Mysia_ Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Madzia nie umiała uchwycić momentów buziaczków :evil_lol: Potem Tazz już chciał więcej :lol: i musiałam wstać :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 nie ma to jak zczołgiwać się z góry piachu, suuuper zabawa :multi: Quote
zaba14 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mysia_ napisał(a):a ja własnie w takich jestem zakochana najbardziej :loveu: Zaraz będzie ciąg dalszy fotek ;) Bo była cała sesja zdięciowa :evil_lol: mnie sie podobaja tricolorki :) co do Lany, szkoda na zdjeciach taka wesoła z niej sunia... Quote
zaba14 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 sympatyczny jest :) az rozkoszny na tych zdjeciach :) Quote
Mysia_ Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 zaba14 napisał(a):mnie sie podobaja tricolorki :) co do Lany, szkoda na zdjeciach taka wesoła z niej sunia... kiedy kogoś zna to jest suuuper... Madzia teraz nad nią intensywnie pracuje ;) Quote
wiq Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 o matko, jaka cudna świnka :placz: ja chceee :placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://images36.fotosik.pl/7/34883f06782683f6.jpg Mysia, do twarzy Ci ze świnką. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Aha, możesz spodziewać się telefonu w schronie w sprawie spanielki. Napisała do mnie dziewczyna w sprawie spanielka Dudusia z rzeszowskiego schroniska. Tak sobie pisałaysmy na gg aż wyszło, że jest z Zabrza, to jej podesłałam foteczki Waszej złotaski. Teraz się będzie zastanawiała pomiędzy tymi dwoma psiakami. Dziewczyna miała już spanielka, przeżył 13 lat, był wzięty z zabrzańskiego schroniska. Od dłuższego czasu nie ma psa w domu i powiedziała, że już dość, dłużej bez psa nie wytrzyma. :cool3: :p Quote
Mysia_ Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Asiu, nasza spanielka już w domku :oops: Zapomniałam Ci napisać :oops: Quote
Asia & Ginger Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mysia_ napisał(a):Asiu, nasza spanielka już w domku :oops: Zapomniałam Ci napisać :oops: :mad: No to bardzo się cieszę. :multi: Czyli problem rozwiązany, dziewczyna weźmie Dudusia. :multi: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mam trochę fotkę Kiary, które zrobiła Madzia na spacerze ;) Quote
Asia_Klero Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 śliczna ta nasza kiarunia:loveu: Quote
Mysia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 wszyscy zapomnieli o tym wątku? :mad: Quote
magdyska25 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mysia_ napisał(a):wszyscy zapomnieli o tym wątku? :mad: Nie zapomnieli tylko wakacje już się skończyły i się uczyć niektórzy znowu muszą:eviltong:. Poza tym ktoś tutaj mi obiecał nowe baterie do aparatu-> urodziny już dawno minęły a baterie jeszcze pocztą nie dotarły:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 magdyska25 napisał(a):Nie zapomnieli tylko wakacje już się skończyły i się uczyć niektórzy znowu muszą:eviltong:. Poza tym ktoś tutaj mi obiecał nowe baterie do aparatu-> urodziny już dawno minęły a baterie jeszcze pocztą nie dotarły:crazyeye::evil_lol::evil_lol: kiedy miałaś urodziny? :lol::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dokładnie 2 tyg. temu:razz:. No Mysiu musisz iść na pocztę i wszystkich poustawiać po kątach....baterii jak nie było tak nie ma.....może w następnym roku dotrą:eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 magdyska25 napisał(a):Dokładnie 2 tyg. temu:razz:. No Mysiu musisz iść na pocztę i wszystkich poustawiać po kątach....baterii jak nie było tak nie ma.....może w następnym roku dotrą:eviltong: no no, pewnie jakies utrudnienia na poczcie :evil_lol: pewnie ktoś ukradł :crazyeye::mad: Quote
Asia_Klero Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Komu moglo zalezec na nich?:mad: Quote
Recommended Posts