Mysia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://images36.fotosik.pl/3/c629f0f5ea4e3b18.jpg http://images23.fotosik.pl/267/df6102da60cffb18.jpg czy te psiaki mają wątki? Densa w schronisku jest króiutko, nie jest jeszcze nawet po sterylce. Przekochana sunia, biegała po pobliskiem osiedlu... A Brucio to 12 letni staruszek z chorym serduchem, ciągle zamierzam mu założyć wątek, ale zawsze mi coś innego wypadnie :oops::oops::oops: Quote
Pianka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 http://images44.fotosik.pl/3/e847b3a1f9cc5807.jpg zupełnie jak Krecik Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Pianka']http://images44.fotosik.pl/3/e847b3a1f9cc5807.jpg zupełnie jak Krecik on już naszczęście wrócił do domku ;) A do schronisku trafił przez głupote pewnych dzieci :mad: Quote
Pianka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mysia_ napisał(a):on już naszczęście wrócił do domku ;) A do schronisku trafił przez głupote pewnych dzieci :mad: A co mu dzieci zrobiły? Długo był w schronisku? Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Pianka napisał(a):A co mu dzieci zrobiły? Długo był w schronisku? Od środy do piątku czy soboty :roll:... Dzieci wydzwaniały do schroniska, że chodzi za nimi pies, denerwuje je i im przeszkadza... :roll: Jak spytałam jak długo okazało się, że nawet nie pół godziny, powiedziałam, że jak zostanie tam dłuzej to przyjedziemy, ale oczywiście dzieci zaczeły wydzwaniac na SM :mad: Gdyby nie to psiak by pewnie spokojnie sam wrócił do domku... "Nadgorliwośc gorsza niż faszyzm" :mad: Quote
Pianka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nie wiem czemu wydaje mi się ze to krecik. Nasz Krecik. Identyczne umaszczenie, wszystko w tym samym miejscu. Chyba przewrażliwiona na jego temat jestem:roll: A Krecik znalazł dom w poniedziałek. Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Pianka napisał(a):Nie wiem czemu wydaje mi się ze to krecik. Nasz Krecik. Identyczne umaszczenie, wszystko w tym samym miejscu. Chyba przewrażliwiona na jego temat jestem:roll: A Krecik znalazł dom w poniedziałek. A gdzie Krecik był wydany? Zawsze na wszelki wypadek możesz zadzwonić do tych włascicieli ;) W sumie ten psiak mi od poczatku wyglądał znajomo.... Może własnie z Waszym Krecikiem go skojarzyłam? Jak coś to pisz na PW, zeby tutaj nie smiecić ;) Quote
Pianka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mysia_ napisał(a):A gdzie Krecik był wydany? Zawsze na wszelki wypadek możesz zadzwonić do tych włascicieli ;) W sumie ten psiak mi od poczatku wyglądał znajomo.... Może własnie z Waszym Krecikiem go skojarzyłam? Jak coś to pisz na PW, zeby tutaj nie smiecić ;) na gg napisze a nie na PW:evil_lol: do usłyszenia na gg:p Quote
Mysia_ Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 No i już końcówka moich fotek ;) Laki z Pinią Uszuś Quote
Mysia_ Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Laki Densa, Laki i Wolka Łapka Wolka od lewej: Dżinks, Laki i Densa Quote
Hala Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Czy ta suczka spanielka jest jeszcze w schronie? Bo mam chetnego. Quote
dona20 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Hala napisał(a):Czy ta suczka spanielka jest jeszcze w schronie? Bo mam chetnego. Sunia znalazła już domek Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dokładnie spanielka już w nowym domku. Ludzie podjeli się dokończyć leczenie we własnym zakresie w naszej lecznicy, mam nadzieje, że u Juny wszystko będzie OK. ;) Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 a gdzie wszyscy się stracili? :mad: Tekila Aligator i Laki Bass Quote
zaba14 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Bass na ostatnim zdjęciu ma uśmiech hieny :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 zaba14 napisał(a):Bass na ostatnim zdjęciu ma uśmiech hieny :diabloti: nie za bardzo mu szło pływanie :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mysia_ napisał(a):nie za bardzo mu szło pływanie :evil_lol: sie nie dziwie jakos wysoko ma glowe w tej wodzie, mam wrazenie ze myslał ze daloby sie po tym chodzic :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 zaba14 napisał(a):sie nie dziwie jakos wysoko ma glowe w tej wodzie, mam wrazenie ze myslał ze daloby sie po tym chodzic :diabloti: hehe :lol: Powinien brać przykład z Tekili i Dżinksa oni pływają przepięknie :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Manixsa napisał(a):Pieknie to pływa Aron :) nie ma fotek to się nie liczy :evil_lol::eviltong: Quote
zaba14 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Powinien brać przykład z Tekili i Dżinksa oni pływają przepięknie :loveu: a jak on ma b rac przyklad gdy chlapie sobie woda przed sam nos.. nic wtedy nie widzi :lol: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 zaba14 napisał(a):a jak on ma b rac przyklad gdy chlapie sobie woda przed sam nos.. nic wtedy nie widzi :lol: na brzegu niech stoi i patrzy :lol: o proszę :eviltong: Tekiluś i Dżinksio :cool3: sam Dżinks ;) Laki i Dżinks Quote
Pianka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pięknie to pływa "moja" Sara! Zaraz wam pokaże!:evil_lol: Quote
Recommended Posts