mari23 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Marinka napisał(a):Ale tu cisza zapadła :( Reks co prawda ma już dom - najcudowniejszy na świecie :):):) Ale Saba nadal go szuka :( Funiu bardzo proszę o sliczne fotki dziewczynki :) pewnie wszyscy liczą na to, że skoro mąż adoptował Reksa, to Sabę przygarnie.... żona! (czyli, że jedno małżeństwo adoptuje drugie małżeństwo ;)) Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 mari23 napisał(a):pewnie wszyscy liczą na to, że skoro mąż adoptował Reksa, to Sabę przygarnie.... żona! (czyli, że jedno małżeństwo adoptuje drugie małżeństwo ;)) Kasiu :) i co Ty na to? :) Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 obraczus87 napisał(a):Wysłałam dyszke dla Sabci. Super, pięknie dziękujemy :):):) Quote
funia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Marinka napisał(a):Kasiu :) i co Ty na to? :) Niestety .Koniec z adopcjami .....Cztery swoje zwierzątka wystarczą .Oddaje wam pałeczkę . Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 funia napisał(a):Niestety .Koniec z adopcjami .....Cztery swoje zwierzątka wystarczą .Oddaje wam pałeczkę . :( szkoda Kasiu mogę prosić o śliczne fotki Saby? - chcę na poważnie zająć się ogłoszeniami dla niej :) Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Aukcja cegiełkowa Allegro dla Saby - ZAPRASZAM: http://allegro.pl/show_item.php?item=1513127634 Quote
funia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Marinka napisał(a)::( szkoda Kasiu mogę prosić o śliczne fotki Saby? - chcę na poważnie zająć się ogłoszeniami dla niej :) Dobrze ,ale jak bedzie słonce i zdejmiemy ubranko posterylkowe .U nas zimno ,deszcz i wiatr .... Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 funia napisał(a):Dobrze ,ale jak bedzie słonce i zdejmiemy ubranko posterylkowe .U nas zimno ,deszcz i wiatr .... Dziękuję :) Oczywiście poczekam :) Od razu zamawiam także dla mojej pupilki Majki :) Quote
Marinka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Martwa cisza zapadła u Sabci i Reksa, a finanse też nie są najlepsze :( Quote
Alexandra29 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jestem, jestem. Dziś lub najpozniej jutro przeslę swoją deklarację... Nie mogę dojść ładu z kosztami...... Jak teraz będzie wyglądać finansowo? Czy deklaracje zostają te co dotychczas? Jak to wszystko wygląda? Quote
mari23 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Marinka napisał(a):Martwa cisza zapadła u Sabci i Reksa, a finanse też nie są najlepsze :( finanse już troszeńkę lepsze... 10,- OBRACZUŚ87 dla Saby 70,- Daria J. ze Zduńskiej Woli Quote
Ania012 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jutro wpłacę moją deklarację, przepraszam za opóźnienia. Bardzo się cieszę, że Rex ma taki wspaniały dom ;) W sumie sam go sobie załatwił,wie chłopak co dobre. Quote
caldien Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ostatnio na dogomanii prawie nie bywam, a tu takie wieści! Wspaniale Reks, to ci sie udalo wkupic w łaski :D Mocno trzymam kciuki za domek Sabci !!:) Quote
funia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Reks staje się zaborczy i kazdej osobie ,która jest zbyt blisko Męża daje znak ze mu się to nie podoba .wczoraj skoczył z zębami do naszejj córeczki Majki .Nie ugryzł na szczeście tyko klapnął w powietrzu ale się wystraszyła .Został skarcony błyskawicznie ,wiedział ze zle zrobił ....Kurcze troszkę sie obawiam jak to bedzie wyglądało w przyszłościi ....Mąz mówi ,ze Reks jest zbyt mądry aby to zrobić znowu ale ja jakoś mam obawy . Gdy tego samego dnia chodzila po domu a on z kuchni wyszedł prosto na nią ( ona z pokoju ) doskoczyl i po moim krzyknieciu zawrócił,,,Bacznie obserwujemy go bo w żadnym razie nie moze być u niego takich reakcji ,,,,, Tłumaczymy Mai ,ze Rudas chciał się z nią bawić ze nie chciał ale dziecko swoje wie ....Nie chcemy aby zraziła się do niego . Quote
funia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 aha i jak zaczał byc już taki nasz ,domowy to i Sabę potrafi w boksie potarmosić ,coś tam do niej skoczyć ,,,Patrzcie jaki się zrobił z niego cwaniak .:roll: Quote
funia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Bylam dzisiaj z Saba na zdjęciu szwów .Jest gotowa do adopcji ,Dojazd gratis . Quote
Marinka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 No to Reks pełną gębą pański pies...Maja zaczyna się go bać? Skoro tak bardzo upatrzył sobie Twojego męża i broni go, to musicie bardzo uważać i nie udawać, że bijecie jego ukochanego człowieka...kto wie co kiedyś w życiu spotkało Reksa... Quote
funia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Marinka napisał(a):No to Reks pełną gębą pański pies...Maja zaczyna się go bać? Skoro tak bardzo upatrzył sobie Twojego męża i broni go, to musicie bardzo uważać i nie udawać, że bijecie jego ukochanego człowieka...kto wie co kiedyś w życiu spotkało Reksa... Bałą sie w ten dzięń ,,,,,A teraz jak podchodzi to ona tak sama jakoś raczki podnosi jakby cghciała twarz ukryc jak idzie w jej kierunku . Quote
mari23 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ja mam podobnie z Dianą -z zazdrości atakuje każdego psa, który zbliża się do mnie - tylko kłapie zębami, krzywdy żadnej nie robi, ale to duży pies, maluszki się boją, za to duża Diana boi się malutkiej Kasi... a to już wieści z konta: 10,- Sylwia Ch. z Łodzi 50,- Emilia G. z Warszawy DZIĘKUJEMY !!! Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziewczyny jak sytuacja Saby .Chodzi mi o ogłoszenia .Ile ich ma i czy ma allegro ? Saba zasiedziała się juz ....Nie chce aby przezyła tego tak bardzo .Jest juz ogromnie zżyta i dochodzi Reks z którym łączy ja silna więz .....Im dłużej tym gorzej .. Quote
Ladymonia0610 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny jak sytuacja Saby .Chodzi mi o ogłoszenia .Ile ich ma i czy ma allegro ? Saba zasiedziała się juz ....Nie chce aby przezyła tego tak bardzo .Jest juz ogromnie zżyta i dochodzi Reks z którym łączy ja silna więz .....Im dłużej tym gorzej .. Funiu wiemy o tym....Ale nikt nie dzwoni z ogłoszeń ;( . Dzisiaj zrobie ogłoszenie na stronie mojego Miasta ..Jak Rex? Grzeczny?:) Ahhh Jak Sabcia pięknie wyszła na zdjęciach . Quote
Marinka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Kasiu śliczne są te fotki Saby:) Moniu i co z ogłoszeniami dla suni? Pieniążków też nie ma za wiele :( Quote
Marinka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Widzę, że zainteresowanie wątkiem mocno spadło i nikt tu już prawie nie zagląda :( Reks ma juz swój wspaniały dom :):):) Ale Saba wciąż go nie ma :( Nikt tej dzielnej suni już nie odwiedza :( Quote
Recommended Posts