Mysia_ Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 no to przypominamy o tym foto blogu i czekamy na fotki, tyle ludzi na pierwszej stronce, a gdzie zdięcia? :eviltong: Quote
Pianka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja coś później wkleje, mam dość troche z października;) Quote
Asia_Klero Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czekam niecierpliwie na foteczki:evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 co jednej to fajniejszy, drakula podbil moje serce :loveu::loveu: widze ze i kaukaz wam sie z obcietymi uszami trafil, cos wiecej o niem wiesz? dam znac znajomej... Quote
Pianka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 zaba14 napisał(a): widze ze i kaukaz wam sie z obcietymi uszami trafil, cos wiecej o niem wiesz? dam znac znajomej... Kama jak do nas trafiła była strasznie zaniedbana. Prawdopodobnie tuż przed trafieniem do schroniska urodziła młode:shake: Miała zapalenie macicy Kama to fajna sunia, bardzo lubi dzieci, jak przyszła wycieczka przedszkolaków to nie wiedziała gdzie ma wejść z tej radości:evil_lol: Ładnie chodzi na smyczy, zna podstawowe komendy;) Quote
Mysia_ Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 super fotki :loveu: Kama jest przepiękna.... :loveu: Quote
rwpb Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mysia widzę, że twój post poskutkował :cool3: http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz021-3.jpg - ale fajna minka :loveu: Quote
pati_zabrze Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rea, Tobi i Aligatorek (na wkręta :eviltong: ) na spacerku :loveu: Quote
Recommended Posts