Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celt został znaleziony w kwietniu tego roku w Ryczówku koło Olkusza. Wychudzony i bez sił leżał przy drodze. Nie miał obroży, najprawdopodobniej długo wędrował …

Osoba, która go znalazła mogła mu zapewnić jedynie schronienie na kilka dni, ponieważ sama ma już 3 psy w domu ( w tym jednego ze schroniska w Olkuszu), które nie akceptują go.

Piesek po kilku dniach został przejęty przez fundację Boksery w potrzebie i zamieszkał tymczasowo w hoteliku dla zwierząt. Jednak Celt bardzo źle znosił pobyt w hotelu i z powrotem trafił do Pani Magdy, gdzie wciąż czeka na dobrego właściciela.

Jest bardzo dobrze ułożonym psem – jest grzeczny i zna kilka komend. W domu zachowuje czystość. Może zamieszkać z dziećmi (bardzo je lubi), jest zawsze chętny do zabawy. Toleruje inne psy. Jest zdrowy, wykastrowany oraz zaczipowany.

Fotki

Dane podstawowe

Wiek przybliżony: 4 i pół roku
Rasa: mieszaniec/Bokser
Rozmiar: duży
Książeczka zdrowia

Kastracja: tak
Szczepienie: tak
Odrobaczenie: tak
Charakter

Małe dzieci: lubi dzieci
Koty: nie sprawdzono
Psy: przyjazne nastawienie
Kontakt w sprawie adopcji

Obecna lokalizacja: małopolskie / Olkusz
Kontakt: 0 692-056-304

Ogłoszenia:

www.petworld.pl
www.mojpupil.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.ale.gratka.pl
www.kupsprzedaj.pl
www.adopcjapsa.pl
www.gieldaogloszen.pl
www.eoferty.com.pl
www.kokosy.pl
www.zwierzeta.5aleja.pl
www.afisze.pl
www.drobny.com.pl
www.isu.pl
www.dwukropek.pl
www.owi.pl
www.nasipupile.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.przygarnij.pl
www.spacerek.net
www.ogloszenia.moje.pl
www.karusek.com.pl
www.zwierzaki.org
www.ogloszenia.web-marketing.pl
www.ludzie.cafeanimal.pl
www.szerlok.pl
www.gumtree.pl
www.ćwirek.pl
TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia
[B][url=http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/]Wybierz kategori

Posted

Ja uważam, że napewno się uda:-)! wszystko kwestia czasu i ilości ogłoszeń;-) Jak ktoś mógł porzucić tak pięknego psa! To mi się w głowie nie mieści! :mad: Już teraz to nawet rasowe na ulicy lądują! Wszystko wina pseudochodowców:angryy:

Posted

[quote name='Piromanka']Piękny jest! Zapiszę sobie, w razie jakby był problem z ogłoszeniami... :lol:[/QUOTE]

Zrobiłam mu już komplet ogłoszeń, Celt ma również Allegro, ale mile widziane są ogłoszenia na innych portalach ;)

• 2 weeks later...
Posted

IKA&SONIA - zmień tytuła :) Celt od tygodnia w nowym domu, udało się bez naszego pośrednictwa. Trafił do domku z innym psiakiem, pani Magda jest z nimi w kontakcie, gdyby im się relacje nie ułożyły to Celt wróci, ale nie zanosi się na to:loveu:

P.S. A po ogłoszeniu Celta w naszej lokalnej gazecie mój telefon się rozdzwonił (3 różnych chętnych w ciągu kilku dni - to mega dużo jak na to jakim marnym popytem cieszą się nasze kundelki, o które potrafi nie być ani jednego telefonu przez pół roku), nawet po 4 rano jeden facet mnie nękał o niego!