mari23 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 coronaaj napisał(a):Zagladam na zaproszenie AgusiaP... witamy!!! Agusia - zapraszaj dalej!!! ;) a oto ostatnie wpłaty (przepraszam za opóźnienie w ich podaniu - 10 psów w domu to jednak ciężka praca i brak czasu) dla Reksa i Saby wpłynęło na konto Stowarzyszenia: 50,- Piotr M. z Piastowa (31.01.) 50,- Danusia Z. – Bełchatów (2.02.) 120,- Daria J. – Zduńska Wola (02.02.) Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Funiu ale ty Rexa rozwydrzyłaś:D Drugie zdjęcie jest piękne:) A jego mina:) ahhhhh cudo:) A gdzie Sabcia?:) Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Czekam czekam:D Czy REx nadal tak szczeka???:D Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Czekam czekam:D Czy REx nadal tak szczeka???:D Niektóre przypadki jego szczekania bez potrzeby juz wyeliminowaliśmy ,jest lepiej .Teraz szczeka rzadziej ( UFFF,bo szczek ma okropny ) Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To TOska jakby co ,Saba za chwilke bedzie . Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us UUuu pokazała panienka ząbki Rexiowi:D Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Saby tylko dwa zdjęcia reszta rozmazana wyszla .Po juttrzejszej sesji bedzie wiecej Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 funia napisał(a):Saby tylko dwa zdjęcia reszta rozmazana wyszla .Po juttrzejszej sesji bedzie wiecej Dziękujemy za zdjęcia:) Quote
Annica Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Super zdjęcia :) . Rudy jak zwykle rozbrykany, a Sabunia spokojna i zamyślona. Czekam na więcej zdjęć :) Quote
Marinka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Dostałam takiego maila: Witam czy to ogłoszenie z tym pieskiem jest aktłalne bardzo prosze o odpowiedż właśni takiego pieska poszukuje zapewnie mu komfortowe warunki.Ja jestem pow chełmskiego Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marinka napisał(a):Dostałam takiego maila: Witam czy to ogłoszenie z tym pieskiem jest aktłalne bardzo prosze o odpowiedż właśni takiego pieska poszukuje zapewnie mu komfortowe warunki.Ja jestem pow chełmskiego Marinko czy odpisałaś??? Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marinka napisał(a):Może podeślę Pani Krystynie nowe zdjęcia? - Jak myślicie - słać? Oczywiście ślij kochana:):) Prosze Saby też wyślij:) Opisz ich historie:) Napisz coś o Sabci.....A moze będzie dobry dom:) I dwa psiaki by poszły:) Ahhh za dużo wymagam ale chce ich szczescia:) Quote
Alexandra29 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zdjęcia super. Psiaki Cudowne:-) Piszcie dziewczyny, piszcie co z tym ogłoszeniem Quote
Marinka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Marinko czy odpisałaś??? Oczywiście...teraz czekam na rozwój wydarzeń. Pani Krystyna R. znalazła go na alegratce :) Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marinka napisał(a):Oczywiście...teraz czekam na rozwój wydarzeń. Pani Krystyna R. znalazła go na alegratce :) Ooooo:) czekamy czekamy:) A może Sabinke by też chciała?:) Quote
Marinka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Marinka napisał(a):Oczywiście...teraz czekam na rozwój wydarzeń. Pani Krystyna R. znalazła go na alegratce :) Może podeślę Pani Krystynie nowe zdjęcia? - Jak myślicie - słać? Quote
Alexandra29 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marinka napisał(a):Oczywiście...teraz czekam na rozwój wydarzeń. Pani Krystyna R. znalazła go na alegratce :) To trzymam mocno kciuki:-)) Oby się chłopinie udało trafić do dobrego domku. Quote
Recommended Posts