AiMiN Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ReiMar napisał(a):Byly trzy: Chow Chow (czarny, blekitny): Duma Warmii LADY Chow Chow (rudy): LII Marwelon Duma Warmii DAISY Bardzo dziekuję za te informacje :lol: Pozdr.! Quote
---------- Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Amberka napisał(a):czy ktoś sie zlituje i poda mi stawkę foksów szorstkich i yorków psów w młodzieży:roll::roll::roll::roll: foksterier szorstkowlosy 1 pies w mlodziezy - HARDY HRYNIO z Kordegardy yorki mlodziez psy: CHIC SHOCK SHOW Yorex COMPLEMENT Nesjana CZARDASZ Lazuryt GRANIT Kamyki HAZARD Aksedi KING SIZE Picabello LARIS Bakarat ROYAL Top Ten SUNSET Tymek THUNDER STORM of New Deal VIST Oskar Quote
Agappe Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ma ktoś zdjęcia z BISów???? głównie interesuje mnie akita amerykański, który wygral 2 BISy Quote
Zeliika Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 annaszustakiewicz napisał(a):czyli na grupie przegrałam z dogomaniaczką ja byłam z posokowcem bawarskim:lol: pozdrawiam i gratuluję :lol: rowniez gratuluje i do zobaczenia na kolejnych wystawach! Quote
Amberka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ReiMar napisał(a):foksterier szorstkowlosy 1 pies w mlodziezy - HARDY HRYNIO z Kordegardy yorki mlodziez psy: CHIC SHOCK SHOW Yorex COMPLEMENT Nesjana CZARDASZ Lazuryt GRANIT Kamyki HAZARD Aksedi KING SIZE Picabello LARIS Bakarat ROYAL Top Ten SUNSET Tymek THUNDER STORM of New Deal VIST Oskar bardzo dziękuje:p Quote
caramba Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Witam, wracajac jeszcze do ringu grupy piatej...........Z tego co wiem pan Kazmierski ma uprawnienia na wszystkie grupy, ale ok. Niewazne to akurat jest najmniej istotne. Chodzi o samo zachowanie typu: odbieranie telefonow komorkowych- co robila mloda ciemnowlosa kobieta, pozniej kiedy na ring weszla jakas babka mowiac, ze przyszla, bo skonczyla u siebie i nie ma co robic, stolik sedziowski zaczal przypominac brydzowy:):razz: , dodatkowo przy ringu stanela, chyba, pani Korpetta opowiadajac wszem i wobec o swojej suce, co wzbudzilo ogolne zainteresowanie znad stolika sedziowskiego. Poza tym niektore komentarze byly "na poziomie". Wydaje mi sie, ze sa pewne kanony i reguly, widocznie nie dla wszystkich...... Quote
Gonia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Agappe napisał(a):ma ktoś zdjęcia z BISów???? głównie interesuje mnie akita amerykański, który wygral 2 BISyZdjęcia na www.zkwp-legionowo.pl Quote
nikit1 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 caramba napisał(a):Witam, wracajac jeszcze do ringu grupy piatej...........Z tego co wiem pan Kazmierski ma uprawnienia na wszystkie grupy, ale ok. Niewazne to akurat jest najmniej istotne. Chodzi o samo zachowanie typu: odbieranie telefonow komorkowych- co robila mloda ciemnowlosa kobieta, pozniej kiedy na ring weszla jakas babka mowiac, ze przyszla, bo skonczyla u siebie i nie ma co robic, stolik sedziowski zaczal przypominac brydzowy:):razz: , dodatkowo przy ringu stanela, chyba, pani Korpetta opowiadajac wszem i wobec o swojej suce, co wzbudzilo ogolne zainteresowanie znad stolika sedziowskiego. Poza tym niektore komentarze byly "na poziomie". Wydaje mi sie, ze sa pewne kanony i reguly, widocznie nie dla wszystkich...... W Katowicach podczas sedziowania flatów młoda dziewczyna, która chyba robiła za tłumacza, w trakcie oceny wcinała bułę :p :p :p Szkoda, ze nie miałam przy sobie aparatu ;) Quote
olcha Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 nikit1 napisał(a):W Katowicach podczas sedziowania flatów młoda dziewczyna, która chyba robiła za tłumacza, w trakcie oceny wcinała bułę :p :p :p Szkoda, ze nie miałam przy sobie aparatu ;) Tłumacz też człowiek :eviltong: A sędziowie i pomocnicy mają wogóle jakąś przerwę w trakcie wystawy? Quote
mkkm Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Piękna fotka Dakarka! Spisał się chłopak. Gratulacje dla wszystkich !!! Quote
