Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']oj,to sorki,ups!

Polecam popatrzec tutaj,widac nie tylko pasje Kajtka,ale równiez jego inteligencję. Gdy komus nie chce sie schylac do zabawki, Kajtek ma na to metodę.
http://www.youtube.com/watch?v=Dr1QK-JA_VQ&feature=context&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA

Nie mogę... :lol: nie ma nic lepszego niż dbanie o wygodę swojego przyszłego Pana, oby go szybko znalazł bo to taki pocieszny psiak
Nauczcie tak mojego Oskarka, proszę :evil_lol:

Posted

[quote name='asikowska']Mysiu czy Dzuno nadawałby się do mieszkania? i czy są jakieś problemy z nim w schronisku? sorki miałam napisać na wątku schroniskowym ale coś mi się pokręciło:>[/QUOTE]

z adopcji wrócił , bo podobno demolował mieszkanie :oops:
W schronisku raczej jest OK., czasem zdarza mu się trochę za mocno złapać zębiskami :mad:

Posted

jaki fajny psiak z tego Kajtka! :)
a może by go spróbować zgłosić do "sos dla jamników"? tam nie tylko takie prawdziwe jamniki są, a może ktoś by go wypatrzył :)

Posted (edited)

dzięki!
jak wyjeżdżałam z domu to była jesienna aura, a potem zrobiła się mega zawierucha! przeczekałam ją w kuchni, a jak wyszłam po kwadransie to zewnątrz zima! :evil_lol: ale od razu wszystko ładniej wygląda!

jeszcze Huragan

Blumel :) bardzo wesoły i żywy psiak. jak go miałam pierwszy raz to był taki kontaktowy, ciągle się kleił, ocierał pyskiem żeby go głaskać, a teraz to nic, zero zainteresowania :eviltong: o przepraszam! był zainteresowany obcym ludziem na polach, obwarczał go i obszczekał.

smycz w zęby i sam się wyprowadza ;)

Edited by ania >
Posted (edited)

Aniu, jak masz obiektyw? :lol:
Musisz pójść z nami na zimowy spacerek, zdjęcia genialne :) Ja dzisiaj wiele nie zrobiłam... :( Zaraz je zrzucę...
Jupi niedokończony.... Shetani wyprowadzony i sprawdzony na obce psy... Wydaje się być ok :) Na spacerze poduczył się komendy "do mnie", szybko się uczy, 10min ćwiczeń i wiedział o co chodzi :P
https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/14Stycznia2012 trzeba podzielić :)
Lusia

Piorun, shetani, Lusia

Bodzio

Edited by Naklejka
Posted

strasznie się psiaki z śniegu cieszyły ^^ Lusia dzisiaj się nie słuchał , była zapatrzona w Bodzia ,który też nas nie słuchał xD Lusia na spacerze zgubiła 3 piłkę.....chyba pobija swoje rekordy hihih:)