Nati28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam wieczorkiem :lol: http://images45.fotosik.pl/225/24e3303bac0cbcc1m.jpg sliczne sreberko :loveu::loveu: Quote
charlotta Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Kiss po szczepieniu na wściekliznę ... Rany - co to było ? Odtańczył przed panią wet. cały repertuar , od stepu przez piruety. Mały bąbel a obie wyglądałyśmy jak po gonitwie z chartem:oops: W domu aniołek tylko aureolki brak a u weta własnego psa nie mogłam poznać :diabloti: Ale prawem silniejszego spacyfikowałam mojego "yorbula" :evil_lol: Teraz jakby nigdy nic wtulony w podusie na kanapie śpi. Sajgoniarz !!! Paskuda!!! ale kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 charlotta napisał(a):Kiss po szczepieniu na wściekliznę ... Rany - co to było ? Odtańczył przed panią wet. cały repertuar , od stepu przez piruety. Mały bąbel a obie wyglądałyśmy jak po gonitwie z chartem:oops: W domu aniołek tylko aureolki brak a u weta własnego psa nie mogłam poznać :diabloti: Ale prawem silniejszego spacyfikowałam mojego "yorbula" :evil_lol: Teraz jakby nigdy nic wtulony w podusie na kanapie śpi. Sajgoniarz !!! Paskuda!!! ale kochana :loveu::loveu::loveu: Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Nas szczepienie czeka jutro. Carmen w hodowli była zaszczepiona 2 razy na te wszystkie psie paskudztwa i jutro czeka nas ostatnie. Bardzo jestem ciekawa czy nie będzie uciekała :cool3:. Viky była zawsze bardzo dzielna, do czasu rwania zębów. Niestety zastrzyk z "głupim jasiem" był na tyle bolesny (strasznie płakała), że teraz nie chce wchodzić do przychodni :shake: Quote
*kleo* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A Gracka przed lecznicą hamuje z siłą rottweilera (oduczam ją powoli, chodzimy do lecznicy nieraz tylko na kawkę), ale jak już dochodzi do zastrzyku to siedzi cicho jak pikulik :eviltong: Quote
charlotta Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Mój za pierwszym podejściem ( mimo że wetka bardzo miła, delikatna - no w samych superlatywach mogę o niej:)) to młody zaśpiewał. Potem już cicho ale te tańce i piruety na stole :crazyeye: Mój pies mnie poprostu zadziwia. Może na jakiś balet trza chłopaka zapisać ? Bo ujawnia skrywane talenty :cool1: Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hej wieczorkiem :multi: Bello ogólnie to dobrze znosił szczepienia.Do czasu jak miał wszczepione czipa. Płacz był niesamowity :placz: Teraz to nawet nie chce na stół włazić :shake: muszę go trzymać i później młody pół dnia chodzi obrażony :angryy: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
charlotta Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Witamy :) Dziś się mało odzywaliśmy bo po rundzie po sklepach z ciuchami dla psa "przyszła załamka" i swoista determinacja. Fakt faktem że obskoczyłam dwa osiedlowe zoologiczne plus Kakadu w Złotych i w Arkadi i .... kurteczkę ciepłą dla psa znaleźć fcale nie jest tak prosto :angryy: W związku z tym "arcydzieło" ręcznego szycia :evil_lol: made by charlotta :evil_lol: ( był puchowy niezbyt sztywny i gruby ale ocieplony bezrękawnik - jest płaszczyk młodego ) I tak oto wyszło :p zdechły mi baterie w aparacie więc narazie bez fotek na modelu :D Quote
Doti1986 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Gratulacje takich zdolności krawieckich:loveu: Płaszczyk super:loveu: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy serdecznie i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Pięknie Ci wyszła ta kurteczka, gdybyś nie pisała że to "rękodzieło" to byłabym pewna że kupiona i to nie tania :lol::lol::lol: Quote
charlotta Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dziękuję za komplementy :) Ale i zasługa młodego duża bo cierpliwie znosił przymiarki ( a nakombinowałam się z wycyrkolowaniem otworków na łapki nieźle ) W efekcie wszystko pasuje jak ulał i ma chłopak ubranko na miarę, cipło i sucho wreszcie będzie :) Bo narazie śmigał w polarowym ale na deszcz to skótek odwrotny . Ale nie powiem, tak mi się miło szyło że jeszcze mu coś " potworzę" . Szkoda że drutów nie opanowałam :lol: Ale kurteczkę pewnie jeszcze jakąś śmignę żeby miał na zmianę bo jak znam życie będzie co trochę utytłana :evil_lol: Więc jakaś ciemniejsza opcja dwa :D Jak się jutro uda to pstryknę fotki właścicielowi w nowym przyodziewku :loveu: Jak dla mnie wygląda mega słodko w tych niebieskościach :evil_lol: Quote
charlotta Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 No i jako że aparat dał się podłączyć :evil_lol: zrzucam i wrzucam fotki na właścicielu ;) Młody na fotach trochę zamulony bo podrzemkowy :evil_lol: i taki nieuczesany :razz: Quote
*Jot* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cześć w środę :multi: Śliczna ta kurteczka :loveu: Szkoda,że ja nie umiem szyć :-( Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam :loveu: Kurtka swietna :-o:lol: Zazdroszcze talentu:roll: Quote
megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 witamy najlepiej jest zrobić samemu kurteczka sliczna,kolorek,krój i kokardka i futerko-cudo ja też sama robię sweterki,szyje konbinezoniki itp.-moja shih tzu Luna jak chciałam jej cos kupić to jak długość dobra to szerokość za duża,więc konbinuję sama pozdrawiamy i jeszze raz chwalimy kurteczke Quote
charlotta Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witamy :) środowo :evil_lol: i swiątecznie i dziękujemy za tyle kurteczkowych pochwał :) Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy :loveu::loveu::loveu:. Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol: Quote
*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hej :multi: Jestem pod wrażeniem zdolności, kurtka cudo :loveu: i pasuje kolorem do Buziaka :p Quote
charlotta Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kiss wieczorny i dzienny :evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Piękny wielki całus :loveu: :loveu: :loveu: . pozdrawiamy i życzymy dobrej nocki ;) Quote
Recommended Posts