rwpb Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Mysia_']za karę nie będzie fotek, aż ktoś inny nie wstawi :mad: Jak ja wstawię swojego smoka to się będzie liczyć? Spróbuję: Życzę Wam, żeby nie było o czym pisać w tym wątku. Wiem, wiem, to nierealne... Quote
Mysia_ Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 smok się nie liczy :eviltong: Chociaż jest piękny :loveu: ale ma już domek :eviltong: Quote
Anja93 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To ja daję jedno zdjęcie z Gaju;) Na fotce Pluto :loveu: Quote
rwpb Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Co tak tutaj cichutko? Mysia_ wrzućcie Uszatka :multi: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 rwpb napisał(a):Co tak tutaj cichutko? Mysia_ wrzućcie Uszatka :multi: byłam kilka dni na wypadzie Sylwestrowym :cool3: dopiero dzisiaj wróciłam Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 rwpb napisał(a):Mogą być z tego wypadu :multi: lepiej nie :diabloti: a był to Sylwester dogomaniaków, więc fotki napewno się pojawią w odpowiednim fotoblogu :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sylwester się skończył, czas na fotki :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 rwpb napisał(a):Sylwester się skończył, czas na fotki :loveu: chora jestem :-(:-(:-( Quote
ab-agnieszka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mysia_ napisał(a):chora jestem :-(:-(:-( Mysia to szybkiego powrotu do zdrowia zycze. Trzymaj sie cieplutko Quote
rwpb Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mysia_, jak jesteś przeziębiona, to przełam się, idź do lasu, nazbieraj suchych łodyg malin (takie badylki) i zaparz w garnku jako herbatę. Tylko nie można gotować. Najsmaczniejsze są łodygi dwuletnie, Mnie i innym to pomaga. Nie ma ograniczeń w ilości. Za dwa dni zapomnisz o przeziębieniu, a jak pije się to dłużej, to zapomnisz w ogóle co to grypa czy katar. Szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
Mysia_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 znając moje zdolności pewnie nazbierała bym co innego i bym się otruła :diabloti::evil_lol: Quote
rwpb Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To teraz się męcz, ale latem nazbieraj, nasusz i nie choruj. Quote
Mysia_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 a tak w ogóle to czemu zawsze ja? :mad: czemu nikt inny fotek nie wkleja? :roll: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Bo Ty tam jestes codziennie. ale niestety nie mam czasu na spacerki :-( a teraz jeszcze chora jstem i w ogóle staram sie na dwór nie wychodzić :roll: Quote
rwpb Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mysia_ napisał(a):a tak w ogóle to czemu zawsze ja? :mad: czemu nikt inny fotek nie wkleja? :roll: Jest wiele powodów, a taki główny i najważniejszy to, że robisz ładne fotki :multi: Quote
Mysia_ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 hehe :lol: wiecie, że jak jakies będę miała to napewno tutaj wkleje :lol: Quote
ab-agnieszka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No to czekamy cierpliwie az wrocisz do zdrowka Quote
Patikujek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dość dawno mnie tu nie było, więc teraz ja :) Alfa Quote
Recommended Posts