AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias przecież ja muszę poczekać na Bossa:razz: monia na pewno i czekoladki załatwi :tort: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dziewczyny wejdzcie na wątek Marcela dodałam cos super:D Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Już widzę załatwiła ;) jakaś do tyłu jestem:look3::look3::look3: Quote
ranias Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 no właśnie załatwiła tylko coś takie maławe :razz: na zęba czy co :razz: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias napisał(a):no właśnie załatwiła tylko coś takie maławe :razz: na zęba czy co :razz: BUHAHAHAHA:D Większego nie było:D Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :biggrina:Teraz chyba ranias będzie już zadowolona:mdrmed: Quote
ranias Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No ostatecznie niech będzie- te procenty mogłyby być mocniejsze, ale jakoś to przeżyję. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi :evil_lol: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias napisał(a):No ostatecznie niech będzie- te procenty mogłyby być mocniejsze, ale jakoś to przeżyję. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi :evil_lol: Ja juz nie mogę:D zaraz padne ze śmiechu. Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias napisał(a):No ostatecznie niech będzie- te procenty mogłyby być mocniejsze, ale jakoś to przeżyję. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi :evil_lol: No tak na wątku Argulka kulturka :tort::bday::kaffee_2: wątek kulinarny a u Sabuni imprezka na całego i do tego musi być mocno zakrapiana :popcorn::knajpa::chlup::drinking::drinking::drinking::drink1::beerchug: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 OD dzisiaj jak każdy nas psiak pojdzie do domu stałego robimy imprezkę :D Boss będzie odrazu Barmanem:D Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):OD dzisiaj jak każdy nas psiak pojdzie do domu stałego robimy imprezkę :D Boss będzie odrazu Barmanem:D No tylko pamiętaj Monia ktoś musi potem posprzątać,:evil_lol:ale na Bossa to w tej sytuacji liczyć chyba nie możemy :diabloti:Chyba nam się dzisiaj dostanie:tard: Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias napisał(a):to znaczy Marinka polewa? :razz: jak tylko się zgodzi:p Quote
ranias Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Monię chyba atak kaszlu powalił - no to łykniem, bo odwykniem, siku i spać :cool3: Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ranias napisał(a):Monię chyba atak kaszlu powalił - no to łykniem, bo odwykniem, siku i spać :cool3: Nieeeee chluśniem bo uśniem, żeby mieć siły ząbki umyć :evil_lol: może za dużo syropku Monia łyknęła Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 AgusiaP napisał(a):Nieeeee chluśniem bo uśniem, żeby mieć siły ząbki umyć :evil_lol: może za dużo syropku Monia łyknęła ŻYje jestem...Moje psy musiałam do łozka połozyć. Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Pijąc piwo, jedząc śledzie będziem silni jak niedźwiedzie. .. :ylsuper::ylsuper::eek2::ghost_2::drinka::drinka::drinka: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/141170-Ksenia-rozpaczliwie-potrzebuje-domu-prosimy-o-pomoc-!!!!!! CIOTECZKI PROSZE O POMOC. BRAK DEKLARACJI ...SYTUACJA KRYTYCZNA. Quote
Marinka Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Hmmm....co tu się działo...jak ktoś kiedyś gdzieś powiedział "sodomia i gomoria" :mad::evil_lol: Jak wrócę z pracy zrobię z tym porządek :evil_lol:, tymczasem zmienię tytuł wątku :) Quote
Ladymonia0610 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Marinka napisał(a):Hmmm....co tu się działo...jak ktoś kiedyś gdzieś powiedział "sodomia i gomoria" :mad::evil_lol: Jak wrócę z pracy zrobię z tym porządek :evil_lol:, tymczasem zmienię tytuł wątku :) Haha nie wiem czy dasz radę posprzątać Bossie:D Quote
Marinka Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Kochani Sabunia pozostawiła po sobie dług (nigdy nie miała kompletu deklaracji, dlatego pożyczała od innych psiaków) Uważam, że skoro przebywała do 8 października w hoteliku to połowę deklaracji miesięcznej należałoby wpłacić za ten miesiąc. Jednak Sabunia zawsze była pod opieką Ladymonia0610, ja tylko prowadziłam wątek i uzupełniałam saldo. Przyznam jednak, że miałam ten zaszczyt, że poznałam Sabunię osobiście , poznałam jej wcześniejsze szczeniaczki (Dinę i Roksi) i na zawsze będzie miała miejsce w moim sercu. To bardzo mądra i dzielna sunia :) Quote
Alexandra29 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 dawno mnie nie było. Nie miałam dostępu do neta. odcięło mnie ! Trzymałam kciuki za psiaki. Z powodu zatrzymanych deklaracji moich w przyszłym miesiącu wpłacę na konto jakieś pieniążki. . Nie mogę dojść ładu co i jak . Potrwa kupę czasu za nim przetrząsnę cały wątek więc mam prośbę czy w skrócie ktoś mi napisze jaki domek Sabcia znalazła i jak ma się ma ruchielec, bo wiem ze były jakieś problemy z dzieckiem Quote
Recommended Posts