Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Mam pytanie czy tylko mi sie nie otwiera strona Legionowskiego ZK ,czy jest awaria? Tam jakis wirus byl dolaczony do stronki i moj komuter odmawia sciagniecia tego "dodatku " jak to nazywa. A strony innych oddzialow chodza wiec to nie jest awaria u mnie. Chcialam zobaczyc formularz zgloszeniowy i do kiedy moge sie zglosic . Jak ta strone uruchomic ? Quote
Ludek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Mi się stronka otwiera, elektroniczy formularz zgłoszenia na wystawe też. Quote
Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hm...to moze jednak cos u mnie .I co ja teraz zrobie ... Quote
SuperGosia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Romas napisał(a):Hm...to moze jednak cos u mnie .I co ja teraz zrobie ... Mozna jeszcze zglaszac przez 38 dni :lol: Quote
Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wogole mi sie nie otwiera, pokazuje sie tylko biale tlo i maly czerwony "X" w srodku . Ale skoro mozna jeszcze przez 38 dni (dzieki SuperGosiu ) zglaszac to chyba zdaze to jakos naprawic a w ostatecznosc poczta wyslac . To nerwy nowicjusza :-) Quote
SuperGosia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Zgloszenie, adres i nr konta oddzialu mozesz sciagnac z innej stronki - lub uzyskac potrzebne informcje np. poprzez www.zkwarszawa.org.pl i zakldka "wystawy" ;) Quote
Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='SuperGosia']Zgloszenie, adres i nr konta oddzialu mozesz sciagnac z innej stronki - lub uzyskac potrzebne informcje np. poprzez www.zkwarszawa.org.pl i zakldka "wystawy" ;) Dziekuje :calus: Quote
blaira Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Romans moze nie masz plugina zainstalowanego?? Quote
Romas Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Moze nie mam , kto to wie :-)Ale juz znalazlam nr konta i formularz :-) Quote
Godelaine Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wow.. Dopiero teraz przeczytałam ten temat i jestem pod wrażeniem. To chyba jedyny oddział, który aż w tak liczy sę z opiniami wystawców :crazyeye: Wielkie BRAWA!!! :multi: Ja się właśnie zastanawiam czy zgłosić moją małą. W sobotę jesteśmy na zawodach w Warszawie, więc w niedzielę można by podskoczyć na wystawę. Niestety nie wiem, jak to z futrem będzie (całą zimę gubi kłaki, pewnie jak przyjdzie ocieplenie, będę w domu miała czarnego maliniaka :lol: ). No i fundusze... Ale korci mnie, korci... :roll: Zwłaszcza, że jak widzę, Iwona Matuszewska została przez Was dobrze oceniona. Hmm... Jeszcze trochę czasu zostało do zgłoszenia. Pomyślimy :) P.S. A ja się cieszę, że p. Czempas w NDM zabraknie. Powód jest bardzo egoistyczny - prawdopodobnie to ona będzie sędziowała belgi w Zabrzu :) Gdzie obowiązkowo będziemy :) Quote
nidhogg Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dobra ja sie zglosilam, z kilku powodow - po pioerwsze zimowa mi sie naprawde podobala, byla fajnie zorganizowana i nie bede narzekac nawet na pana zdjacego egzamin, bo akurat w naszej rasie niespecjalnie sie narzucal ;) CHyba wilczaki uswiadomily mu, ze nie wszytsko trzeb macac zeby zobaczyc to co sie powinno widzec bez macania ;) - po drugie za cholere nie moge sobie rpzypomneic skad ja kojarze nazwisko MAtuszewska ;) - po za tym obsada jesiennej zdecydowanie mnei sie nie podobuje - po za tym jest blisko, stosunkowo tanio i milo i przyjemnie. P.S ja tez sie egoistycznie ciesze ze p. Czempas w NDM nie bedzie - po porstu typ mojego psa Jej nie podchodzi :) Quote
