Himena007 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Najważniejsze, że cała rodzinka znalazła domki w których są kochane. Quote
CrazyMulan Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zgadza się :) Ciekawa jestem jak reszta brzdąców i jak tam Mamusia się miewa???? Ma ktoś kontakt z resztą... jakieś fotki by się zdały... :) Quote
CrazyMulan Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Gdzie mogę sie czegos na temat szkól w rejonie Lublina dowiedzieć na DOGO... bo szukam i znaleźć nie mogę...???? Quote
Himena007 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Przypomniałam sobie, że mam jeszcze dwa filmiki z lasu View My Video A na drugim filmiku Negrusia z kolegami bałwanami, jednego pozbawiła głowy View My Video Quote
Himena007 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 CrazyMulan napisał(a):Gdzie mogę sie czegos na temat szkól w rejonie Lublina dowiedzieć na DOGO... bo szukam i znaleźć nie mogę...???? Może spróbuj poszukać w Googlach Quote
andzia69 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 kasiaprodex napisał(a):a oto mamusia w nowym domku cosik nie widzę....:( Quote
kasiaprodex Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 andzia69 napisał(a):cosik nie widzę....:( widocznie Ciotka weszalas jak zaczelam wklejac zdjecia. Niestetz po zmianach na dogo najpierw musze cosik napisac i zapisac a nastepnie musze edytowac post aby wkleic zdjecia Quote
CrazyMulan Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 andzia69 napisał(a):czyli maluchy baardzo w typie mamusi:):) Ojjjjj tak :) Skóra z mamci zdjęta :) Tylko sierść trochę dłuższa ale to zapewne po tatusiu :) Widać , że Mamcia ma się dobrze i , że jest szczęśliwa w nowym domku , z dziećmi :) Diametralna różnica wyglądzie :) Wygląda cudnie. Buziamy bardzo mocno w jej piękny nonio :* :* :* :* :* Pozdrowienia dla właścicieli :) Quote
Himena007 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zaraz wstawię zdjęcia z dzisiejszego spacerku ale najpierw filmik też ze spaceru, na którym Negra pokazuje dwie nowe sztuczki, których się nauczyła : obrót i przejście wokół nogi View My Video Quote
Himena007 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [FONT=calibri][/FONT] [FONT=calibri][/FONT] [FONT=calibri][/FONT] [FONT=calibri][/FONT] [FONT=calibri][/FONT] [FONT=Calibri]I tu jak wracałyśmy juz do domku[/FONT] [FONT=calibri][/FONT] [FONT=Calibri]I jeszcze na koniec księżniczka ze mną[/FONT] [FONT=calibri][/FONT] A jutro idziemy na sterylizację, Trzymajcie kciuki aby wszystko się udało. Pani weterynarz mnie wystraszyła, bo powiedziała, że przy takich zabiegach, z resztą jak w każdym pod narkozą może się zdarzyć, że psinka się nie wybudzi. Mam wielką nadzieję, że Negrusi to nie spotka, bo nie wiem co bym wtedy zrobiła.:-( Jesteśmy umówione na 18.15. Zabieg chyba potrwa ze 2 godziny, to będą najdłuższe godziny w moim życiu, normalnie chyba z nerwów obgryze paznokcie razem z palcami. A na koniec jeszcze dodam, że Negrusia jest cudownym psem, z dnia na dzień utwierdza mnie w tym przekonaniu coraz bardziej. Jestem z nią strasznie szczęśliwa, ona chyba ze mną też. Quote
agaga21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 himena, zdjęcia fajne, malutka piekna ale jak tu jakiś mod wpadnie to masz przechlapana za ilość zdjęć w jednym poście:evil_lol: (max. moze być 5 zdjęć w poście) Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ciiii - moze nie wpadnie:):) mała śliczna!:) trzymamy kciuki za udany zabieg:) Quote
enia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 piękna sunia, trzymam kciuki za sterylkę- uda się:loveu: Quote
Himena007 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zabieg na szczęście przeszedł bez komplikacji. Malutka powoli dochodzi do siebie, narazie większość czasu śpi, czasami tylko wstaje. Quote
CrazyMulan Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 My też niedługo idziemy na sterylkę :) poprosiłam jedną z Lubelskich fundacji o wsparcie finansowe bo ostatnio mam małe kłopoty i udało się. Czekam na wiadomość od Weterynarza, dam niebawem znać. Pozdrawiam :) I życzę Negrusi szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
agaga21 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 strasznie mi przykro :( wiem co czujesz, sama 5 tygodni temu pożegnałam ukochanego psa :( Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 matko - ale co się stało:(:( przecież była w pełni zdrowa...strasznie mi przykro:(:( Quote
kasiaprodex Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='CrazyMulan']Dziś Mulan odeszła za Tęczowy Most :( Co sie stało? jak teraz malusia bez swojej opiekunki? Quote
CrazyMulan Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mulcia 3 lata temu przeszła operację mającą na celu usunięcie 5-ciu guzów...(nowotwór gruczołu mlekowego). Niestety wystąpiły przerzuty Malcia miała już 12 lat i cierpiała na psią hemofilię więc nie można jej było poddać kolejnej operacji. Jakoś dawała radę ale ostatnie dwa dni były dla niej bardzo ciężkie...nie jadła , nie piła... ehhh Już od kilku miesięcy wiedzieliśmy , że ten moment musi nadejść ale człowiek starał się uciekać od tej myśli....;( Ale teraz już biega po Tęczowych łąkach :* Quote
Recommended Posts