*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://images49.fotosik.pl/226/9dccb4d8858f1c40.jpg haaa sznurek!! Gracji ulubiony :loveu: Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć w czwartek :multi: Śliczny Kiss,a jaka kokardka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
charlotta Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 I jak sobie obiecałam tak zrobiłam :D czyli dla młodego kurteczka 2. Ale i względy praktyczne odegrały tu ważną rolę bo niebieska po jednym spacerku utytłana na brzuchu :razz: Więc tym razem ciemna :D Ale przyznam że tu roboty było o niebo więcej niestety niż przy niebieskiej , też ręczna dłubanina ale jak już zaczełam to i skończyłam :evil_lol: ( początkowo dziecięca kurtka ) A jutro może wezme aparat na spacer :evil_lol: to jak się uda pstryknę Buziakowi :cool1: pozdrowionka nocne :) Quote
Doti1986 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy się w piątek trzynastego:evil_lol: Ps. Kurteczki obydwie super:cool3::cool3::cool3: Quote
megi82 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 kurteczka śliczna ja dla Luny też przerabiałam dziecięca pozdrawiamy Quote
*Jot* Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć piątkowo :multi: A ja nie umiem szyć :shake: i muszę kupować :-( Quote
charlotta Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 jot11 napisał(a):Cześć piątkowo :multi: A ja nie umiem szyć :shake: i muszę kupować :-( Ja też chcialam kupić młodemu ale w sklepach w których byłam ( 2 osiedlowe i 2 Kakadu jedno w Arkadi a drugie w Złotych Tarasach) nie znalazłam :( A dokładniej - w osiedlowych nie było wogóle ciuszków a w Kakadu i jednym i dugim były kombinezoniki nieosieplane w jednym a w drugim były ocieplane ale potwornie brzydkie:( tzn wyglądały jak uszyte ze starego "gierkowskiego" śpiwora ) paskudne kolory . Znalazłam kilka na all które mi się podobały ale na oko bez przymiarki miałam opory przed wydaniem grubo ponad stówy na coś przy czym nie mam pewności że będzie pasować :oops: I tak się zrodził pomysł o uszyciu :) Z niebieskim było w miarę jeszcze łatwo , z khaki było sporo roboty bo szyłam jakby od podstaw ( gdyby choć rozmieszczenie "dziur " na łapki i rękawdów było ok to pół biedy ale było sporo za szeroko, kapturek mega za duży i ogólnie za długi korpus kurteczki) więc wszystko najpierw musiałam rozmontować na części , zmienić fason , i od podstaw zszyć na nowo . Najgorzej wycyrkolować było z wszywaniem rękawków ( które też o 3/4 trzeba było skrócić :diabloti:) no i tak je wmontować by ich obwód był taki sam jak obwód "dziury" na łapki - no delikatnie mówiąc cyrk na kółkach :evil_lol: ale z efektu końcowego przyznam jestem zadolona , no i obrazeczek na pleckch - mnie zauroczył :D Trzeba parę godzin poświęcić ale się da :lol: Quote
charlotta Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Pierwsze sukcesy w nauce komend :) Dziś po przekopaniu forum natrafiłam m.in na filmik z nauką - co i jak . I mamy mały pierwszy sukcesik - czyli "siad" :D :loveu::loveu::loveu: Piątek trzynastego i jaki miły dzionek :evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy już w sobotę :loveu::loveu::loveu: Quote
syla929 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wow.. ale Ty jestes zdolna!! chyba tez przejde sie do lumpka, po jakas dziecieca kurtałke i bede probowac;D Quote
*Jot* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 syla929 napisał(a):wow.. ale Ty jestes zdolna!! chyba tez przejde sie do lumpka, po jakas dziecieca kurtałke i bede probowac;D Cześć sobotnio :multi: Ja nawet nie będę próbować bo i tak mi nic z tego by nie wyszło :shake: Pozostaje mi sklep :cool3: Quote
charlotta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Witamy w piękne sobotnie południe :loveu: dwa sobotnie leniuchy ja i Kiss:evil_lol: Quote
megi82 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 cześć a może bys nam pokazała jak twoje maleństwo słodkie wygląda w nowej kurteczce? Quote
charlotta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 pewnie że pokaże :) Wczoraj niestety nie udało się n spacerku przez moją sklerozę :) Ale dziś coś pstryknę :) Co prawka już po paru spacerkach więc już do idealnie czystych nie należy :D ale codziennie prać jej nie będę :evil_lol: Quote
charlotta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Takie 3 z przed chwili :D na spacerkach jest zabawnie :) :D:D:D Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super model w super kurteczce:evil_lol: Kurcze z takimi zdolnościami to można szyć takie ciuszki na zamówienie:evil_lol: Quote
charlotta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Doti1986']Super model w super kurteczce:evil_lol: Kurcze z takimi zdolnościami to można szyć takie ciuszki na zamówienie:evil_lol: musiałabym mieć anielską cierpliwość :D a tu wcześniej obiecane foty ze spaceru :cool1: tyle tylko że "model" na spacerze dawał się "ustrzelić" tyłko " z tyłk strony " :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "obserwator" "niuchacz w lewo" "niuchacz w prawo" Quote
Aleksandrossa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kolejne sreberko :D Śliczny jest :) Zapraszamy do Nas ;) Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kiss taki śliczniutki a na fotkach to super świeci takie żywe sreberko:loveu: Quote
charlotta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dobrej nocki i słodkich snów dla wszystkich :p Quote
Recommended Posts