Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Zapraszamy na aukcję cegiełkową allegro dla Saby i Reksa: http://allegro.pl/show_item.php?item=1418079499 Quote
mari23 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Marinka napisał(a):Na fb Saba i Reks mają zadeklarowane dwie wpłaty: 50 pln :) i 150 pln :) Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :) u góry - deklaracje...poniżej - ;) fakty czyli wplaty: 20,- ania012 deklaracja stała 20,- Ladymonia0610 50,- Reks u Funi - Klaudia K. z Warszawy (może to ta deklaracja z fb) 75,- Marinka - bazarek dla Saby i Reksa Quote
Szarotka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Marinka']Zapraszamy na aukcję cegiełkową allegro dla Saby i Reksa: http://allegro.pl/show_item.php?item=1418079499 Marinko jezeli jest wydarzenie na f.b. to wstawcie tam link do allegro. Quote
mari23 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szarotka napisał(a):Marinko jezeli jest wydarzenie na f.b. to wstawcie tam link do allegro. Dziewczyny, jak Wy to robicie????? 500,- (słownie: pięćset złotych) dla Saby i Rexa od Anny Agnieszki J. z Wrocławia 15,- OBRACZUS87 50,- Kasia S. z Poznania 100,- Agnieszka W. z Gliwic 30,- ANNICA jest przelew z allegro, ale są dwie aukcje, wiec muszę poczekać na wykaz, za którą są wpłaty Quote
Ladymonia0610 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='mari23']Dziewczyny, jak Wy to robicie????? 500,- (słownie: pięćset złotych) dla Saby i Rexa od Anny Agnieszki J. z Wrocławia 15,- OBRACZUS87 50,- Kasia S. z Poznania 100,- Agnieszka W. z Gliwic 30,- ANNICA jest przelew z allegro, ale są dwie aukcje, wiec muszę poczekać na wykaz, za którą są wpłaty HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);) Pani Marysiu proszę na e-maila wysłać mi adres do pani Anny Agnieszki J z Wrocławia. Wyśle podziekowania. Kochani dla Was te skromne kwiaty:) Za pomoc:) ZA SERCE:) Quote
Alexandra29 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dziewczyny super. Kaski coraz więcej:-) A moje 25 zł doszło? Quote
mari23 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Alexandra29 napisał(a):Dziewczyny super. Kaski coraz więcej:-) A moje 25 zł doszło? jak doszło dzisiaj, to jutro wyciąg z banku dostanę ;) na razie do wczoraj nie było.... ale spokojnie - dojdzie na pewno! Quote
Marinka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Co tak cichutko tutaj :( [FONT=Arial]Zapraszam na Bazarek dla Saby i Reksa: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/200700-Saba-i-Reks-Ciuchy-tirebki-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ABY-RATOWA%C4%86-PRZED-ULIC%C4%84.Nowo-dodane-FANTY-DO-5.02 Quote
Alexandra29 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Skopiowane Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom? Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto. http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794 Quote
mari23 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Alexandra29 napisał(a):Dziewczyny super. Kaski coraz więcej:-) A moje 25 zł doszło? cytuję raz jeszcze, bo doszło ;) wpłaty dla Saby i Reksa: 25,- Alexandra29:loveu: 5,- ducan:loveu: 150,- winter7:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Bardzo prosimy o wplaty :) jednoczesnie prosze o podpisanie petycji --> http://www.petycje.pl/6464 , http://www.petycje.pl/6457 Quote
funia Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zbliza się luty wiec przedstawiam rozliczenie za styczeń [SIZE="4"]Styczeń ma 31 dni razy dwa pieski po 10 zł doba = 620 zł do zapłaty na dzień 1 luty . [/SIZE] Saba jest pomimo cieczki bardzo spokojna i wyciszona .Nie ma z nią zadnych problemów .Obecnie jest z nami w domu i leży koło moich nóg . Lubi dzieci ,inne psy suki traktuje bardzo łagodnie zero agresji .Na obcych szczeka ale nie jest agresywna .Czysta w boksie .Bardzo czujna i szczekliwa .PIerwsza z moich psów wyczuwa ze kto s do nas idzie . Ma bardzo fajny charakter .Chodzi na smyczy i jest posłuszna . Reks jest jak juz pisałam niezwykle mądrym psem ,posłusznym i łagodnym .Obcych starszy ale nie atakuje .Czysty w boksie ale potrafi zrobić czasmi kupę do swojej miski ....Ale to ze złości ze został zamkniety .Taki jest cwany .Również czujny .Chodzi na smyczy .Do innych psów zachowuje się niezbyt przyjacielsko ,ale w realu poza siatką nie ryzykowaliśmy . Ogólnie super psiaki Quote
