Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzałam całą galerię "od dechy do dechy" i przeczytałam wszystkie posty . Oniemiałam........... Zauroczyła mnie wasza zabrzańska galeria. Napewno będę tu zaglądać i kibicować posinkom. Jesteście super:multi: :multi: :multi: !

Posted

anula1959 napisał(a):
Obejrzałam całą galerię "od dechy do dechy" i przeczytałam wszystkie posty . Oniemiałam........... Zauroczyła mnie wasza zabrzańska galeria. Napewno będę tu zaglądać i kibicować posinkom. Jesteście super:multi: :multi: :multi: !

oby jak najwięcej osób zuroczonych tą galerią :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Aniu zglądaj tu cześciej z foteczkami :)

zaglądam tu prawie codziennie :lol: tylko, że nie mam fotek hehe :lol: jak ide sama z psem to trudno im robic fotk chyba ze go gdzies przywiaze, ale co to wtedy za zdjecie :(

brzydkie zdjęcie, ale zobaczcie jakie Kajtek ma boskie zęby :evil_lol:

Czy widać, że ten pies był kiedyś kłębkiem strachu?

Posted

Dziewczyny te psiaki dzięki Wam nie tracą nadziei- spacery, wybiegi, kąpiele lepiej być nie moze, chociaż przez chwilę z Wami są szczęśliwe- naprawdę godne powielania, schroniska! tylko wolontariat moze tym psiakom podleczyć psychikę, a każdy następny właściciel powinien ukończyć kurs odpowiedzialności, pozdrawiam.