Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zależy. Przede wszystkim od tego jakiej szczeniak jest rasy, lub w przypadku psa nie rasowego, jaka jest przewidywana jego wielkość w przyszłości. Zależy też od tego na czym owa choroba stawów polega.
Myślę, że lepiej zainwestować w dobrą karmę + dodatkowo jakiś specyfik na stawy.

Posted

Piesek to border collie więc będzie średni. CHoroba to odkruszanie się chrząstki stawowej w wieku wzrostu [ jest po operacji].jest to choroba genetyczna i po całkowitym wzroście mija.Wykkryliśmy ją 3 tygodnie temu i zaczeliśmy leczyć.Po pierwsze operacja usunięcia ubytku. Po drugie jakaś dobra karma . Po trzecie leki wspomagające chrząstke stawową. Pierwsze już za nami .W trugim i trzecim liczę na pomoc.

Posted

Wlasciwie odpowiedz dostalas w temacie o domowym jedzeniu...
Czy konsultowalas z hodowca problem u psa, co doradzil, jestescie w kontakcie?
Rozmawialas z wetem na temat suplementow, zbyt ryzykowne, by tak na wlasna reke psa nimi skarmiac, tym bardziej takiego mlodziaka.
Na pewno nie zaszkodzi, a moze sporo pomoc przejscie na barf/gotowane i podawanie jedzenia bogatego w zelatyne.
Napisz priva do Burej, wyciagala sunie z duzych problemow ze stawami, wie o suplementacji chyba wszystko.

Posted

Za dwa dni idę na zdięcie szwów i myślę że wtedy razem z wetem opracujemy plan działania. Ale ja już taka jestem że lubie być przygotowana do takich decyzji dlatego staram się dowiedzieć jak najwięcej aby nie być zielona w trakcie rozmowy z wetem .

• 2 weeks later...