Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Wspaniała wiadomość !!!!Kto robił wizytę?[/QUOTE]

SUPER!!!!!!! Sabuńcia wracasz w moje strony!!!!.........poryczałam się z radości!!!!:)może będę mogła cię kiedyś odwiedzić:):)Dziewczynki dziękuję Wam za wszystko,za wszelkie starania i super opiekę:)!!!.Buziaczki !!!

Posted

[quote name='Annica']Jakby ktoś przywiózł Sabcię do Łodzi, mogę zawieźć ją do Brzezin za darmo, no chyba że znajdzie się transport od A do B.[/QUOTE]

to jest propozycja pomocy

Posted

A płatny transport, macie jakąś koncepcję ? Sabcie obserwuję od dawna, chętnie dołoże 100 do transporu ( napiszcie mi pw 11. 10. 2011 -jak wróce do domu to zapłacę , muszę poczekac na wypłatę )

Posted

[quote name='funia']Zadzwońcie do PatiC ona wozi psy na dogo .Ale ten transport bedzie kosztowny .[/QUOTE]

Wiem że wozi psiaki . Dobra zadzwonie. DO RANIAS pojdzie konto zaraz . JKP tez dołoży...Może i bazarek pomoze coś uzbierac.

Posted

A nowy dom nic nie dołoży ?nawet trochę?
W ogóle napiszcie coś więcej o tym domu .Pytałąm już wcześniej kto robił tam wizytę ale nie dostałąm odp.

Posted

[quote name='funia']A nowy dom nic nie dołoży ?nawet trochę?
W ogóle napiszcie coś więcej o tym domu .Pytałąm już wcześniej kto robił tam wizytę ale nie dostałąm odp.[/QUOTE]

Szajbus .
Pani Joanna jest polonistką. Pracuje w szkole. Ma dwa pieski i kota. Jeden piesek ma amputowaną łapkę. Mieszka w kamienicy 2 piętrowej z ogródkiem. Wspaniała osoba.
Pomagała finansowo Sabie przez pare miesięcy.
Nie chcemy zeby nowy dom dokładał. To Nam zalezy na szczesciu psa.

Aha przelewy poszły.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Szajbus .
Pani Joanna jest polonistką. Pracuje w szkole. Ma dwa pieski i kota. Jeden piesek ma amputowaną łapkę. Mieszka w kamienicy 2 piętrowej z ogródkiem. Wspaniała osoba.
Pomagała finansowo Sabie przez pare miesięcy.
Nie chcemy zeby nowy dom dokładał. To Nam zalezy na szczesciu psa.

Aha przelewy poszły.[/QUOTE]

Z opisu to domek dla Sabci wymarzony :lol: 100zł poszło, jutro powinno być na koncie

Posted

[quote name='ranias']Z opisu to domek dla Sabci wymarzony :lol: 100zł poszło, jutro powinno być na koncie[/QUOTE]

na razie wpłynęło 80 zł od AgusiP:loveu: dla Saby, Argo i Marcela, Marinka podzieli ile komu ;)

a od ranias 10,- zł - darowizna dla zwierząt pod opieka SHA - dziękujemy gorąco!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :)
Stęskniłam się za Wami :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

dzwoniłąm do Pani Sabuni .Saba jest trochę wystraszona i zdezorientowanana ,ale apetyt ma .Zdarzyły się wpadki kupa i siku w domu ,ale to na tle nerwowym .Bo Saba jest super czysta.
Jeden piesek powarkuje na Sabę bo jest zazdrosny .
Porozmawiłyśmy sobie ,Pani bardzo miła i wyrozumiała.
Bedziemy w kontakcie .
Kupiłam Sabie szelki 23 zł ( które zdązyłą przegryżć na chwilę przed odjazdem ,ale jakoś je powiązałam ) i adresówkę 3 zł .Doliczę do końcowego rozliczenia za Pażdziernik w Listopadzie .
Rozliczenie Sabuni zamknie się w kwocie 80 zł hotel za 8 dni+ 23zł szelki +3 zł adresówka=106 zł