IKA & SONIA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Celt został znaleziony w kwietniu tego roku w Ryczówku koło Olkusza. Wychudzony i bez sił leżał przy drodze. Nie miał obroży, najprawdopodobniej długo wędrował … Osoba, która go znalazła mogła mu zapewnić jedynie schronienie na kilka dni, ponieważ sama ma już 3 psy w domu ( w tym jednego ze schroniska w Olkuszu), które nie akceptują go. Piesek po kilku dniach został przejęty przez fundację Boksery w potrzebie i zamieszkał tymczasowo w hoteliku dla zwierząt. Jednak Celt bardzo źle znosił pobyt w hotelu i z powrotem trafił do Pani Magdy, gdzie wciąż czeka na dobrego właściciela. Jest bardzo dobrze ułożonym psem – jest grzeczny i zna kilka komend. W domu zachowuje czystość. Może zamieszkać z dziećmi (bardzo je lubi), jest zawsze chętny do zabawy. Toleruje inne psy. Jest zdrowy, wykastrowany oraz zaczipowany. Fotki Dane podstawowe Wiek przybliżony: 4 i pół roku Płeć: pies Rasa: mieszaniec/Bokser Rozmiar: duży Książeczka zdrowia Kastracja: tak Szczepienie: tak Odrobaczenie: tak Charakter Małe dzieci: lubi dzieci Koty: nie sprawdzono Psy: przyjazne nastawienie Kontakt w sprawie adopcji Obecna lokalizacja: małopolskie / Olkusz Kontakt: 0 692-056-304 Ogłoszenia: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.gumtree.pl www.ćwirek.pl TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia [B][url=http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/]Wybierz kategori Quote
hanek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Piękny pies, może uda się znaleźć dla niego dom. Quote
Iwona77 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja uważam, że napewno się uda:-)! wszystko kwestia czasu i ilości ogłoszeń;-) Jak ktoś mógł porzucić tak pięknego psa! To mi się w głowie nie mieści! :mad: Już teraz to nawet rasowe na ulicy lądują! Wszystko wina pseudochodowców:angryy: Quote
Iwona77 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja w tej chwili jestem troszke zajęta ale może tak dać ogłoszenie/post na Boxer Forum :: Strona Główna ? Quote
Piromanka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Piękny jest! Zapiszę sobie, w razie jakby był problem z ogłoszeniami... :lol: Quote
IKA & SONIA Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Piromanka']Piękny jest! Zapiszę sobie, w razie jakby był problem z ogłoszeniami... :lol:[/QUOTE] Zrobiłam mu już komplet ogłoszeń, Celt ma również Allegro, ale mile widziane są ogłoszenia na innych portalach ;) Quote
hanek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Celt obecnie mieszka z dwuletnim dzieckiem, miał też kontakt z sześciolatkiem i dwunastolatkiem, nie było problemów. Quote
hanek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 IKA&SONIA - zmień tytuła :) Celt od tygodnia w nowym domu, udało się bez naszego pośrednictwa. Trafił do domku z innym psiakiem, pani Magda jest z nimi w kontakcie, gdyby im się relacje nie ułożyły to Celt wróci, ale nie zanosi się na to:loveu: P.S. A po ogłoszeniu Celta w naszej lokalnej gazecie mój telefon się rozdzwonił (3 różnych chętnych w ciągu kilku dni - to mega dużo jak na to jakim marnym popytem cieszą się nasze kundelki, o które potrafi nie być ani jednego telefonu przez pół roku), nawet po 4 rano jeden facet mnie nękał o niego! Quote
IKA & SONIA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Racja Hanek :lol:, zaraz zmienię! Quote
Recommended Posts