zaba14 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wczorajsze spacerki Kajtek Green Koksik Bez imienia (prosze i propozycje) Quote
Patikujek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Przyznać się , kto jeszcze tej galerii nie wiedział??? Quote
ekardas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kochane dziewczyny ile radości im dajecie, nie jeden ma lepiej jak w domu! Popatrzcie jak mozna pracować z psami, jak się tylko chce, ma warunki i taki wolontariat,-do naśladowania! schronisko z bajki- Quote
Mysia_ Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Pati masz nowe fotki? :) ja narazie zostałam bez aparatu :( Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mam mam może nie szczególnie dzisiaj powychodziły ale są: Szantja Cypek Hana Osti i Cezar Joko Bafi Szarot ] Neli Dżasper i Neli Argo Neli, Osti i Gorbi Warka Quote
olekg89 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Topiców na galeri się nie podnosi dla waszej wiadomosci! To nie PwP gdzie ważne jest , aby topic był na widoku! Quote
Mysia_ Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 ale nam zależy, żeby ta galeria była u góry, bo wiekszość z tych psów szuka domków :roll: Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 olekg18 napisał(a):Topiców na galeri się nie podnosi dla waszej wiadomosci! To nie PwP gdzie ważne jest , aby topic był na widoku! eee, nie podnosi się galerii .... jasne, jasne :roll: Mysiu przepraszam Cię, ale nie jestem gotowa na wycieczkę do schroniska, w wiekszej grupie jakoś raźniej. Quote
olekg89 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nie jakoś tylko na tej galeri czytam wiecznie"podnosze" Pozatym jak czytam jakie z was cudowne wolontariuszki to odrazu wraca mi wiara w człowieka :) Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Akurat ja nie jestem wolontariuszką. A i owszem w tej galerii jest duzo postow podnoszących, ale po to ,żeby jakiś psiak komuś w oko wpadł . Quote
olekg89 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A czt ja nathaniel pisałem o tobie???? ty akurat odbierasz mi wiare w człowieka ! Quote
Patikujek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No wiesz co olekq18, nie wolno tak do niej mówić dzięki niej jeden psiak również dom znalazł :) No a ja wklejam nowe fotki z dzisiejszych spacerków!!! Zuzia: Cypek Sara Quote
anula1959 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Cudne , po prostu cudne psinki , a jakie zadowolone ze spacerków , całe szczęście , że mają Was i tyle miejsca do spacerowania i to takiego urozmaiconego :lol: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 anula1959 napisał(a):Cudne , po prostu cudne psinki , a jakie zadowolone ze spacerków , całe szczęście , że mają Was i tyle miejsca do spacerowania i to takiego urozmaiconego :lol: Cieszę się żę ci się psiuńki podobają:) Quote
Evelina Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Mod wyjaśnia. Posty w stylu "Podnoszę" po spełnieniu swej funkcji znikają z tego topiku z adnotacją "Zbędny". Można takie znaleźć jedynie na ostatniej stronie tematu. Proceder "podnoszenia" toleruję tutaj wyjątkowo i nie mam nic przeciwko niemu. Proszę dać dziewczynom spokój. :cool1: Wolontariuszki zachęcam do wstawiania większej ilości informacji o pokazywanych na fotkach psiakach. Im więcej będzie o nich wiadomo tym większe mają szanse wpaść komuś w oko. :) Quote
Mysia_ Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Evelina dzięki wielkie za wyjaśnienie :) z opisami postaramy się :razz: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Pati masz jakieś nowe zdięcia??? :roll: Kiedy w końcu ten aparat wróci z tego serwisu... :shake: Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mam w sumie jedno ze spacerku, bo wystapiły na nim pewne niemiłe sytuacje :( Sama wiesz o co mi chodzi a nie będę tego tutaj opisywać No i mjeszcze jedna fotka, nie mogłam się powstrzymać żeby jej nie wkleić :evil_lol: To jedna z naszych koleżanek wolontariuszek Marta, wyciągała suńke która na spacerek wyjść nie hciała :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Mam cztery zagubione fotki :) Timba: Kruk: Kruk, Timba, Bobi (tyłem): Quote
Recommended Posts