enia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kasiaprodex napisał(a):a tu nic nawet jeden szczylek:placz: nikt nie dzwoni? ja mialam pare maili i podalam numery Wasze...........:roll: Quote
basia0607 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie załamujcie się. Miałam niedawno 21 szczeniakow i myśli podobne do Waszych. Wydałam wszytkie, udalo sie. Są nieraz dni "zastoju " w bedomniakach. Quote
Neris Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja od 6 miesięcy nie mogę wyadoptować przepięknych mini szczeniaczków, więc zasady chyba nie ma... Quote
andzia69 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no tak...chyba reguły to żadnej nie ma... Kasiaprodex - a dasz radę zrobić jakieś nowe zdjęcia maluchów? Quote
kasiaprodex Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 enia napisał(a):nikt nie dzwoni? ja mialam pare maili i podalam numery Wasze...........:roll: niestety nic zobowiązującego Quote
kasiaprodex Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 andzia69 napisał(a):no tak...chyba reguły to żadnej nie ma... Kasiaprodex - a dasz radę zrobić jakieś nowe zdjęcia maluchów? nie wiem czy dam rade czasowo Quote
Agata69 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Neris napisał(a):Ja od 6 miesięcy nie mogę wyadoptować przepięknych mini szczeniaczków, więc zasady chyba nie ma... 6 miesiecy to baaardzo długo. Na 80 psów wyadoptowanych miałam takich 2 moze 3. Nie wiem od czego to zależy. Dodam, ze duzo psów jedzie do warszawy, a domy sprawdzam bardzo dokładnie. kwestia marketingu może..... Quote
beka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A domek tymczasowy nie może pstryknąc paru fotek? Quote
mimiś Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 moge podjechać i cyknać foty-jeśli DT sie zgodzi.. Quote
enia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mimiś napisał(a):moge podjechać i cyknać foty-jeśli DT sie zgodzi.. fajnie by było. Quote
kasiaprodex Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 beka napisał(a):A domek tymczasowy nie może pstryknąc paru fotek? niestety nie .Brak aparatu Quote
kasiaprodex Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 mimiś napisał(a):moge podjechać i cyknać foty-jeśli DT sie zgodzi.. Kolega pracuje róznie czasowo i tak jak ja mam dzis wolne to on w pracy ale jutro czasowo chyba sie zgramy. Jakie foteczki Cioteczki sobie zycza tylko nie pisac ze ładniejsze:razz: Quote
kasiaprodex Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Agata69 napisał(a):6 miesiecy to baaardzo długo. Na 80 psów wyadoptowanych miałam takich 2 moze 3. Nie wiem od czego to zależy. Dodam, ze duzo psów jedzie do warszawy, a domy sprawdzam bardzo dokładnie. kwestia marketingu może..... No to juz wiemy kto winny.:mad: Agata69 to moze tak ziemne ciotki oświecisz i pomozesz w marketingu.Plisss:lol: Quote
kasiaprodex Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 aby Wam sie przysniły nowe domki Quote
kasiaprodex Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 szczeniaki dostaja bebiko. Wcinaja az sie uszy trzesa:evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 i nikt nie chce maluszka?:-( Kasia - doszła wpłata od osoby z niebieskiego? Quote
kasiaprodex Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 andzia69 napisał(a):i nikt nie chce maluszka?:-( Kasia - doszła wpłata od osoby z niebieskiego? :shake::shake::shake: Quote
Neris Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kasia daj spokój z tym Bebiko, to nie dość że nie taki skład to jeszcze w tym wieku w ogóle już niepotrzebne a drogo wychodzi. Quote
kasiaprodex Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jedno jest z kleikiem ryzowym a drugie z kasza manna. Powyzej 6-go miesiaca. Chyba powinno byc dobre:stupid: Quote
Neris Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jeśli mają już choćby małe ząbki to namaczaj im suche i już. Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 pewnie teraz smacznie spią i Cioteczki takze. A kto domków szuka? jak wszyscy komaruja:placz: Quote
enia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kasiaprodex napisał(a):pewnie teraz smacznie spią i Cioteczki takze. A kto domków szuka? jak wszyscy komaruja:placz: witajcie z rana:lol: moze dziś dzień jakiś dom przyniesie........ Quote
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 przydałyby się zdjęcia każdego szczeniora z osobna...wysylam je ludziom, ktorzy rokują i dzwonia w sprawie mojej Maniuni...no ale te zdjęcia nie sa za ciekawe:shake: Quote
Recommended Posts