Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Bono trafił do nas jakiś miesiąc temu..... Przyjechał do Lublina aż ze Szczecinka, jedna z wolontariuszek go przywiozła.... Na początku było na prawdę ciężko, pierwsze spotkanie Lunki i Bono nie poszło tak jakbyśmy tego chciały. Ani Bono ani Luna nie mieli zamiaru się dogadać. Po ciężkim tygodniu socjalizacji... udało się i teraz już świetnie się oboje dogadują :) Bardzo się ciszę , że mam tak wspaniałe psy w domku :)
Lunka ma fantastycznego kompana do zabaw a Bono ma nowy kochający dom :) Cieszę się , że moja rodzinka powiększyła swoje grono o dwa adopcyjne psiaki :)

Pozdrawiamy i zapraszamy do oglądania nowych fotek :)

Wkleję parę najświeższych tutaj :)
I znowu brykamy :)

A teraz Buzi Buzi :*

Posted

Tak domyslalam sie ze bedzie troche zametu ,bo sunia byla zazdrosna o swoja pozycjie w stadzie ,(bo Panstwo dla suni to stado ) i bala sie o swoja pozycjie . A Bono zachwial rownowage ,i on tez - to normalne ze chcial pokazac kto tu rzadzi ., bo jest to juz dorosly pies o mocnym charakterze ,ale widze ze jest juz ok ,bedzie z nich fajna para .Pozdrawiam

Posted

:smile: Bono myśli , że jest malutki szczeniorek :-D Dwa dni temu próbował mi się wbić na kolanka :smile: hehehehe ale miałam ubaw :-D
Na spacerkach jest coraz grzeczniejszy . Już łatwiej go uspokoić jak widzi inne psy, czasami nawet uda mu się przejść grzecznie bez żadnych problemów ale wystarczy , że któryś na niego szczeknie to zaczyna od nowa wyć i piszczeć ....
Ale jest duża poprawa. Najważniejsze , że schudł na tyle , że może chodzić w łańcuszku zaciskowym (mamy też półkolczatkę), bo niestety łańcuszek nie zawsze zdaje egzamin. Czeka nas jeszcze dużo pracy :smile:

O to fotki z dzisiejszego 2 godzinnego spacerku, wszyscy padamy na twarz ale pies zmęczony to pies szczęśliwy, a i dla mnie ruch jest wskazany :-D hehehehehe

Przepraszam za jakość ale robione telefonem :smile:

• 2 weeks later...