Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
a no to ja tez sie nie nadaje.. bo wystawiam psa na ogólnej..myslałam ze można i tu i tu :)

no bo można:lol: w zyciu o czymś takim nie słyszałam..a w mp biore udział juz prawie 4 lata:lol:

(zgłasza sie w sekretariacie,na ogoł konkurs jest bezpłatny (np w ndm) ale na większych wystawach często (ale nie zawsze) płaci sie 20 zł :)

Posted

Lara napisał(a):
nie wiem czy ktos juz pisal wczesniej ale ja wlasnie zauwazylam i powiadamiam, ze termin przyjmowania zgloszen (mailem i faxem) przedluzono do 20 marca :roll:

To ja jeszcze doprecyzuję ;) :
Przedłużenie terminu dotyczy tylko zgłoszeń przesłanych formularzem elektronicznym, e-mailem lub faxem.
Dla zgłoszeń przysłanych Pocztą Polską termin pozostał bez zmian i obowiązuje termin: do 13 marca 2006 (decyduje data stempla pocztowego).

Posted

Kto mi wyjaśni bałagan w wysyłaniu zgłoszeń elektronicznie? Po co mam dosyłać kopię rodowodu i jak? faxem? jeśli wysłałam go w załączniku do zgłoszenia. Pierwszy raz wysyłam w ten sposób i mailu zwrotnym jest taki dopisek. Bo jesli trzeba dublować te dodatki, to po co wogóle wysyłać mailem? :crazyeye:

Posted

ja wyslaalm to zgloszenie elektroniczne z tym ze moj idze w szczneiakach takze rodowod nie potrzebny, ale wiem ze faxem przesylalam jeszcze potwierdzenie wpłaty. na poczatku nie moglam sie doczekac tego calego potwierdzenia na maila i juz miałam wysyłac poczta ale w ostatnej chwili dostałam.

Posted

milamini napisał(a):
Kto mi wyjaśni bałagan w wysyłaniu zgłoszeń elektronicznie? Po co mam dosyłać kopię rodowodu i jak? faxem? jeśli wysłałam go w załączniku do zgłoszenia. Pierwszy raz wysyłam w ten sposób i mailu zwrotnym jest taki dopisek. Bo jesli trzeba dublować te dodatki, to po co wogóle wysyłać mailem? :crazyeye:

Może nie rodowód nie dołaczył sie do zgłoszenia elektronicznego. Czasami tak się zdarza. Ja też mam ten dopisek. Teraz dopiero zauważyłam. Zaraz wyśle mailem.

Posted

Amelia23 napisał(a):
No i my już mamy potwierdzone, teraz czekamy na listonosza:multi:. Słuchajcie, to już za dwa tygodnie:lol:...

a dokładnie 18 dni 8)

Posted

karolayna napisał(a):
wezcie mnie nie stresujcie to moj debiut będzie, woogle nie dociera to jeszcze do mnie a wy mi mowicie ze to juz za 2 tygodnie:eviltong:...ale mam treme:shake:

ja miałam taką treme przed Głogowem....koszmar normalnie..teraz to tylko konkurencji się boje ale już moge wystawiać nie tylko Jojka ;-)

Posted

karolayna napisał(a):
a mozna sie przed wystawa dowiedziec jaka bedzie stawka?

mysle że katalog przedwystawowy będzie...a jak będzie to lada dzień 8)

Posted

talut napisał(a):
Jojo, o której wchodzą dogi? może przyjdziemy wam pokibicować :)

hmm trudno powiedzieć jedyne co wiem to tyle :lol:

RING 4
Sędzia Jerzy Mrugasiewicz

Bullmastiff
Dog Argentyński
Dog de Bordeaux
Dog Niemiecki Błękitny
Dog Niemiecki Czarny i Arlekin
Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany
Fila Brasileiro
Shar Pei

Posted

daga10011 napisał(a):
gdzies tu wczesniej wyczytalam ze mozna do 20 zglaszac:placz: ...i chce zglosic suke-a formularz mi nie pozwala:oops: mam mailem zglosic,czy pozamiatane????:placz:

daguś zgłoszenia dzisiaj do 17 były :(