Insomnia21 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czy mogłabym prosić o dożki niemieckie czarne i arlekiny z góry dziękuję Quote
jo-jo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Insomnia21 napisał(a):czy mogłabym prosić o dożki niemieckie czarne i arlekiny z góry dziękuję są na temacie o dogach.... Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 bla, bla, fotki fajniejsze od stawek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przynajmniej dla mnie:evil_lol: Quote
whippetka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Kilka zdjęć, wybaczcie jakość. jamnik podhalan golden szetland owczarek szkocki PRT PON Zdjęcia chartów na chf. Quote
warg2003warg Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dzięki Ci za zdjęcia szetlanda, :lol: jakoś dogomaniacy mało je obfotografują.:cool3: Quote
talut Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alanowak, fotesie są w galerii na topicu 'wystawa w nowym dworze mazowieckim' :cool3: Quote
Zeliika Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Polna napisał(a):Zeliika ze strony tego beagle'a :) Dzieki :)) A jak bylo dzis na BISie? Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Chyba chodzi o tego linka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24255&goto=newpost Quote
zakla Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja do domu wracam zadowolona, z parsonem cwc, NPwR, ZwR, a z flatką cwc :) Quote
marisia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Witam wszystkich. Z powodów znanych niekrórym sznauceromaniakom (mało szorstki wlos, za pożno wytrymowana) nie miałam szans na zwycięstwo tym bardziej z Dziecięliną. Powiem szczerze, że bardzo się cieszę, że na nic się nie nastawiałam, bo...Sonia nie wiem czemu strasznie się zachowywała na ringu, bidula starsznie się bała, poprostu nie wiem co się stało (?) Możliwe, że bardzo się stresowała, nie wiem poprostu nie wiem, ale potem odreagowała na agility :D a w tym jest mistrzem ;) Innym serdecznie gratuluję. Szczególnie jo-jo i talut ;) Nati widziałam cię ty Blondynko :P:P Nie przejmuj się na następnej wystawie będzie lepiej :lol: a możesz podać wyniki cz-s ? Quote
Diamant Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Asta napisał(a):Ma ktos wyniki z mp oraz astow klasa otwarta? PSY: Kl.otwarta: 1.CWC CAMARO Terierkowo. 2.Gang Staff CHARCOAL 3.ŚWIĘTY ze Słonecznej Przystani. SUKI: 1.CWC Beauty In Red z Samotni Christa. 2.Tracy Niebiańska Dama. 3.Ira Atillo. 4.Alta Carya Fire Wire. Z młodego prezentera wiem tylko,że 1 miejsce - chłopak z Beaglem:) :) :) Pozdrawiam. Quote
mar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 whippetka napisał(a):Kilka zdjęć, wybaczcie jakość. PON :-) To moja OKRASA z Wielgowa z moją Mamą :-) Dodam, że OKRASA w debiucie (polskim, bo wczoraj byliśmy w Ostravie) dostała Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszego Juniora w Rasie :-) Quote
Asta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Diamant to zapewne był Przemek Walczak z beaglem zwycięzca dnia ;) A tych psów z otwartej kompletnie nie znam... To poproszę o dokładniejsze wyniki mp Quote
Amberka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 mogła bym prosić o stawkę foksów szorstkich i yorków, psów w młodzieży:smile: Quote
milamini Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 whippetka napisał(a):Kilka zdjęć, wybaczcie jakość. szetland To moja Mini (TILL) w młodzieży, v3, ale brązik też jest ładny. Tylko przestańcie strzyc psy koło ringów. Totalne strzyżenie westika odbywało się tuż przy wejściu na ring owczarkowy. Kiepsko trochę takiego szetlanda czy kolaka obierać z kłaków tuż przed wejściem. Na takie rzeczy to chyba jest czas przed wystawą, albo w zgoła innym miejcu niż koło ringu.:shake: A to jest już reguła niestety, pudle, westy i co tam jeszcze. Pomyślcie też o innych. A organizatorzy może niech zwracają baczniejszą uwagę na takie praktyki. Obejrzyjcie swoje psiaki po spacerku na boiskowej łączce, bo niestety kleszcze tam obsiadły niektóre kolaczki i szeltaski. A na pewno ich nie przywiozły ze soba. A tak to było sprawnie, niepotrzebnie jak zwykle zasiliłam konto weta za "papierek", który i tak niczego nie stwierdza. Więcej nie wywalam w błoto 25 zeta, wet na miejcu jak chce niech sobie bada. Od tego powinien być. Quote
Ludek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 whippetka napisał(a):Kilka zdjęć, wybaczcie jakość. jamnik podhalan golden szetland owczarek szkocki PRT PON Zdjęcia chartów na chf. Jaki ten świat mały, wszędzie dogomaniacy:lol: . Dziękuję za zdjęcie. Milo zakochał sie w chartach. Żadnego nie chciał zeżreć :). Quote
Ludek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Zgadzam się co do salonu fryzjerskiego przy wejściu na ring. Tam się odbywało regularne strzyżenie. Z Milo też ściągaliśmy kleszcza. Szukał miejsca do wbicia zębichów:angryy: . Quote
Diana14 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 whippetka napisał(a):Kilka zdjęć, wybaczcie jakość. jamnik podhalan golden szetland owczarek szkocki PRT PON Zdjęcia chartów na chf. Owczarek szkocki to suki klasa otwarta :eviltong: Ta w białych spodniach to ja :evil_lol: Musze się pochwalić, ze wróciłysmy z CWC i NSwR :cool1: Quote
bongobongo Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Asta napisał(a):Diamant to zapewne był Przemek Walczak z beaglem zwycięzca dnia ;) A tych psów z otwartej kompletnie nie znam... To poproszę o dokładniejsze wyniki mp Nazwiskami Ci nie napiszę, ale w niedzielę, jeśli chodzi o grupę starszą, to właśnie I miejsce miał chłopak z beaglem i On został prezenterem dnia, II miejsce - dziewczyna z goldenem, III - dziewczyna z gończym. Natomiast w sobotę słyszałam, że na I miejscu była któraś z dziewcząt, a II był chłopak z beaglem. Quote
bongobongo Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Diana14 napisał(a):Owczarek szkocki to suki klasa otwarta :eviltong: Ta w białych spodniach to ja :evil_lol: Musze się pochwalić, ze wróciłysmy z CWC i NSwR :cool1: Diana! Wielkie gratulacje od nas!:multi: Chyba się Wasze sunie umówiły, bo Fridzia zdobyła te same tytuły!;) Quote
Diana14 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 bongobongo napisał(a):Diana! Wielkie gratulacje od nas!:multi: Chyba się Wasze sunie umówiły, bo Fridzia zdobyła te same tytuły!;) Ja również Wam gratuluję kolejnego sukcesu :lol: No zmówiły się co do wygranej...szkoda, ze nie do godziny wyjścia na ring:eviltong: W domu byłyśmy dopiero o 21:30. Vegutka nadal odsypia:evil_lol: Ale się cieszymy bo to nasze drugie CWC w ciagu ostatnich 2 tygodni :P Jeszcze jedno małe za pół roku i mamy Ch.Pl.:grins: Quote
Recommended Posts