ranias Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Do anioła to mi baaaaaaaaardzo daleko. A jak z transportem- czasem to żałuję,że jeżdżę tylko rowerem... Quote
Annica Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jakby ktoś przywiózł Sabcię do Łodzi, mogę zawieźć ją do Brzezin za darmo, no chyba że znajdzie się transport od A do B. Quote
mari23 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 są wpłaty dla Saby: 60,- Daria J. ze Zduńskiej Woli 20,- Annica - deklaracja stała Quote
Danusia110 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='funia']Wspaniała wiadomość !!!!Kto robił wizytę?[/QUOTE] SUPER!!!!!!! Sabuńcia wracasz w moje strony!!!!.........poryczałam się z radości!!!!:)może będę mogła cię kiedyś odwiedzić:):)Dziewczynki dziękuję Wam za wszystko,za wszelkie starania i super opiekę:)!!!.Buziaczki !!! Quote
AgusiaP Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nieeee, ale super wiadomośc :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Sabuniu zaczynasz nowe życie aniołku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
azalia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Niech maleńka będzie już zawsze szczęśliwa. Quote
Ladymonia0610 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='azalia']niech maleńka będzie już zawsze szczęśliwa.[/quote] będzie szczęsliwa. Dziewczyny proszę pomożcie poszukac mi transportu Quote
ranias Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Annica']Jakby ktoś przywiózł Sabcię do Łodzi, mogę zawieźć ją do Brzezin za darmo, no chyba że znajdzie się transport od A do B.[/QUOTE] to jest propozycja pomocy Quote
Ladymonia0610 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ranias']to jest propozycja pomocy[/QUOTE] :) Tylko musimy znaleźć transport z Zamościa do Łodzi ... Quote
ranias Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 kierowcą nie jestem, ale to chyba trzeba szukać Zamość-Lublin, a potem Lublin- Radom i Radom-Łódź, tylko nie wiem czy to jakoś po drodze Quote
jkp Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A płatny transport, macie jakąś koncepcję ? Sabcie obserwuję od dawna, chętnie dołoże 100 do transporu ( napiszcie mi pw 11. 10. 2011 -jak wróce do domu to zapłacę , muszę poczekac na wypłatę ) Quote
funia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Zadzwońcie do PatiC ona wozi psy na dogo .Ale ten transport bedzie kosztowny . Quote
sonia71 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ale się rozkręciło w hoteliku :Henio,Sabcia ,może i wreszcie Pati się uda! Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='funia']Zadzwońcie do PatiC ona wozi psy na dogo .Ale ten transport bedzie kosztowny .[/QUOTE] Wiem że wozi psiaki . Dobra zadzwonie. DO RANIAS pojdzie konto zaraz . JKP tez dołoży...Może i bazarek pomoze coś uzbierac. Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 400zł kosztuje transport (Mariola dzwoniła do PatiC) Quote
funia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A nowy dom nic nie dołoży ?nawet trochę? W ogóle napiszcie coś więcej o tym domu .Pytałąm już wcześniej kto robił tam wizytę ale nie dostałąm odp. Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='funia']A nowy dom nic nie dołoży ?nawet trochę? W ogóle napiszcie coś więcej o tym domu .Pytałąm już wcześniej kto robił tam wizytę ale nie dostałąm odp.[/QUOTE] Szajbus . Pani Joanna jest polonistką. Pracuje w szkole. Ma dwa pieski i kota. Jeden piesek ma amputowaną łapkę. Mieszka w kamienicy 2 piętrowej z ogródkiem. Wspaniała osoba. Pomagała finansowo Sabie przez pare miesięcy. Nie chcemy zeby nowy dom dokładał. To Nam zalezy na szczesciu psa. Aha przelewy poszły. Quote
ranias Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Szajbus . Pani Joanna jest polonistką. Pracuje w szkole. Ma dwa pieski i kota. Jeden piesek ma amputowaną łapkę. Mieszka w kamienicy 2 piętrowej z ogródkiem. Wspaniała osoba. Pomagała finansowo Sabie przez pare miesięcy. Nie chcemy zeby nowy dom dokładał. To Nam zalezy na szczesciu psa. Aha przelewy poszły.[/QUOTE] Z opisu to domek dla Sabci wymarzony :lol: 100zł poszło, jutro powinno być na koncie Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ranias']Z opisu to domek dla Sabci wymarzony :lol: 100zł poszło, jutro powinno być na koncie[/QUOTE] Dziękuje:) Quote
mari23 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ranias']Z opisu to domek dla Sabci wymarzony :lol: 100zł poszło, jutro powinno być na koncie[/QUOTE] na razie wpłynęło 80 zł od AgusiP:loveu: dla Saby, Argo i Marcela, Marinka podzieli ile komu ;) a od ranias 10,- zł - darowizna dla zwierząt pod opieka SHA - dziękujemy gorąco!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :) Stęskniłam się za Wami :) Pozdrawiam serdecznie :) Quote
funia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 dzwoniłąm do Pani Sabuni .Saba jest trochę wystraszona i zdezorientowanana ,ale apetyt ma .Zdarzyły się wpadki kupa i siku w domu ,ale to na tle nerwowym .Bo Saba jest super czysta. Jeden piesek powarkuje na Sabę bo jest zazdrosny . Porozmawiłyśmy sobie ,Pani bardzo miła i wyrozumiała. Bedziemy w kontakcie . Kupiłam Sabie szelki 23 zł ( które zdązyłą przegryżć na chwilę przed odjazdem ,ale jakoś je powiązałam ) i adresówkę 3 zł .Doliczę do końcowego rozliczenia za Pażdziernik w Listopadzie . Rozliczenie Sabuni zamknie się w kwocie 80 zł hotel za 8 dni+ 23zł szelki +3 zł adresówka=106 zł Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Ufff...mam nadzieję Sabuniu, że będziesz szczęśliwa w nowym domu z cudowną osobą przy boku :) Tego życzę tobie i twojemu DOMOWI :) Quote
Recommended Posts