...::Basia::... Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hej Wszędzie jest dużo o różnych sprayach dla yorków do rozczesywania ale czy te spraye mogą być też dla szczeniąt? A może są jakieś specjalne dla szczeniąt?:roll: Z góry dzięki za każdą odpowiedź Quote
rufus295 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 W tym wypadku nie ma podziału na wiek ;) Quote
...::Basia::... Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='rufus295']W tym wypadku nie ma podziału na wiek ;)[/QUOTE] Aha wielkie dzięki:loveu: bo nie chciałam kupić jakiegoś dobrego sprayu a tu sie okazuje ze sunia ma włos zniszczony bo spray dla dorosłych yorków:roll: Quote
megi82 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jak środek jest dobry jakościowo to nie zaszkodzi ani 3 miesięcznemu maluchowi ani 3 latkowi Quote
...::Basia::... Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='megi82']jak środek jest dobry jakościowo to nie zaszkodzi ani 3 miesięcznemu maluchowi ani 3 latkowi[/QUOTE] dobry jakościowo tz? Słyszałam ze dużo osób uzywa Gliss Kur ale ja wolałabym nie (sama jestem uprzedzona do firmy Schwarzkopf bo od niego głowa mnie swędzi i mam łupież i wolałabym nie:roll:) a moze możecie polecic jakiś dobry spray który by sie nadawał dla yorka niezaleznie od wieku (ale żeby też nie był za drogi bo 100zł za 150ml to sporo i szybko zejdzie bo chodzi mi o taki do codziennego czesania)? Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ja stosuje gliss kur,mi sluzy i moim psom tez,ale to,że mi pasuje nie ozn.ze i tobie musi. a jakiej firmy uzywasz szampon itp.moze spróbujesz właśnie z tej firmy cos-np.all systems Quote
...::Basia::... Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='megi82']ja stosuje gliss kur,mi sluzy i moim psom tez,ale to,że mi pasuje nie ozn.ze i tobie musi. a jakiej firmy uzywasz szampon itp.moze spróbujesz właśnie z tej firmy cos-np.all systems[/QUOTE] Ja jeszcze yorka nie mam ale zamierzam kupić (byłam już w 2 hodowlach i jakoś mi nieodpowiadały) i mozliwe ze za 4 tyg. bede miała suczke i wole sie juz przygotować:p Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 acha,czyli tj.wyprawki jeszcze nie masz:szampony,odżywki itp.? Psy > Kosmetyki i pielęgnacja > Szampony, odżywki, sierść | KrakVet.pl Psy Kosmetyki - AmberHouse internetowy sklep zoologiczny Bydgoszcz Royal Dog - profesjonalne artykuły dla psów chyba najbardziej popularnymi firmami sa all system,herry,vellus(drogie ale wrte ceny),odżwyki po kąpieli chris christensen lub bioo grom. co czesania na sucho jak nie chcesz gliss kur to może AmberHouse internetowy sklep zoologiczny Bydgoszcz Chris Christensen Ice on Ice Wielofunkcyjna odżywka w sprayu - gotowa do użycia 473 ml - Psy Kosmetyki Chris Christensen Preparaty pielęgnacyjne - AmberHouse internetowy sklep zoologiczny Bydgoszcz możesz spróbować tego: -spray odfilcowujacy :m style entfilzungs-spray do kupienia w sklepie zoo...moja Luna jest wybredna jesli chodzi o zapach a ten jej bardzo podpasował(dobra też jest z firmy gimborn ale moje zapachu nie znosza) no i:odżywka Ice on Ice Chris Christensen - można na mokro i na sucho ja stosowac Quote
Recommended Posts