nelson Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 My niestety nie mamy miłych wspomnień zpoprzedniej wystawy ale mamy blisko i zgłosimy się:roll: Quote
Gra... Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 talut napisał(a):my już zgłoszeni :) My tym razem tylko jako widzowie!:lol: Ale dzięki wspaniałym organizatorkom i rewelacyjnej atmosferze poprzedniej wystawy będzie wiele szeltasków, więc będziemy mieli komu kibicować!!!:evil_lol::multi: Już się cieszymy!:loveu: Quote
LAURA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ja będe,ale nie zgłaszałam mojej whippetki(w środe rano urodziła 7 szczeniakow :) ) ale ja będe w sobote i niedziele na JH...w sobote wystawiam sznaucerka min. a w niedziele whippeta :) Quote
Toller Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej, a znacie jakieś sensowne noclegi nie za drogie? Najlepiej w Warszawie bo my też na zawody w W-wie a potem na wystawę w Nowym Dworze... Quote
MarzenaTkacz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kochani moi, Niestety z powodu rezyganacji sędziego (sprawy rodzine) i wytycznych z ZG nastąpiy drobne zmiany w obasadzie. A oto Nowy Plan podziału na rasy: SOBOTA – 08.04.2006 RING 1 – na zewnątrz Sędzia Maria Bruska Berneński Pies Pasterski Nowofundland Owczarek Kaukaski Owczarek Środkowoazjatycki RING 2 – na zewnątrz Sędzia Jan Gajewski Bernardyn Długowłosy Bernardyn Krótkowłosy Landseer Leonberger Rottweiler RING 3 Sędzia Maciej Kozber Hovawart Buldog Angielski Cane Corso Duży Szwajcarski Pies Pasterski Entelbucher Sennenhund Pies Kanaryjski Pies z Majorki Mastiff Angielski Mastif Hiszpański Mastiff Neapolitański Tosa Inu RING 4 Sędzia Jerzy Mrugasiewicz Bullmastiff Dog Argentyński Dog de Bordeaux Dog Niemiecki Błękitny Dog Niemiecki Czarny i Arlekin Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany Fila Brasileiro Shar Pei RING 5 Sędzia Magdalena Kozłowska Bokser (pręgowany) Bokser (żółty) Pinczer Miniaturowy Pinczer Średni Sznaucer Miniaturowy Biały Sznaucer Miniaturowy Czarno-srebrny Sznaucer Miniaturowy Czarny Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól Sznaucer Olbrzym Czarny Sznaucer Olbrzym Pieprz i Sól RING 6 Sędzia Krystyna Opara Basset Hond Beagle Ogar Polski Rhodesian Ridgeback Sędzia Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Dalmatyńczyk Gończy Polski Posokowiec Bawarski RING 7 Sędzia Henryk Stępka Epagneul Breton (Brittany) Mały Munsterlander Seter Angielski Seter Irlandzki Seter Szkocki (Gordon) Wyżeł Czeski Szorstkowłosy (Fousek) Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy Wyżeł Weimarski Długowłosy Wyżeł Weimarski Krótkowłosy Wyżeł Węgierski Krótkowłosy Sędzia Barbara Szczepkowska Czarny Terier Rosyjski Doberman RING 8 Sędzia Janusz Opara Sznaucer Średni Czarny Sznaucer Średni Pieprz i Sól Bolończyk Brabantczyk Cavalier King Charles Spaniel Chihuahua Długowłosy Chin Japoński Chiński Grzywacz Coton de Tulear Hawańczyk King Charles Spaniel Lhasa Apso Lwi Piesek Shih Tzu RING 9 - Antresola Sędzia Zygmunt Jakubowski Boston Terier Buldog Francuski Gryfonik Brukselski Maltańczyk Mops Papillon Pekińczyk Pudel Duży (biały, czarny, brązowy) Pudel Miniaturowy (biały, czarny, brązowy) Pudel Miniaturowy (srebrny, apricot) Pudel Toy Spaniel Tybetański Terier Tybetański NIEDZIELA – 09.04.2006 RING 1 – na zewnątrz Sędzia Bogusław Chmiel Owczarki Niemieckie RING 2 – na zewnątrz Sędzia Henryk Stępka Akita Akita Amerykańska Alaskan Malamute Chow Chow (czarny, błękitny) Chow Chow (rudy) Łajka Zachodniosyberyjska Siberian Husky RING 3 Sędzia Anna Dominiak Australian Cattle Dog