betty_labrador Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jakie mordy uchahane :loveu: cudne :) Quote
Bjuta Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tak, najprzyjemniejsze, że one się faktycznie cieszą jak głupie! To przesympatyczna Dusia Quote
Bjuta Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Fajne fotki!!! Malawaszka się ucieszy, że się Bambus załapał! Quote
Mysia_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 ten, którego imienia nie pamiętasz do Libo ;) Quote
Bjuta Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Mysiu, jak obejrzałam dzisiejsze zdjęcia - to jestem pewna że dałoby radę wyadoptować Mikołaja... Z resztą mogą być kłopoty :evil_lol: Ale jedno b. ładne zdjęcie Kory mam (ale solo), a Kruka jakieś przyzwoite się znajdzie. Kruk - wrzucam tylko jedną piątkę, resztę na wątek wkeję. Quote
Mysia_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 moje też są średnie ;) ale zacznę wklejać późnym wieczorem... Coś tam fajnego może się znajdzie ;) Quote
Bjuta Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 To najfajniejsze z dzisiejszych spacerów. Niunia i Sara - jak te baby szalały!!!! :loveu: Bardzo przypadły sobie do gustu!!! (Asiu, wzięłam Twój boks, bo namawiam bardzo koleżankę na Sarę i chciałam ją sfilmować, a że reszta mi się wydarła przez kratę, to wszystkie poszły... :lol:) Quote
Mysia_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 jakie szaleństwo :evil_lol: tak jak obiecałam zacznę już wrzucac moje fotki ;) Łapcia ;) Mikołaj z Krukiem Quote
Recommended Posts