Ladymonia0610 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='funia']Zbliza się luty wiec przedstawiam rozliczenie za styczeń [SIZE="4"]Styczeń ma 31 dni razy dwa pieski po 10 zł doba = 620 zł do zapłaty na dzień 1 luty . [/SIZE] Saba jest pomimo cieczki bardzo spokojna i wyciszona .Nie ma z nią zadnych problemów .Obecnie jest z nami w domu i leży koło moich nóg . Lubi dzieci ,inne psy suki traktuje bardzo łagodnie zero agresji .Na obcych szczeka ale nie jest agresywna .Czysta w boksie .Bardzo czujna i szczekliwa .PIerwsza z moich psów wyczuwa ze kto s do nas idzie . Ma bardzo fajny charakter .Chodzi na smyczy i jest posłuszna . Reks jest jak juz pisałam niezwykle mądrym psem ,posłusznym i łagodnym .Obcych starszy ale nie atakuje .Czysty w boksie ale potrafi zrobić czasmi kupę do swojej miski ....Ale to ze złości ze został zamkniety .Taki jest cwany .Również czujny .Chodzi na smyczy .Do innych psów zachowuje się niezbyt przyjacielsko ,ale w realu poza siatką nie ryzykowaliśmy . Ogólnie super psiaki[/QUOTE] Funiu Pani Marysia zrobi przelew jutro. Proszę wyślij fakturkę do Stowarzyszenia na kwotę 620zł. Quote
Ladymonia0610 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Brokatowe/glitter140ef9.gif[/IMG] Quote
mari23 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Funiu Pani Marysia zrobi przelew jutro. Proszę wyślij fakturkę do Stowarzyszenia na kwotę 620zł.[/QUOTE] "fajnie" wyglądają przestawione posty Moniki i funi ;) przelew oczywiście pójdzie, bo to ostatni dzień stycznia - następny "dług" zacznie rosnąć od wtorku ;) Quote
Ladymonia0610 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [COLOR=#0000FF][COLOR=red][B]Czas na dowcipy;)[/B][/COLOR] Facet kupił sobie dwa szetlandy. Jednego nazwał Kultura, a drugiego Zamknij Się. Pewnego razu wchodzi do sklepu z jednym psem, a drugiego zostawia przed budynkiem. Zachwycona ekspedientka pyta: -Ah!!! Cóż to za piękny piesek!! Jak się wabi? -Zamknij Się -A gdzież Pańska kultura -Przed drzwiami [/COLOR][COLOR=#0000FF]Spotykają się dwa psy. Jeden mówi: -Hau hau. Drugi na to : -Miau miau -Coś ty zgłupiał?!?!- Mówi pierwszy -Nie.uczę się języków obcych/ [/COLOR][COLOR=#0000FF]Na bramce przed domem wisiała tabliczka Uwaga zły pies!. W nocy ktoś dopisał: ale bez zębów. Rano pies się budzi, patrzy na tabliczkę i ze złością mówi: - Jak dolwe tego dlania, to go chyba zamamlam na śmielć! [/COLOR] [COLOR=#0000FF] [/COLOR] Quote
mari23 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 najbardziej spodobał mi się ostatni :eviltong: mam w domu sporo staruszków:evil_lol: u mnie przy furtce wisi tabliczka: "są dwa psy - jeden dobry, drugi zły"... kiedyś ludzie pytali który to ten dobry, a który zły, teraz - nie zacytuję niektórych komentarzy:mad:... .....no i nie ma takiej tabliczki, która by prawdę mówiła (nikt nie przewidział TAKIEJ ilości psów):evil_lol: Quote
funia Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wpłynęły pieniazki za hotelowanie .Dziekuje Quote
Danusia110 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='funia']Wpłynęły pieniazki za hotelowanie .Dziekuje[/QUOTE] Przed chwilą poszły moje grosiki dla suńki i rudaska:) Quote
Marinka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Danusia110']Przed chwilą poszły moje grosiki dla suńki i rudaska:)[/QUOTE] Z fb również poszły dziś pieniążki od Darii J. Quote
Marinka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='funia']W piątek sesja zdjęciowa .[/QUOTE] Hurrra, będą nowe piękne fotki....może tym razem domki obudzą się z letargu, a telefony zaczną dzwonić :) Quote
handzia Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='funia']W piątek sesja zdjęciowa .[/QUOTE] Niestety przenosimy ją na poniedziałek ze względu na brzydką, bezsłoneczną pogodę. Quote
Recommended Posts