Marta2810 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bardzo lubimy borówki ( samoobsługa ) :))))) PS. Pozdrowienia dla siostry Luny . Quote
CrazyMulan Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zapraszam na nasze nowe fotki do innego tematu.... bo nie chcę dublować, a sporo tego jest :) Pozdrawiamy Kamusię i wszystkich , którzy przysłużyli się do tego , że mam w domku tak cudowne psy :) Zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/203760-AMSTAFF-ci%C4%99%C5%BCko-pogryziony-ma-wspania%C5%82y-dom-a-blizny-na-pysku-i-w-sercu-si%C4%99-zagoi%C5%82y!/page15 Quote
Marta2810 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Witam .Piekny jest ,zostal jak rozumie adaptowany przez Panstwa . Dobrze piesek trafil . Quote
CrazyMulan Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tak Bono trafił do nas jakiś miesiąc temu..... Przyjechał do Lublina aż ze Szczecinka, jedna z wolontariuszek go przywiozła.... Na początku było na prawdę ciężko, pierwsze spotkanie Lunki i Bono nie poszło tak jakbyśmy tego chciały. Ani Bono ani Luna nie mieli zamiaru się dogadać. Po ciężkim tygodniu socjalizacji... udało się i teraz już świetnie się oboje dogadują :) Bardzo się ciszę , że mam tak wspaniałe psy w domku :) Lunka ma fantastycznego kompana do zabaw a Bono ma nowy kochający dom :) Cieszę się , że moja rodzinka powiększyła swoje grono o dwa adopcyjne psiaki :) Pozdrawiamy i zapraszamy do oglądania nowych fotek :) Wkleję parę najświeższych tutaj :) I znowu brykamy :) A teraz Buzi Buzi :* Quote
andzia69 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 super zdjęcia super psiaczków:) a my mamy do adopcji takie cudo: znaleziono ją na śmietniku - miała 3,5 tyg:( w tej chwili ma 2,5 mies i szuka domku:) Quote
andzia69 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='CrazyMulan']Jakie piekności :) Podaj linka http://www.dogomania.pl/threads/208658-Masza-mix.-amstaffa-ca%C5%82e-3-4-tyg.-%C5%BCycia-a-wyl%C4%85dowa%C5%82a-na-%C5%9Bmietniku?p=17297528#post17297528 Quote
agaga21 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a tutaj tytuł jak straszył, tak nadal straszy! Quote
Marta2810 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Tak domyslalam sie ze bedzie troche zametu ,bo sunia byla zazdrosna o swoja pozycjie w stadzie ,(bo Panstwo dla suni to stado ) i bala sie o swoja pozycjie . A Bono zachwial rownowage ,i on tez - to normalne ze chcial pokazac kto tu rzadzi ., bo jest to juz dorosly pies o mocnym charakterze ,ale widze ze jest juz ok ,bedzie z nich fajna para .Pozdrawiam Quote
CrazyMulan Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Moje Kochane Słodziaki :**** A to zgoniki po 1,5 godz spacerku.... heh nawet nie chciało im się na posłanie dojść :-D hihihihi Quote
CrazyMulan Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :smile: Bono myśli , że jest malutki szczeniorek :-D Dwa dni temu próbował mi się wbić na kolanka :smile: hehehehe ale miałam ubaw :-D Na spacerkach jest coraz grzeczniejszy . Już łatwiej go uspokoić jak widzi inne psy, czasami nawet uda mu się przejść grzecznie bez żadnych problemów ale wystarczy , że któryś na niego szczeknie to zaczyna od nowa wyć i piszczeć .... Ale jest duża poprawa. Najważniejsze , że schudł na tyle , że może chodzić w łańcuszku zaciskowym (mamy też półkolczatkę), bo niestety łańcuszek nie zawsze zdaje egzamin. Czeka nas jeszcze dużo pracy :smile: O to fotki z dzisiejszego 2 godzinnego spacerku, wszyscy padamy na twarz ale pies zmęczony to pies szczęśliwy, a i dla mnie ruch jest wskazany :-D hehehehehe Przepraszam za jakość ale robione telefonem :smile: Quote
CrazyMulan Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nowa sesja :-D "POLOWANIE NA MUCHĘ" "GDZIEŚ TAM POD BALKONEM, CZAI SIĘ KOT'' Quote
CrazyMulan Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 "BONO UWIELBIA PRZESIADYWAĆ NA BALKONIE I MIEĆ WSZYSTKO NA OKU" Quote
Recommended Posts