Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']Agata, nie mówié tago nikomu zlosliwie, ale dlatego, ze na te i inne szczeniéta miejsca NIE MA.

Owszem, sugerujé uspienie kazdego szczeniaka, a to i tak tylko wierzch góry lodowej w polskim piekielku. .[/QUOTE]

No fakt.

[quote name='basia0607']Obłuda niektórych sięga zenitu ! Te wątkowe szczeniaczk imimo, że widzą powinny umrzeć za to haszczce ze Słupskiego schronu pozwolono urodzić, wychować. Rozklejano sie nad ich urodą, madrością a te z kartonu parszywe , nędzne , kundle, po co takim żyć! Mdli mnie moje panie na myśl o waszej moralnosci ![/QUOTE]

Ja tez znam takie przypadki ,niestety :-(
Zobacz moj podpis .Obroncy zwierzat nawet sie tego nie wstydza , wrecz przeciwnie , a ich parole sa powalajace :shake:.

Posted

[quote name='enia']to ja proponuje Nana, pewnie jeszcze wiele imion padnie więc nie liczę na wygraną......:p[/QUOTE]
nigdy nic nie wiadomo:evil_lol:

[quote name='enia']Kasiu a jak sunia do ludzi, do psów i w ogóle jak się zachowuje? ona jeszcze karmi? bo na fotach tragicznie wyglądaja jej cycule.......[/QUOTE]
sunia do ludzi, do psów to taki cukiereczek. To naprawde milusinska sunieczka nawet jak zabieralismy szczeniaki to tylko patrzyla i chciala si przy nich polozyc. To naprawde super pies.Zero warkniecia czy czego w tym rodzju . Poprostu milusinska.
Maluchy za nia jeszcze lataja ale chcemy ja odlaczyc.

Posted

trzeba zebac komisje do wyboru imienia.
aby pozostale Cioki nie byly pokrzywdzone i smutne to premiowane sa dwa nastepne imiona nagroda troche skromniejsza bo tylko szczeniaczkiem bez pilek.

co Wy na to?

Posted

[quote name='andzia69']5-6 tyg. ponoć....

a jakby jakieś ktosie wzięły choć po 2 szczylki na dt to by było dopiero fajnie:p się rozmarzyłam....[/QUOTE]

ale by było super i ta wychodzi po rowno bo jeden juz do domku pojedzie to zostaje 8 to akurat po 2. Czyli wystarczy 4 osoby a juz dt sla suki zalatwi no to sprawa rozwiazana

1
2
3
4
5
kogo wpisac

Posted

[quote name='Folen']Banerki :

I przepraszam Enia, że nie odpisałam, ale dopiero siadłam do kompa i pomyślałam, że i tak Cię już nie ma w pracy...
Dzięki Folenka!:multi:
jak ktoś ma miejsce to prosimy o wklejanie bannerka......

Posted

[quote name='evita.']Czy wiadomo może, które ze szczeniorków to dziewczynki, a którzy to chłopcy ? ;) Bo miałam kilka zapytań z allegro w tej sprawie.[/QUOTE]

Cioteczko

post 44 to chłopcy
post 45 to dziewczynki

str 5

Posted

Ja jestem za Katią! A co do szczeniaka, musiałabym uprosić mój hotelik, aby wziął szczeniaka, ale już mam tam jednego psiaka, więc finansowo nie wydolę. Chyba, ze Mona szybko znajdzie dom!!!

Posted

[quote name='kasiaprodex']Cioteczko

post 44 to chłopcy
post 45 to dziewczynki

str 5[/QUOTE]
Rzeczywiście nie zauważyłam, że przy fotkach był podział na płec ;). Już odpisuję zainteresowanym ;)