Bearded Collie Biały Owczarek Szwajcarski Border Collie Bouvier des Flandres Ceskoslovensky Vlcak Mudi Owczarek Belgijski Groenendael Owczarek Belgijski Malinois Owczarek Belgijski Tervueren Owczarek Podhalański Owczarek Południoworosyjski Welsh Corgi Cardigan Welsh Corgi Pembroke Owczarek Francuski Beauceron Owczarek Francuski Briard Owczarek Holenderski Krótkowłosy Owczarek Staroangielski Bobtail Owczarek Szetlandzki Owczarek Szkocki Długowłosy Owczarek Szkocki Krótkowłosy Polski Owczarek Nizinny RING 4 Sędzia Maciej Kozber Border Terrier Cairn Terrier Jack Russell Terrier Kerry Blue Terrier Norwich Terrier Parson Jack Russel Terrier West Highland White Terrier Sędzia Maria Bruska Jamnik Długowłosy Miniaturowy Jamnik Długowłosy Standardowy Jamnik Krótkowłosy Króliczy Jamnik Krótkowłosy Miniaturowy Jamnik Krótkowłosy Standardowy Jamnik Szorstkowłosy Króliczy Jamnik Szorstkowłosy Miniaturowy Jamnik Szorstkowłosy Standardowy RING 5 Sędzia Krystyna Opara Airedale Terrier American Staffordshire Terrier Bulterier Bulterier Miniaturowy Iris Soft Coated Wheaten Terrier Foksterier Krótkowłosy Foksterier Szorstkowłosy Manchester Terrier Niemiecki Terier Myśliwski Stafordshire Bull Terrier RING 6 Sędzia: Zygmunt Jakubowski Basenji Sędzia Janusz Opara Eurasier Hokkaido Shiba Szpic Mały Biały Szpic Mały Kolor Współczesny Szpic Mały Kolor Klasyczny Szpic Miniaturowy Szpic Wilczy Flat Coated Retriever Płochacz Niemiecki Springer Spaniel Angielski Golden Retriever RING 7 Sędzia Małgorzata Wiermiejczyk-Wierzchowska Labrador Retriever Cocker Spaniel Amerykański (kolorowy) Cocker Spaniel Angielski (czarny) Cocker Spaniel Angielski (kolorowy) Cocker Spaniel Angielski (podpalany) Cocker Spaniel Angielski (złoty) Hiszpański Pies Dowodny RING 8 Sędzia Jerzy Mrugasiewicz Charcik Włoski Chart Afgański Chart Polski Chart Rosyjski Greyhound Whippet Wilczarz Irlandzki RING 9 - Antresola Sędzia Magdalena Kozłowska 71 Sekretarz Yorkshire Terrier 57 Terier Czeski 1 Terier Irlandzki 1 Terier Szkocki 8 Terier Walijski 4 Quote
jo-jo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Uff już bałam się ze Pan Mrugasiewicz znowu nie dojedzie...a czy rozkład ringów będzie tak jak był pierwszego dnia na zimowej?? potrzebuje info gdzie będzie ring 4 Quote
MarzenaTkacz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Sorrka, że mi się tak rozwlekło !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon V-ce Przewodnicząca ds. Hodowlanych Oddział Legionowo Quote
MarzenaTkacz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 JO JO - don't wory - Jurek ma przykazzne, żema się wychorować do końcs marca, potem do pracy, a układ ringów będzie taki sam jak na Zimowej, w sobotę. Quote
jo-jo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 MarzenaTkacz napisał(a):JO JO - don't wory - Jurek ma przykazzne, żema się wychorować do końcs marca, potem do pracy, a układ ringów będzie taki sam jak na Zimowej, w sobotę. to ja wierze że tym razem bedzie w pełni sił :lol::lol: Troche szkoda że dogi tym razem 4 a nie 5 tak jak na zimówce bo tam wygodniej było a ten 4 środkowy to taki nie zabardzo dla nas... :roll: Quote
joanna Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Toller, to chyba jedne z tańszych miejsc w Warszawie. Nie wiem niestety czy teraz przyjmują z psami. Kiedyś na Służewcu nie robili problemu. http://www.puhit.pl/index.php?pid=279 http://www.polhotels.com/warsz/AtosPortosAramis/index2.htm A tu przyjmuja z psami na 100 % http://zwierzakbezpiecznywpodrozy.pl/hotele2.php?wid=7 Quote
Recommended Posts