Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga&Ares']http://images36.fotosik.pl/3/c629f0f5ea4e3b18.jpg
http://images23.fotosik.pl/267/df6102da60cffb18.jpg

czy te psiaki mają wątki?

Densa w schronisku jest króiutko, nie jest jeszcze nawet po sterylce. Przekochana sunia, biegała po pobliskiem osiedlu...
A Brucio to 12 letni staruszek z chorym serduchem, ciągle zamierzam mu założyć wątek, ale zawsze mi coś innego wypadnie :oops::oops::oops:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
on już naszczęście wrócił do domku ;) A do schronisku trafił przez głupote pewnych dzieci :mad:

A co mu dzieci zrobiły?
Długo był w schronisku?

Posted

Pianka napisał(a):
A co mu dzieci zrobiły?
Długo był w schronisku?

Od środy do piątku czy soboty :roll:...
Dzieci wydzwaniały do schroniska, że chodzi za nimi pies, denerwuje je i im przeszkadza... :roll: Jak spytałam jak długo okazało się, że nawet nie pół godziny, powiedziałam, że jak zostanie tam dłuzej to przyjedziemy, ale oczywiście dzieci zaczeły wydzwaniac na SM :mad: Gdyby nie to psiak by pewnie spokojnie sam wrócił do domku... "Nadgorliwośc gorsza niż faszyzm" :mad:

Posted

Nie wiem czemu wydaje mi się ze to krecik. Nasz Krecik. Identyczne umaszczenie, wszystko w tym samym miejscu.
Chyba przewrażliwiona na jego temat jestem:roll:

A Krecik znalazł dom w poniedziałek.

Posted

Pianka napisał(a):
Nie wiem czemu wydaje mi się ze to krecik. Nasz Krecik. Identyczne umaszczenie, wszystko w tym samym miejscu.
Chyba przewrażliwiona na jego temat jestem:roll:

A Krecik znalazł dom w poniedziałek.

A gdzie Krecik był wydany? Zawsze na wszelki wypadek możesz zadzwonić do tych włascicieli ;)
W sumie ten psiak mi od poczatku wyglądał znajomo.... Może własnie z Waszym Krecikiem go skojarzyłam? Jak coś to pisz na PW, zeby tutaj nie smiecić ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
A gdzie Krecik był wydany? Zawsze na wszelki wypadek możesz zadzwonić do tych włascicieli ;)
W sumie ten psiak mi od poczatku wyglądał znajomo.... Może własnie z Waszym Krecikiem go skojarzyłam? Jak coś to pisz na PW, zeby tutaj nie smiecić ;)

na gg napisze a nie na PW:evil_lol:

do usłyszenia na gg:p

Posted

Dokładnie spanielka już w nowym domku. Ludzie podjeli się dokończyć leczenie we własnym zakresie w naszej lecznicy, mam nadzieje, że u Juny wszystko będzie OK. ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie za bardzo mu szło pływanie :evil_lol:

sie nie dziwie jakos wysoko ma glowe w tej wodzie, mam wrazenie ze myslał ze daloby sie po tym chodzic :diabloti:

Posted

zaba14 napisał(a):
sie nie dziwie jakos wysoko ma glowe w tej wodzie, mam wrazenie ze myslał ze daloby sie po tym chodzic :diabloti:

hehe :lol: Powinien brać przykład z Tekili i Dżinksa oni pływają przepięknie :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
hehe :lol: Powinien brać przykład z Tekili i Dżinksa oni pływają przepięknie :loveu:

a jak on ma b rac przyklad gdy chlapie sobie woda przed sam nos.. nic wtedy nie widzi :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
a jak on ma b rac przyklad gdy chlapie sobie woda przed sam nos.. nic wtedy nie widzi :lol:

na brzegu niech stoi i patrzy :lol:
o proszę :eviltong: Tekiluś i Dżinksio :cool3:

sam Dżinks ;)

Laki

i Dżinks