Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Andzik :oops:

Tam gdzie piszesz wiadomość masz taką małą ikonkę przedstawiającą żółty kwadracik a na nim góry i słoneczko, taka jakby mała pocztówka :) Klikasz na to i pojawia Ci się miejsce na wpisanie adresu URL. Żeby go wkleić musisz wrzucić jakoś fotkę do internetu ( np. www.tinypic.com )- kiedy wyjdzie ci gotowy obrazek klikasz prawym przyciskiem myszki na niego, a następnie ,,właściwości". Potem znajdujesz tam ,,adres URL" i przekopiowujesz w to miejsce :) I zdjęcie gotowe ;)

Mam nadzieje że pomogłam ;)

Posted

Tessa, dzięki, myślałam, że nie przejdzie :D

Rauni, Vigo na tym drugim zdjęciu to jak taka śliczna, kudłata kuleczka :D :loveu:

Mameczka, ja liczę, że Twój mężuś jednak się zlituje i nie będziesz musiała zbyt długo czekac na piesia ;) :calus:

Posted

Brava teraz (9 miesięcy):

Rauni, Vigo na tym drugim zdjęciu to jak taka śliczna, kudłata kuleczka :-D :loveu:
No, tak wyglądał. A nawet jeszcze słodziej:

Niemniej jednak były to tylko pozory. Pod spodem były same kosteczki, ostre zęby, a ze środka tej puchatej kuleczki niemal nieustannie dobywał się przenikliwy jazgocik :diabloti:.

o kurcze, ile okazów liczy Twoja psiarnia?:-D

To już koniec ;)