja jestem na L4, ale napisze Sandrze, zeby jutro zwróciła uwagę ;) Może poprostu ma tam jakieś zapalenie... to takie delikatne psy :shake: