kasiaprodex Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 wiem niestety ze nie sa zaciekawe.Miałysmy tylko kilka minut na fotki. Na dzis wszystko było przygotowane do plenerowej sesji zdjeciowej i kocyk i koszyczek i wstązeczki nawet zabawki w nocy prałam aby pieknie sie tez prezentowały i du.. lało cały dzień. Mam nadzieje ze jesli jutro bedzie tak jak dzis to jakosik po negocjaciach zaadoptujemy chociaz kawałeczek z mieszkania na zdjecia. Psy mialy byc tylko kilka dni a sa o wiele wiecej wiec nie moge od kogos wymagac aby bande ogoniastą wpuściła do mieszkania. Oj pod góreke, pod górke jak ktos dzwoni to takie tępaki ze nawet sie nie chce z nimi gadac. Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 andzia69 napisał(a):przydałyby się zdjęcia każdego szczeniora z osobna...wysylam je ludziom, ktorzy rokują i dzwonia w sprawie mojej Maniuni...no ale te zdjęcia nie sa za ciekawe:shake: Dzieki Cioteczko ze pamietasz o naszych ogonkach. ja to mówie ze zdjecia robiła osoba która nie ma zielonego pojecia o tym a i aparacik to tez z gatunku dla "głupków" a tak wogóle to szczeniory przepiekne tylko zdjecia je tak zbrzydziły. Quote
Agata69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 z mojego bazarku mam 40 zł dla szczeniaczków. poprosze o konto na PW. Quote
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 macie może kogos w Nadarzynie? potrzebna mi wizyta przedadopcyjna.... Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 kogos sie znajdzie. napewno Quote
Agata69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Agata69 napisał(a):z mojego bazarku mam 40 zł dla szczeniaczków. poprosze o konto na PW. Jeszcze raz poproszę, pieniązki czekają! Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kasiaprodex']kogos sie znajdzie. napewno no to weź jedną sunię - najlepiej którąś z tych i jedź na wizytę!;) pani spodobała się moja maniunia...ale ona chyba pójdzie do W-wy,potem wysłałam jej tą: ale ona też ma już domek...wiec te małe są do niej najbardziej podobne:p Pani bardzo sympatyczna, rodzina cała prozwierzęca, ogórd 4500 m do dyspozycji i ma 2 przygarnięte psiaki - po kastracji;) Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Agata69 napisał(a):Jeszcze raz poproszę, pieniązki czekają! juz wysłałam dzieki bardzo Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='andzia69']no to weź jedną sunię - najlepiej którąś z tych i jedź na wizytę!;) pani spodobała się moja maniunia...ale ona chyba pójdzie do W-wy,potem wysłałam jej tą: ale ona też ma już domek...wiec te małe są do niej najbardziej podobne:p Pani bardzo sympatyczna, rodzina cała prozwierzęca, ogórd 4500 m do dyspozycji i ma 2 przygarnięte psiaki - po kastracji;) Masz racje bardzo podobne. Proszę przeslij mi jakis kontakt;) Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kasiaprodex napisał(a):Masz racje bardzo podobne. Proszę przeslij mi jakis kontakt;) Elmira miała sie umówić z panią:p działajcie kobitki - moze się uda rozkochać panie i pana w maleństwie:lol: Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 zaraz napisze i sie dowiem na kiedy sie umowiła. Quote
leni356 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Które szczeniaczki są jeszcze do adopcji? Miałam jeden domek super, w razie czego podeślę Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 leni356 napisał(a):Które szczeniaczki są jeszcze do adopcji? Miałam jeden domek super, w razie czego podeślę Kochana...na dzień dzisiejszy to...8:-( bo jeden miał mieć podobno domek...ale nie wiem, który i czy aby na pewno... Quote
leni356 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 andzia69 napisał(a):Kochana...na dzień dzisiejszy to...8:-( bo jeden miał mieć podobno domek...ale nie wiem, który i czy aby na pewno... Dobrze, to podeślę zdjęcia do innych domków też, tylko część jeszcze nie sprawdzona Quote
kasiaprodex Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 leni356 napisał(a):Dobrze, to podeślę zdjęcia do innych domków też, tylko część jeszcze nie sprawdzona dzięki wam Cioteczki kochane. wreszcie jakies promyczek w tunelu. Jeden szczeniaczek był zarezerwowany ale do dnia dzisiejszego cisza. Nie odezwała sie kobitka. Czekam na adresik i blizsze dane Nadarzyna moze tam pojedzie jeden ogonek.Zobaczymy.Elmira była dzis na wizycie dzieki cioteczki za pomoc Quote
kasiaprodex Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 leni356 napisał(a):Które szczeniaczki są jeszcze do adopcji? Miałam jeden domek super, w razie czego podeślę Cioteczko wszystkie ogonki szukaja domów. Rozeslij wiesci gdzie sie da. dzieki;) Quote
kasiaprodex Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 troche poprzerabiałam te stare zdjecia. Chyba sa ciut lepsze. Quote
andzia69 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kasiaprodex....potrzebne są jeszcze jakis IBAN i BIC do przelewu...bo to z zagranicy ma być przelew:oops: Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wysłałam Pani zdjęcia maluchów...zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie:cool3: Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :multi::multi::multi: udało się! jedna malizna będzie miała domek!:multi::multi::multi: Kasiaprodex - pani Marzenka czeka na swoje szczescie - to ze zdjecia po prawej! Quote
Agata69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ale fajnie, dzięki Andzia. Pieniążki wyślę jutro, jestem chora. Quote
Recommended Posts