Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm a ja bym chciała się dowiedziec czy został zgłoszony jeden pies.. bo nie wątpliwie miło jest czasem wiedziec czy ma sie wolny czy zajęty weekend, a właściciele nie mają czasu sie do mnie odezwać grrr

czy jest ktoś na forum, kto moze sprawdzić taką informacje??

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
hmm a ja bym chciała się dowiedziec czy został zgłoszony jeden pies.. bo nie wątpliwie miło jest czasem wiedziec czy ma sie wolny czy zajęty weekend, a właściciele nie mają czasu sie do mnie odezwać grrr

czy jest ktoś na forum, kto moze sprawdzić taką informacje??

Masz na mysli Ayo?

Posted

czy ktoś z Was dysponowałby wolnym miejscem w samochodzie (w sobote) z okolic śląska? Niezbyt przemyślanie zglosilam na tę wystawe i teraz zostalam bez transportu, oczywiscie dokladam sie do wszelkich kosztow podróży.

Posted

Czy Ktoś z Was się może orientuje jakie dogi niemieckie czarne i arlekiny (suńki) są zgłoszone do klasy otwartej?
Bo ja zgłoszę swoją Arvenę z Domu Etny dopiero w dniu wystawy.
Będę wdzięczna za informację,chodzi mi głównie o to czy bęzie dużo takich dożków w klasie,tak orientacyjnie.

Posted

kurcze,to w takim razie ja nic nie wiem na temat wystaw,ech.Na stronie związku kyn.jest taka informacja-ze opłaty w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa-więc czego to dotyczy?
Bo jak byłam na wystawach to widziałam zawsze mniejszą lub większa kolejkę do że tak to nazwę-głównego budynku wystawy,tak jakby do administracji czy coś w tym stylu.

Posted

Echh,widać zle to zrozumiałam-czyli można było zgłosić psa wcześniej na podstawie samego formularza i rodowodu itp.a dopiero w dniu wystawy zapłacić za jego uczestniczenie?

Posted

tak można było ;-))

a ja mam pytanie do Marzenki Tkacz ;-)) czy jest możliwość pojawienia sięplanu dokładnego sedziowania z podziałem ilu psió w klasach a może nawet możliwość staweczek ?? :roll: bardzo zależy mi na klasie pośredniej (dog niemiescki c/a FCI 235 :lol:) jak by coś było to ja bardzo poprosze i z góry dziękuje ;-)

Posted

[quote name='Insomnia21']Echh,widać zle to zrozumiałam-czyli można było zgłosić psa wcześniej na podstawie samego formularza i rodowodu itp.a dopiero w dniu wystawy zapłacić za jego uczestniczenie?Oczywiście, że zapłacić można w dniu wystawy - z tym, że kosztuje to więcej, niż opłata w terminie :diabloti:

Posted

[quote name='Achnamara']Plan sędziowania znajduje się już na naszej stronie w formie pdf.
Agappe najwyrazniej Ayo nie zgloszony, nie ma zadnego psa w posredniej, a w otwartej jest tylko moj.

Posted

:placz: :placz: :placz: mój program nie otwiera formatu pliku PDF.
Stąd moja prośba -bardzo ale to bardzo prosze o wklejenie ilosci zgłoszonych AST-ów.Wielkie plisssssssssssssssssssssssss.......

Pozdrawiam.

Posted

Prosze bardzo

AST

Psy

Klasa szczeniąt - 3
młodzież - 3
pośrednia - 1
otwarta - 3
championów - 2

Suki

szczeniąt - 4