Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CrazyMulan napisał(a):
Gdzie mogę sie czegos na temat szkól w rejonie Lublina dowiedzieć na DOGO... bo szukam i znaleźć nie mogę...????

Może spróbuj poszukać w Googlach

Posted

andzia69 napisał(a):
cosik nie widzę....:(

widocznie Ciotka weszalas jak zaczelam wklejac zdjecia.
Niestetz po zmianach na dogo najpierw musze cosik napisac i zapisac a nastepnie musze edytowac post aby wkleic zdjecia

Posted

andzia69 napisał(a):
czyli maluchy baardzo w typie mamusi:):)

Ojjjjj tak :) Skóra z mamci zdjęta :) Tylko sierść trochę dłuższa ale to zapewne po tatusiu :)
Widać , że Mamcia ma się dobrze i , że jest szczęśliwa w nowym domku , z dziećmi :) Diametralna różnica wyglądzie :) Wygląda cudnie. Buziamy bardzo mocno w jej piękny nonio :* :* :* :* :* Pozdrowienia dla właścicieli :)

Posted

[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]I tu jak wracałyśmy juz do domku[/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]I jeszcze na koniec księżniczka ze mną[/FONT]
[FONT=calibri][/FONT]

A jutro idziemy na sterylizację, Trzymajcie kciuki aby wszystko się udało. Pani weterynarz mnie wystraszyła, bo powiedziała, że przy takich zabiegach, z resztą jak w każdym pod narkozą może się zdarzyć, że psinka się nie wybudzi. Mam wielką nadzieję, że Negrusi to nie spotka, bo nie wiem co bym wtedy zrobiła.:-(
Jesteśmy umówione na 18.15. Zabieg chyba potrwa ze 2 godziny, to będą najdłuższe godziny w moim życiu, normalnie chyba z nerwów obgryze paznokcie razem z palcami.
A na koniec jeszcze dodam, że Negrusia jest cudownym psem, z dnia na dzień utwierdza mnie w tym przekonaniu coraz bardziej. Jestem z nią strasznie szczęśliwa, ona chyba ze mną też.

Posted

himena, zdjęcia fajne, malutka piekna ale jak tu jakiś mod wpadnie to masz przechlapana za ilość zdjęć w jednym poście:evil_lol: (max. moze być 5 zdjęć w poście)

Posted

My też niedługo idziemy na sterylkę :) poprosiłam jedną z Lubelskich fundacji o wsparcie finansowe bo ostatnio mam małe kłopoty i udało się. Czekam na wiadomość od Weterynarza, dam niebawem znać. Pozdrawiam :) I życzę Negrusi szybkiego powrotu do zdrowia :)

Posted

Mulcia 3 lata temu przeszła operację mającą na celu usunięcie 5-ciu guzów...(nowotwór gruczołu mlekowego). Niestety wystąpiły przerzuty Malcia miała już 12 lat i cierpiała na psią hemofilię więc nie można jej było poddać kolejnej operacji. Jakoś dawała radę ale ostatnie dwa dni były dla niej bardzo ciężkie...nie jadła , nie piła... ehhh Już od kilku miesięcy wiedzieliśmy , że ten moment musi nadejść ale człowiek starał się uciekać od tej myśli....;(
Ale teraz już biega po Tęczowych łąkach :*