mar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ReiMar napisał(a):Byly trzy: Chow Chow (czarny, blekitny): Duma Warmii LADY Chow Chow (rudy): LII Marwelon Duma Warmii DAISY Wygrał Marwelon LII. Ślicznie się prezentował na ringu honorowym :-) Quote
orsini Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 mkkm napisał(a): Piękna fotka Dakarka! Spisał się chłopak. Gratulacje dla wszystkich !!! a jak sie ten bigielek nazywa??? dzadowy!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
orsini Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Polna napisał(a):HANDSOME LITTLE MAN OF CATULUS Xandrina tak myslalam!!!ostatnio w Legionowie BIS Junior wygral!!!CUDO!!!!!!!!!!!!!! Quote
talut Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 piesek ładny, ale upity-cały czas sikał na ringu :lol: Quote
nice_girl Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ślicznie proszę o stawkę corgi(cardigan i pembroke)!;) Quote
Martyna Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 nice_girl napisał(a):Ślicznie proszę o stawkę corgi(cardigan i pembroke)!;) Welsh Corgi Cardigan PSY - posrednia SREBROŃ Lisiuria PSY - otwarta BOSMAN FAIR PLAY Controversia TITUS-LISIURIA Controversia SUKI - mlodziez Fest CALIOPE SUKI - posrednia USZAKI Pikku Myy SUKI - otwarta ARENA z Ticheho Udoli Uszaki VILIJONKKA Welsh Corgi Pembroke PSY - mlodziez PISZCZAKO Lisiuria ZDOBNIK Casa Blanca ZWODNIK Casa Blanca PSY - posrednia MAX ROBINSON Lake River ODLOT Lisie Pysie PSY - otwarta PADDINGTON Regalia SYLWESTER KUSY Gaucho SUKI - mlodziezy BRITTA Zaganiacze PRZYLASZCZKA Lisiuria ZACHCIANKA Casa Blanca ZYTA Casa Blanca SUKI - otwarta BALSAMINA Lisiuria SUKI - championy Fairy's Gift ODE TO LISIURIA Quote
nice_girl Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Martyna napisał(a):Welsh Corgi Cardigan PSY - posrednia SREBROŃ Lisiuria PSY - otwarta BOSMAN FAIR PLAY Controversia TITUS-LISIURIA Controversia SUKI - mlodziez Fest CALIOPE SUKI - posrednia USZAKI Pikku Myy SUKI - otwarta ARENA z Ticheho Udoli Uszaki VILIJONKKA Welsh Corgi Pembroke PSY - mlodziez PISZCZAKO Lisiuria ZDOBNIK Casa Blanca ZWODNIK Casa Blanca PSY - posrednia MAX ROBINSON Lake River ODLOT Lisie Pysie PSY - otwarta PADDINGTON Regalia SYLWESTER KUSY Gaucho SUKI - mlodziezy BRITTA Zaganiacze PRZYLASZCZKA Lisiuria ZACHCIANKA Casa Blanca ZYTA Casa Blanca SUKI - otwarta BALSAMINA Lisiuria SUKI - championy Fairy's Gift ODE TO LISIURIA Slicznie dziekuje!;) Quote
Martyna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 hehehe juz fotka obiegla swiat,a hodowczyni potwora wstawila sobie na strone ;-) Quote
Gaga Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Ja chcialam wyrazic: 1. podziekowania dla organizatorow za przygotowanie i wziecie pod uwage sugestii forumowiczow 2. uklony dla sedziny p. Anny Dominiak za wyjatkowa klase Nie mialam okazji poznac pozostalych sedziow ale ten wybor byl naprawde trafiony :loveu: . Sympatyczna, rozumiejaca stres i male doswiadczenie wystawcy a przede wszystkim samego psa na rongu. Chapeau-bas...przed pania Anna! Quote
mar Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 argenta napisał(a): uklony dla sedziny p. Anny Dominiak za wyjatkowa klase Przyłączam się. Takiego sprawnego sedziowania i takiej koncentracji na psach nie widziałem u sędziego od lat. Oby więcej takich sędziów! Quote
Eurasierka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *** jamniorek SuperGosi: *** no i oczywiście, na deser - EURASIERY :loveu: od lewej: SINCERITY BALTO BORYS od Niedźwiadka Gryzzly BERTA od Niedźwiadka Gryzzly BELLO Miśkowy Klan czyli mała lady i 3 muszkieterów ;) *** BALTO zdobył CWC i zakończył Ch. PL: *** BELLO zwyciężył w młodzieży a także wziął rasę :cool3: *** BELLO i BERTA (czyli prywatnie Sabra - moja sunia :loveu: ) *** BELLO i BORYS: *** walczymy o rasę - BELLO, BALTO, BERTA Quote
Recommended Posts