nathaniel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Śliczna :loveu: :loveu: Domit też piękny... pod Domitem znaleziony ? O ja Cię, ale ślicznioch :) " Mix akity lub Łajki" Łajki ;) bynajmniej na zdjęciach jak Łajka wyszedł. Quote
Pianka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Spokojnie Pianka bez nerwów:D:D:D Mnie też wkurza jak sie czasem posty tracą Ale mnie to wkurza. Tyle się męczyłam, żeby dac fotki psiaków z Zabrza, a ich nie ma bezczelnie:angryy: [quote name='"Patikujek_Zabrze"']...i ja Ale ty to chyba do adopcji nie jesteś:evil_lol: Quote
Bonsai Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To trochę ode mnie. Spacer z sunią husky i moim Pieguskiem. Jak widać nie widać nawet resztek śniegu, którego w sobotę było pełno. Quote
alina71 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Takie rasowe też są w schroniskach?:crazyeye: Tina ma cudowne oczy. Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 U nas w schronisku, mało kiedy są rasowe, a jak są to szybko znajdują domki :roll: Pianka, no to bedziemy czekać cierpliwie na foty... Może ja jak znajdę chwilkę to wrzucę moje wczorajsze ;) Quote
Pianka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wszedzie moje posty sa tylko tutaj brakuje. Moze ja mialam jakies zwidy, że wysyłałam:roll: No to jeszcze raz Nie znam imion wszystkich piesków, za pomyłki przepraszam:oops: Miki Idziemy do lasu Blondiś Cała gromadka Rija, a za nią jakiś inny pies Na łące Heksa Więcej nie mam siły wklejać Quote
Bonsai Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A no, niestety są. Teraz mamy husky, malamuta, doga, pudelka, ratlerka, ONków od groma, bullki, mastifa, spaniela.... Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 U nas tylko bokser jeden jest, ale od wczoraj, więc pewnie szybko znajdzie domek.... :roll: Pianka, fajne foteczki Ci wyszły :multi: Też kilka wkleje :cool3: ooo, zapamiętałaś imiona :p Emil: Bolek: Heksa: Tytus: Jupi: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Wrzucę jeszcze kilka fotek :cool1: Emilek: Nikuś: Kropka: Timba: Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ooo foteczki:loveu: Sliczniaste:loveu: Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A Domit nie został znaleziony pod DOMITEM po prostu tak mi jakoś to do niego pasowało Quote
Bonsai Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Tyle, że rasowe nie trafiają ot tak sobie... Np. malamut był agresywny wobec dzieci, husky uciekała (a to zaskakujące, nie? :p), ratlerek był spasiony i wymagał leczenia (a to kosztuje), spaniel podgryzał dzieci,a dog zajmował za dużo miejsca... :p Zdarzało się niejednokrotnie, że rasowy pies, mimo swojego wyglądu, powracał do schroniska, bo stwarzał za duże problemy... Tak było też z np. malamutem, oddanym po 6 miesiącach, bokserką po miesiącu... Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A no niestety... :( U nas był taki psiak, który do schroniska wracał 5 razy :-o Był mixem malamuta z akitą, czy coś w tym stylu :roll: Wszyscy co go zbierali uważali, ze stworzą mu idealne warunki, wszystkich informowaliśmy, że sa z psem problemy.... Aż w końcu trafił na dom idealany i już nikt go nie chce oddawać :cool3: Bywały też spaniele , które wracały, ale w końcu każdy z nich ma domek gdzie jest kochany:multi: Nasza dalmatynka też raz wróciła, bo ludzi przerosło to, że jest głucha, ale naszczęściekilka dni później znaleźli się ludzie, którzy pokochali ją całym sercem :loveu: Dużo by opowiadać, ale prawdę mówiąc rasowe psiaki mają większe szanse, bo nawet jesli są z nimi problemy to i tak jest nimi większe zainteresowanie niż kundelkami :shake: Quote
Bonsai Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Racja. Kundelki z problemami mają praktycznie zerowe szanse - no, chyba że dopomogą im wolo. ;) Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zrobiła się moda na rasowe psy i choćby były trudne to ludzie dla szpanu a z kundelkiem po co się męczyć???:shake: Quote
nathaniel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A Pusia, też kilka razy lądowała w schronisku ... A teraz mimo problemów jakie sprawia (a moja to wina, że oni leniwi są i nie chcą z nią się bawić w posłuszeństwo :mad: i tak zjebki zbierają ode mnie :diabloti:) nikt nie chce jej oddawać. Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Na szczęscie jest jeszcze trochę ludzi kochających kundelki:loveu: Quote
Bonsai Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 I tej myśli nalezy się trzymać, bo inaczej pozostałoby nam tylko płakać... Razem z tymi bidulkami. Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Co prawda to prawda:D P.S wiecie że do 100 strony się zbliżamy:D:D:D Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Nathaniel, bo Pusię to miał wtedy taki palant :mad: Bardzo dobrze, że ją oddał przynajmniej trafiła do Was ;) Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 No to lecimy dalej z foteczkami :p Miki (a za nim Bobi): Pikolo: Bobi: Pikolo i Miki: Pikolo: Za chwilkę ciąg dalszy ;) Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Niestety na dzień dzisiejszy tylko tyle fotek, bo cos komp mi nawala :mad: Quote
nathaniel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Nathaniel, bo Pusię to miał wtedy taki palant :mad: Bardzo dobrze, że ją oddał przynajmniej trafiła do Was ;) Mi siostra coś tam mówiła, że ona była w schronie potem ktoś ja zaadoptował, potem wróciła, potem znowu adopcja i wróciła z ranką na boku. :shake: Quote
Pianka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja reszte fotek moze jutro wstawie. Coś chyba za dużo ich mam:evil_lol: Quote
Bonsai Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No, ja pewnie też jutro coś dołożę, w końcu do schroniska jutro idę. :) Ah, sobota! Quote
Recommended Posts