Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marinka napisał(a):
Ale tu cisza zapadła :(
Reks co prawda ma już dom - najcudowniejszy na świecie :):):)
Ale Saba nadal go szuka :(
Funiu bardzo proszę o sliczne fotki dziewczynki :)

pewnie wszyscy liczą na to, że skoro mąż adoptował Reksa, to Sabę przygarnie.... żona! (czyli, że jedno małżeństwo adoptuje drugie małżeństwo ;))

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
pewnie wszyscy liczą na to, że skoro mąż adoptował Reksa, to Sabę przygarnie.... żona! (czyli, że jedno małżeństwo adoptuje drugie małżeństwo ;))

Kasiu :) i co Ty na to? :)

Posted

funia napisał(a):
Niestety .Koniec z adopcjami .....Cztery swoje zwierzątka wystarczą .Oddaje wam pałeczkę .

:( szkoda
Kasiu mogę prosić o śliczne fotki Saby? - chcę na poważnie zająć się ogłoszeniami dla niej :)

Posted

Marinka napisał(a):
:( szkoda
Kasiu mogę prosić o śliczne fotki Saby? - chcę na poważnie zająć się ogłoszeniami dla niej :)

Dobrze ,ale jak bedzie słonce i zdejmiemy ubranko posterylkowe .U nas zimno ,deszcz i wiatr ....

Posted

funia napisał(a):
Dobrze ,ale jak bedzie słonce i zdejmiemy ubranko posterylkowe .U nas zimno ,deszcz i wiatr ....

Dziękuję :)
Oczywiście poczekam :)
Od razu zamawiam także dla mojej pupilki Majki :)

Posted

Jestem, jestem. Dziś lub najpozniej jutro przeslę swoją deklarację...
Nie mogę dojść ładu z kosztami...... Jak teraz będzie wyglądać finansowo? Czy deklaracje zostają te co dotychczas? Jak to wszystko wygląda?

Posted

Marinka napisał(a):
Martwa cisza zapadła u Sabci i Reksa, a finanse też nie są najlepsze :(

finanse już troszeńkę lepsze...

10,- OBRACZUŚ87 dla Saby
70,- Daria J. ze Zduńskiej Woli

Posted

Jutro wpłacę moją deklarację, przepraszam za opóźnienia.
Bardzo się cieszę, że Rex ma taki wspaniały dom ;) W sumie sam go sobie załatwił,wie chłopak co dobre.

Posted

Reks staje się zaborczy i kazdej osobie ,która jest zbyt blisko Męża daje znak ze mu się to nie podoba .wczoraj skoczył z zębami do naszejj córeczki Majki .Nie ugryzł na szczeście tyko klapnął w powietrzu ale się wystraszyła .Został skarcony błyskawicznie ,wiedział ze zle zrobił ....Kurcze troszkę sie obawiam jak to bedzie wyglądało w przyszłościi ....Mąz mówi ,ze Reks jest zbyt mądry aby to zrobić znowu ale ja jakoś mam obawy .
Gdy tego samego dnia chodzila po domu a on z kuchni wyszedł prosto na nią ( ona z pokoju ) doskoczyl i po moim krzyknieciu zawrócił,,,Bacznie obserwujemy go bo w żadnym razie nie moze być u niego takich reakcji ,,,,,
Tłumaczymy Mai ,ze Rudas chciał się z nią bawić ze nie chciał ale dziecko swoje wie ....Nie chcemy aby zraziła się do niego .

Posted

aha i jak zaczał byc już taki nasz ,domowy to i Sabę potrafi w boksie potarmosić ,coś tam do niej skoczyć ,,,Patrzcie jaki się zrobił z niego cwaniak .:roll:

Posted

No to Reks pełną gębą pański pies...Maja zaczyna się go bać?
Skoro tak bardzo upatrzył sobie Twojego męża i broni go, to musicie bardzo uważać i nie udawać, że bijecie jego ukochanego człowieka...kto wie co kiedyś w życiu spotkało Reksa...

Posted

Marinka napisał(a):
No to Reks pełną gębą pański pies...Maja zaczyna się go bać?
Skoro tak bardzo upatrzył sobie Twojego męża i broni go, to musicie bardzo uważać i nie udawać, że bijecie jego ukochanego człowieka...kto wie co kiedyś w życiu spotkało Reksa...

Bałą sie w ten dzięń ,,,,,A teraz jak podchodzi to ona tak sama jakoś raczki podnosi jakby cghciała twarz ukryc jak idzie w jej kierunku .

Posted

ja mam podobnie z Dianą -z zazdrości atakuje każdego psa, który zbliża się do mnie - tylko kłapie zębami, krzywdy żadnej nie robi, ale to duży pies, maluszki się boją,
za to duża Diana boi się malutkiej Kasi...

a to już wieści z konta:

10,- Sylwia Ch. z Łodzi
50,- Emilia G. z Warszawy

DZIĘKUJEMY !!!

Posted

Dziewczyny jak sytuacja Saby .Chodzi mi o ogłoszenia .Ile ich ma i czy ma allegro ? Saba zasiedziała się juz ....Nie chce aby przezyła tego tak bardzo .Jest juz ogromnie zżyta i dochodzi Reks z którym łączy ja silna więz .....Im dłużej tym gorzej ..

Posted

funia napisał(a):
Dziewczyny jak sytuacja Saby .Chodzi mi o ogłoszenia .Ile ich ma i czy ma allegro ? Saba zasiedziała się juz ....Nie chce aby przezyła tego tak bardzo .Jest juz ogromnie zżyta i dochodzi Reks z którym łączy ja silna więz .....Im dłużej tym gorzej ..

Funiu wiemy o tym....Ale nikt nie dzwoni z ogłoszeń ;( . Dzisiaj zrobie ogłoszenie na stronie mojego Miasta ..Jak Rex? Grzeczny?:) Ahhh Jak Sabcia pięknie wyszła na zdjęciach .

Posted

Widzę, że zainteresowanie wątkiem mocno spadło i nikt tu już prawie nie zagląda :(
Reks ma juz swój wspaniały dom :):):) Ale Saba wciąż go nie ma :(
Nikt tej dzielnej suni już nie odwiedza :(