Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ranias napisał(a):
No ostatecznie niech będzie- te procenty mogłyby być mocniejsze, ale jakoś to przeżyję. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi :evil_lol:

No tak na wątku Argulka kulturka :tort::bday::kaffee_2: wątek kulinarny a u Sabuni imprezka na całego i do tego musi być mocno zakrapiana :popcorn::knajpa::chlup::drinking::drinking::drinking::drink1::beerchug:

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
OD dzisiaj jak każdy nas psiak pojdzie do domu stałego robimy imprezkę :D Boss będzie odrazu Barmanem:D

No tylko pamiętaj Monia ktoś musi potem posprzątać,:evil_lol:ale na Bossa to w tej sytuacji liczyć chyba nie możemy :diabloti:Chyba nam się dzisiaj dostanie:tard:

Posted

ranias napisał(a):
Monię chyba atak kaszlu powalił - no to łykniem, bo odwykniem, siku i spać :cool3:

Nieeeee chluśniem bo uśniem, żeby mieć siły ząbki umyć :evil_lol: może za dużo syropku Monia łyknęła

Posted

Hmmm....co tu się działo...jak ktoś kiedyś gdzieś powiedział "sodomia i gomoria" :mad::evil_lol:
Jak wrócę z pracy zrobię z tym porządek :evil_lol:, tymczasem zmienię tytuł wątku :)

Posted

Marinka napisał(a):
Hmmm....co tu się działo...jak ktoś kiedyś gdzieś powiedział "sodomia i gomoria" :mad::evil_lol:
Jak wrócę z pracy zrobię z tym porządek :evil_lol:, tymczasem zmienię tytuł wątku :)

Haha nie wiem czy dasz radę posprzątać Bossie:D

Posted

Kochani Sabunia pozostawiła po sobie dług (nigdy nie miała kompletu deklaracji, dlatego pożyczała od innych psiaków) Uważam, że skoro przebywała do 8 października w hoteliku to połowę deklaracji miesięcznej należałoby wpłacić za ten miesiąc.
Jednak Sabunia zawsze była pod opieką Ladymonia0610, ja tylko prowadziłam wątek i uzupełniałam saldo. Przyznam jednak, że miałam ten zaszczyt, że poznałam Sabunię osobiście , poznałam jej wcześniejsze szczeniaczki (Dinę i Roksi) i na zawsze będzie miała miejsce w moim sercu. To bardzo mądra i dzielna sunia :)

Posted

dawno mnie nie było. Nie miałam dostępu do neta. odcięło mnie ! Trzymałam kciuki za psiaki. Z powodu zatrzymanych deklaracji moich w przyszłym miesiącu wpłacę na konto jakieś pieniążki. .
Nie mogę dojść ładu co i jak . Potrwa kupę czasu za nim przetrząsnę cały wątek więc mam prośbę czy w skrócie ktoś mi napisze jaki domek Sabcia znalazła i jak ma się ma ruchielec, bo wiem ze były jakieś problemy z dzieckiem