Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troszkę Namiego, bo już mój TZ się niecierpliwi i muszę go nawiedzić.

A zresztą to chyba nie Nami, tylko jakaś wydra zabrzańska?

ale sobie popływałem... :)

Posted

A to ja prowadziłam dzisiaj olbrzymka Namiego! :loveu::loveu::loveu:
:):):) Tak spokojnie szliśmy noga za nogą i nigdzie nie przewróciliśmy się!!! :):)

Ale teraz czas dla małej, miłej WIZY.:loveu::loveu::loveu:
Milutka Wizunia czeka na spacer:

Bardzo się śmieje i cieszy się tak ładnie:

Wygląda na to, że pasjami lubimy spacerki! :)

No to idziemy - ładnie i grzecznie!:)

A teraz troszkę siedzimy na zielonej trawce:

Posted

NAMI dalby komuś POTĘŻNE i ABSOLUTNE SZCZĘŚCIE::loveu::loveu::loveu:

Bałam się, ale pląsaliśmy wśród zieleni z tym nader łagodnym olbrzymkiem, "siłą spokoju":

A jak pływał to miałam duszę na ramieniu, że NAMI nie wróci. Wrócił duży, śliczny, mokry:

To niesamowite – pierwszy raz w życiu spotkałam takiego ogromnego, absolutnie rewelacyjnego onka:

A wiecie co się jeszcze okazało? Ostatnio na spacer wyprowadzał NAMIEGO przedszkolak:

Posted

Bjuta napisał(a):
Wydaje mi się że mieliśmy po równo radochy i my i psy! :loveu::loveu::loveu: Cudne fotki! :lol:

I ja też się zgadzam z Wami !!! :loveu::loveu:To był niezapomniany dzień ale myślę,że przed nami jeszcze dużo takich dni.Zdjęcia są rewelacyjne,tyle w nich radości i szczęścia :loveu:

Posted

z dyszkę już na pewno :-( tak porównując go z Moją Wiką co ma prawie 11 to są chyba gdzieś w podobnym wieku, ale on może być z rok czy 2 lata starszy?

Posted

Cholerka, to jak na ONka to faktycznie dużo...
Mysiu, zastanawialyśmy się, czy nie daloby rady w takie gorące dni zaczynać spacerów przed 9 - czy to jest realne?

Posted

Bjutko, jak ja jestem w weekend to staram się być zazwyczaj wcześniej, ale po to, żeby wyjść z tymi psiaki z prysznica, gabinetu czy szpitalika, bo potem jak jest zamieszanie to niestety mam z tym problem (Ludwiś dostaje szału jak mu się pełno psów i ludzi kręci :eviltong:)... Z pawilonem jest o tyle problem, że o tej godzinie dopiero psiaki z pawilonu kończą jeść...