Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem niestety ze nie sa zaciekawe.Miałysmy tylko kilka minut na fotki.

Na dzis wszystko było przygotowane do plenerowej sesji zdjeciowej i kocyk i koszyczek i wstązeczki nawet zabawki w nocy prałam aby pieknie sie tez prezentowały i du.. lało cały dzień. Mam nadzieje ze jesli jutro bedzie tak jak dzis to jakosik po negocjaciach zaadoptujemy chociaz kawałeczek z mieszkania na zdjecia. Psy mialy byc tylko kilka dni a sa o wiele wiecej wiec nie moge od kogos wymagac aby bande ogoniastą wpuściła do mieszkania.

Oj pod góreke, pod górke jak ktos dzwoni to takie tępaki ze nawet sie nie chce z nimi gadac.

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
przydałyby się zdjęcia każdego szczeniora z osobna...wysylam je ludziom, ktorzy rokują i dzwonia w sprawie mojej Maniuni...no ale te zdjęcia nie sa za ciekawe:shake:

Dzieki Cioteczko ze pamietasz o naszych ogonkach.
ja to mówie ze zdjecia robiła osoba która nie ma zielonego pojecia o tym a i aparacik to tez z gatunku dla "głupków" a tak wogóle to szczeniory przepiekne tylko zdjecia je tak zbrzydziły.

Posted

[quote name='kasiaprodex']kogos sie znajdzie. napewno

no to weź jedną sunię - najlepiej którąś z tych

i jedź na wizytę!;) pani spodobała się moja maniunia...ale ona chyba pójdzie do W-wy,potem wysłałam jej tą:

ale ona też ma już domek...wiec te małe są do niej najbardziej podobne:p

Pani bardzo sympatyczna, rodzina cała prozwierzęca, ogórd 4500 m do dyspozycji i ma 2 przygarnięte psiaki - po kastracji;)

Posted

[quote name='andzia69']no to weź jedną sunię - najlepiej którąś z tych

i jedź na wizytę!;) pani spodobała się moja maniunia...ale ona chyba pójdzie do W-wy,potem wysłałam jej tą:

ale ona też ma już domek...wiec te małe są do niej najbardziej podobne:p

Pani bardzo sympatyczna, rodzina cała prozwierzęca, ogórd 4500 m do dyspozycji i ma 2 przygarnięte psiaki - po kastracji;)

Masz racje bardzo podobne.
Proszę przeslij mi jakis kontakt;)

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Masz racje bardzo podobne.
Proszę przeslij mi jakis kontakt;)

Elmira miała sie umówić z panią:p działajcie kobitki - moze się uda rozkochać panie i pana w maleństwie:lol:

Posted

leni356 napisał(a):
Które szczeniaczki są jeszcze do adopcji? Miałam jeden domek super, w razie czego podeślę

Kochana...na dzień dzisiejszy to...8:-( bo jeden miał mieć podobno domek...ale nie wiem, który i czy aby na pewno...

Posted

andzia69 napisał(a):
Kochana...na dzień dzisiejszy to...8:-( bo jeden miał mieć podobno domek...ale nie wiem, który i czy aby na pewno...

Dobrze, to podeślę zdjęcia do innych domków też, tylko część jeszcze nie sprawdzona

Posted

leni356 napisał(a):
Dobrze, to podeślę zdjęcia do innych domków też, tylko część jeszcze nie sprawdzona

dzięki wam Cioteczki kochane. wreszcie jakies promyczek w tunelu.

Jeden szczeniaczek był zarezerwowany ale do dnia dzisiejszego cisza. Nie odezwała sie kobitka.

Czekam na adresik i blizsze dane Nadarzyna moze tam pojedzie jeden ogonek.Zobaczymy.Elmira była dzis na wizycie

dzieki cioteczki za pomoc